Over Make me Fly!

Hi, wij zijn Els en Rilla.

Coachen en trainen is voor ons de schoonste stiel ter wereld. We legden beiden een interessant pad af doorheen HR, coaching en training en vonden elkaar in Make me Fly!. Met veel passie en overtuiging delen we eenvoudige oplossingen voor contenter werken en leven, en helpen we mensen en organisaties bij vragen rond loopbaan, leiderschap en samenwerking. Door mensen te coachen via de oplossingsgerichte methode, slaagden we er de voorbije decennia in om duizenden mensen de weg terug te laten vinden naar geluk, contentement en het benutten van al hun mogelijkheden en competenties. En daar worden wij vooral heel erg blij van.

In onze coachingspraktijk helpen wij dagelijks mensen om te groeien, te leren, te evolueren. We helpen mensen die ergens helemaal mee vast zitten om terug buiten te gaan met een smile. We helpen mensen in het (bedrijfs)leven om de sterkste versie van zichzelf te zijn, terwijl ze toch helemaal zichzelf blijven én een fijne band met hun omgeving uitbouwen. We laten mensen buitenstappen met een idee, een perspectief, opties, nieuwe moed en uiteindelijk de wetenschap dat ze het vanaf hier wel weer helemaal zelf kunnen. En dat doen we steeds vanuit een oplossingsgerichte aanpak, waarbij we vertrouwen op de expertise van onze klant en hem of haar helpen om de focus te verleggen van problemen en beperkingen naar oplossingen en mogelijkheden.

In organisaties begeleiden we teams op weg naar nog meer werkgeluk. Want gelukkige medewerkers werken liever én beter, en dat is voor ons een absolute win-win. Onze hoofdthema’s zijn samenwerken (teamwerk, communicatie & feedback, omgaan met verandering), leiderschap en welzijn. Solution Focus (aka oplossingsgericht werken) is ook hier ons fundament.

In onze Make me Fly! Academy leiden we vol passie kwalitatieve oplossingsgerichte coaches op. Volgens ons kunnen er daarvan niet genieg zijn, binnen en buiten organisaties.

“We” dat zijn “Els & Rilla” én een team van straffe, plezante, oplossingsgerichte coaches en trainers. Stuk voor stuk zijn het mensen met het Make me Fly!-DNA: met beide voeten in de praktijk en een rugzak boordevol ervaring, met het talent om de zaken soms eens vanuit een radicaal ander perspectief te bekijken en met hier en daar ‘een hoekske af’. Ons enthousiasme voor coaching en training, het terugvinden van vertrouwen, het leren van nieuwe vaardigheden, het zelf kunnen oplossen van wat je hindert en het gebruik van de oplossingsgerichte methode delen we dolgraag. Dus nodigen we onze klanten, lezers en deelnemers uit om telkens opnieuw de meest contente versie van zichzelf te worden en anderen de kans te geven dat ook te zijn. Het ene sluit het andere immers niet uit, integendeel.

 Ready to fly? Neem contact op met ons.

Berichten over Over Make me Fly!:
Start 2024 met een vision board!
0
Start 2024 met een vision board!
Start 2024 met een vision board!
Hoe werden wij zelf oplossingsgericht coach?
0
Hoe werden wij zelf oplossingsgericht coach?
Hoe werden wij zelf oplossingsgericht coach?
Wat ik leerde uit het schrijven van een boek
0
Wat ik leerde uit het schrijven van een boek
Wat ik leerde uit het schrijven van een boek