Veerle Servaes

Veerle Servaes

Coach & trainer

veerle@makemefly.be

Ferdinand Verstraetenlaan 23/1 – 1910 Kampenhout

+32 493 79 34 58

instagram @veerle_huisservaes

Hi, ik ben Veerle!

Buikdenker. Sterkte-architect. Positivo én “down-to-earth” (ja hoor, ze bestaan ;)).
Gedreven door groei en vooruitgang.
Relatie- en oplossingsgericht. 

En ook: liefhebber van yoga, wijn en “la bella Italia”, altijd te vinden voor hiking/backpacking avonturen want “life is out there”, toch?

Na een loopbaan van 15 jaar in verschillende HR rollen (Werving & Selectie, Training & Ontwikkeling, Coaching van teams en individuen, Consultancy) en uiteenlopende werkomgevingen was ik op een punt aanbeland met meer vragen dan antwoorden. Dit is het niet meer maar wat dan wel? Hoe wou ik verder? En, hoe en wanneer ging ik die antwoorden in godsnaam vinden? De motor sputterde. De voeling met mijn innerlijk kompas was zoek. In die periode heb ik mogen ervaren hoe krachtig coaching kan zijn, en ik pluk er tot op vandaag nog steeds de vruchten van. De nieuwe inzichten die ik doorheen mijn coachingstraject heb verworven, hebben me ertoe aangezet mijn loopbaan een andere wending te geven, nog meer gebaseerd op mijn talenten en noden. Zo werk ik vandaag als freelance loopbaancoach, onder de vleugels van Make Me Fly!, als erkend stress- en burn-outcoach en begeleid ik ondernemers en hun teams naar meer veerkracht en teameffectiviteit.

Ik wens jou toe dat je minstens evenveel voldoening en vreugde in je werk (en bij uitbreiding in je hele leven) mag ervaren en ga graag samen met jou op zoek naar jouw talenten en energiegevers, naar mogelijke volgende stappen maar eveneens mogelijke obstakels. Bij mij kan je dus maatwerk verwachten, vertrekkende van wie jij bent en wat jij op dit moment nodig hebt. Dit alles overgoten met warmte en een vleugje humor.

En vergeet niet: “You don’t have to have it all figured out to move forward – just take the next step.

Ik begeleid je hier graag bij!

Groetjes,

Veerle

We gaan samen aan de slag vanuit veiligheid en vertrouwen. Ik bied je een klankbord, een fikse dosis empathie en warmte, een pragmatische aanpak en creëer voor jou de ruimte om tot inzichten te komen.

Wees welkom!

Veerle

Veerles expertise:

  • Gecertificeerd stress- en burn-outcoach – HRD Academy (2022)
  • Lid van de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches (VESB)
  • Masterclass “Oplossingsgericht Coachen op Loopbaanvragen” – Make Me Fly! (2020)
  • Gecertificeerd coach “Ontwikkelingsgericht coachen” – Het Ontwikkelingsinstituut (2020)
  • 15 jaar ervaring in de bedrijfswereld in verschillende HR rollen (Rekrutering, Training, Talentontwikkeling, Coaching)
  • Master Tolk Nederlands-Frans-Italiaans – Vlekho (2002)

Dit zeggen klanten over Veerle:

Bij Make me Fly! krijg je echt persoonlijke begeleiding. De coach past je traject aan aan je persoonlijke nood, ze volgen geen vast programma. Veerle luistert goed en vat zeer goed samen. Ze zorgt voor de nodige conclusies en belangrijkste punten om mee te nemen.

– Melody – 

Veerle is een zeer hoffelijke, charmante en wellevende dame. Zij neemt rustig de tijd om te luisteren naar een verhaal. Door haar ervaring en analyse heb ik de essentie van mijn persoonlijkheid en competentie herontdekt. Zij verdient een pluim op haar hoed ! Vele dank, Veerle.

– Petra – 

Dit traject heeft mij echt geholpen om te durven een andere weg te proberen inslaan. Ik heb geleerd wat ik écht nodig heb in een job, en dat ik soms gewoon de sprong moet durven wagen.

– Carolien – 

ik heb echt inzicht gekregen in mijn waarden, wat ik zoek in een job. De verschillende oefeningen die ik bij Veerle deed, hebben daar zeker bij geholpen. Ze denkt mee, durft ook kwaliteiten te benadrukken om twijfel in te perken.

– Annelies – 

Loopbaanbegeleiding heeft me echt geholpen om inzicht te krijgen in wat ik graag doe, wat ik belangrijk vind en hoe dit te weerspiegelen op je huidige of toekomstige job. Met deze inzichten ga je een sollicitatiegesprek anders benaderen en zien als een proces waar je een match zoekt langs beide kanten. Het heeft me geholpen om me uit mijn twijfels te halen en met volle moed de volgende stap te zetten.

– Véronique – 

Ik heb veel over mezelf kunnen ontdekken, mijn werkwaarden en musts en wat is het belangrijkst voor me te hebben in mijn toekomst job. Je hoeft je grote droom niet op te geven, je moet gewoon proberen een manier te vinden om dichter bij je droombaan te komen.

– Lucia – 

Pin It on Pinterest