Vibe Laurent

coach

Ploegstraat 9 – 2400 Mol

+32 478 80 48 84

vibe@makemefly.be

Hallo, ik ben Vibe Laurent.


Ik ben gehuwd en mama van 2 topmeiden!


Na mijn afstuderen rolde ik als het ware ‘bij toeval’ de HR-wereld binnen. Althans, dat dacht ik. Eigenlijk was het mijn buikgevoel dat me die beslissing deed nemen. En ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ik voelde me als een vis in het water.


Na zes jaar vond ik dat het tijd was voor iets anders. Ik had nood aan nieuwe uitdagingen, nieuwe horizonten. Maar, hoe die er dan precies moesten uitzien? Geen flauw idee! Ik ben in het wilde weg beginnen zoeken en uiteindelijk in een ‘gouden kooi’ terecht gekomen. Na 2 jaar zat ik tegen een burn-out aan te hikken. Ik haalde mooie resultaten, maar ik had totaal geen voldoening van mijn job. En mijn energiepeil zat ver onder nul. Loopbaanbegeleiding heeft me toen laten ontdekken dat ik alleen de juiste keuzes kan maken als ik mijn buikgevoel volg. Dat het belangrijk is om te weten wat je wél wil en hoe je dat zou kunnen bereiken.


Sinds 2009 werk ik bij VDAB als taalcoach Nederlands op de werkvloer. Ik ondersteun zowel anderstaligen als Nederlandstaligen met als doel de communicatie op de werkvloer te verbeteren. Daarnaast doe ik ook train-the-trainer-projecten waarbij ik iemand binnen een bedrijf opleid tot taalcoach. En ben ik als intern loopbaancoach bereikbaar voor collega’s die vragen hebben rond loopbaan, stress & burn-out, talentontwikkeling en communicatie. En na 10 jaar doe ik deze job nog altijd met evenveel passie en plezier!


Sinds ik bij Make me Fly! de Opleiding tot Oplossingsgericht Coach volgde, en me nadien ook specialiseerde in het coachen op loopbaanvragen, kan je bij mij ook terecht voor loopbaanbegeleiding met de VDAB-loopbaancheque. Als mens en als loopbaancoach gun ik het je van ganser harte: een job die helemaal bij je past, die je energie geeft en waar je ’s morgens met plezier voor opstaat. Als je wil, help ik je daar graag bij!


groetjes,


Vibe

Loopbaanbegeleiding werkt!

Resultaatgericht

De Make me Fly! methode en oplossingsgerichte aanpak zorgen voor snelle en duurzame resultaten.

Maatwerk

Geen standaard-programma, maar een begeleiding op maat waardoor jouw vragen beantwoord raken.

Betaalbaar

Met de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 90€ voor 7 uur professionele begeleiding.

Loopbaanbegeleiding bij Vibe


Oplossingsgericht coachen is een goeie manier om te ontdekken wat je écht wil en hoe je dat doel kan bereiken. 


“You never lose, you either win or learn" is een uitspraak van Nelson Mandela die ik toepas in alles wat ik doe, zowel in mijn eigen job als in mijn rol als loopbaancoach. Een job die helemaal bij je past, die je energie geeft en waarvoor je ’s ochtends met plezier opstaat. Daar gaan we samen naar op zoek!


Vibe

Vibes expertise

  • 2022, Verbindende Communicatie, Walk Your Talk
  • 2019 Oplossingsgericht coachen op loopbaanvragen, Make me Fly!
  • 2019 Opleiding tot Professioneel Coach, Make me Fly!
  • 2018 Talentgedreven coachen, De Opleidingscoach
  • 2013 NLP Practitioner, Nederland (jaaropleiding)
  • 2009 Kleur-, stijl- en imagoconsulent, De Schoonheidsschool Hasselt (jaaropleiding)
  • 1998 Educatieve bachelor
Ruime ervaring in werving en selectie, sollicitatietraining, loopbaancoaching, commercieel werk, sociale wetgeving

Dit zeggen klanten over Vibe

Vibe hanteert een leuke en pragmatische aanpak die je zeer goed begeleidt naar zelfkennis. Ik heb er nu alle vertrouwen in dat ik een leuke job zal vinden!

duim omhoog en 4 sterren
Bas

Vibe is een vriendelijke en vlotte coach met kennis van zaken. Door haar begeleiding kreeg ik een beter zicht op mijn eigen interesses.

duim omhoog en 4 sterren
Michael 

De persoonlijke en motiverende aanpak van Vibe hebben me meer inzicht gegeven in welke jobs het best bij me zouden passen.

duim omhoog en 4 sterren
Tine 

Start nu met loopbaanbegeleiding bij Vibe!