eenvoudige oplossingen voor contenter werken en leven

Wij geloven dat iedereen geluk kan ervaren en volop kan genieten van het (werk)leven en dat (loopbaan)coaching je daarbij kan helpen. Goed in je vel, rustig in je hoofd, lekker in je carrière en contenter in je leven: daar gaan we volop voor!

Organisaties helpen we om met nog meer plezier te werken en samen te werken. We doen dat door oplossingsgerichte training, (team)coaching en/of intervisie op vlak van leiderschap, samenwerking, communicatie en interne loopbaanvraagstukken.

werkgeluk bij Els Deboutte en Rilla Lysens van Make me Fly!
R

oplossingsgerichte loopbaancoaching

R

training van professionele coaches

R

in-company training over loopbaan, samenwerking en leiderschap

PODCAST Loopbaancoaches zijn charlatans – loopbaanmythe nr 6

Loopbaancoaches zijn charlatans? Hoe kies je de juiste loopbaancoach? Jouw loopbaan in goede handen!

Rijker dan je denkt

Ontdek je eigen goud en boost je loopbaan! Je bent rijker dan je denkt, en wij als loopbaancoaches gaan graag met jou op zoek.

The Joy Of Living

Neem ik tijd voor mezelf? Neem ik écht de tijd om niet alleen met mijn werk bezig te zijn, maar ook met de mensen? Neem ik de tijd om te genieten? Belangrijke vragen voor levensgeluk

Over me-time, off-time en time management

Heb jij last van de septemberrush? Ontdek hier 5 weetjes over time management, en wat zelfzorg eigenlijk is!

Hoe werden wij zelf oplossingsgericht coach?

Hoe werden Rilla en Els van Make me Fly! in Leuven zelf coach? Hoe kwamen ze bij hun eigen, magische formule terecht van oplossingsgericht coachen?

Make me Fly! coaching loopbaan leven leiderschap samenwerking

Coaching

Tijdens een 1-op-1 coachingsessie ga je samen met je coach op zoek naar wat jij nodig hebt in je leven en je loopbaan om elke dag weer contentement te mogen ervaren.

Onze aanpak is individueel, oplossingsgericht en altijd op maat. We werken live op heel wat locaties in Vlaanderen en Brussel, én online.

Make me Fly! training loopbaan leven leiderschap samenwerking

In-company training

Onze trainingen in bedrijven en organisaties zijn er voor medewerkers, leidinggevenden en teams die beter willen werken en samenwerken.

Al onze trainingen zijn ook in een online en blended formule beschikbaar.

 

Make me Fly! opleiding tot professioneel coach

(Beter) leren coachen

Droom je er zelf van om anderen te coachen en wil je dat op een oplossingsgerichte manier leren doen? Of ben je coach en wil je je verder specialiseren in oplossingsgerichte loopbaancoaching? Wil je je eigen praktijk starten?

Onze opleidingen zijn theoretisch onderbouwd (op basis van Solution Focus en Oplossingsgericht werken), hands-on, pragmatisch en no-nonsens. De opleidingen worden gegeven door Els en Rilla die samen meer dan 30 ervaring delen in het coachvak. 

Make me Fly! opleiding tot professioneel coach

Outplacement

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor outplacementbegeleiding en voor coaching van medewerkers en leidinggevenden. We werken discreet en doelgericht, en behalen snelle en duurzame resultaten.

Make me Fly! opleiding tot professioneel coach

Online en blended learning

Op je eigen tempo en waar en wanneer je maar wil werken aan jezelf en aan persoonlijke ontwikkeling? Dat kan met onze online trainingsprogramma’s.

Klaar om het beste uit jezelf te halen?

Make me Fly! opleiding tot professioneel coach

Gratis!

Ontdek ons gratis aanbod.

Make me Fly! biedt oplossingsgerichte coaching en training bij vragen over loopbaan, leiderschap en samenwerking

Daarnaast leren we (aspirant) coaches in onze Opleidingen tot Oplossingsgericht Coach en Oplossingsgericht Loopbaancoach de knepen van het coachvak.
Onze Business Bootcamp voor Coaches hielp al vele coaches om met hun eigen zaak een vliegende start te nemen.

Je vindt ons in heel Vlaanderen en Brussel, én online. Ons team is professioneel geschoold en heeft tonnen ervaring en die staat geheel tot jouw beschikking. Because we care.

Bij ons ben je geen nummer. Onze aanpak is individueelvernieuwend, no-nonsens en altijd op maat.

Start nu met de opleiding tot Oplossingsgericht Coach en/of Loopbaancoach

In dit krachtig traject tot Oplossingsgericht Coach leer je de basis van coaching, ontwikkel je essentiële coachvaardigheden en verfijn je je skills met extra tools en technieken om het proces vlot te houden. Naast een stevig theoretisch fundament – met de Solution Focus methode als kapstok – bieden we je tijdens de opleiding tal van oefenkansen aan. Op het einde ben je klaar om in de praktische proef te tonen dat je op een professionele, oplossingsgerichte manier kan coachen. Je ontvangt dan je certificaat.

Wil je aan de slag als loopbaancoach? In de Opleiding tot Oplossingsgericht Loopbaancoach leer je alles om praktisch aan de slag als zelfstandig loopbaancoach of in een bedrijfsinterne rol als loopbaancoach.

Loopbaanbegeleiding

Zit je met vragen over je loopbaan? Make me Fly! is een erkend loopbaancentrum. Door gebruik te maken van de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 80€ voor 7 uur professionele loopbaanbegeleiding.

Wat ons uniek maakt? We care. We zijn eenteam van genereuze professionalsOnze aanpak is individueel, oplossingsgericht en altijd op maat. En daardoor bereiken we met onze klanten snelle en duurzame resultaten.

Je vindt ons in alle Vlaamse provincies, in Brussel en online. We starten elk begeleidingstraject met een gratis telefonisch infomoment waarin we kennismaken en we je de werking van ons loopbaancentrum uitleggen.

Geen recht op VDAB-loopbaancheques? Ook dan bieden we oplossingen aan op jouw maat. Meer weten? Klik hier.

Pin It on Pinterest