Veerle Servaes loopbaanbegeleiding Mechelen Make me Fly!

Veerle Servaes

coach & trainer

Loe Lindemansplein 1/304, 2800 Mechelen

+32 493 79 34 58

veerle@makemefly.be

Hi, ik ben Veerle Servaes!


Buikdenker. Sterkte-architect. Positivo én “down-to-earth” (ja hoor, ze bestaan ;)). Gedreven door groei en vooruitgang. Relatie- en oplossingsgericht. En ook: liefhebber van yoga, wijn en “la bella Italia”, altijd te vinden voor hiking/backpacking avonturen want “life is out there”, toch?


Na een loopbaan van 15 jaar in verschillende HR rollen (Werving & Selectie, Training & Ontwikkeling, Coaching van teams en individuen, Consultancy) en uiteenlopende werkomgevingen was ik op een punt aanbeland met meer vragen dan antwoorden. Dit is het niet meer maar wat dan wel? Hoe wou ik verder? En, hoe en wanneer ging ik die antwoorden in godsnaam vinden? De motor sputterde. De voeling met mijn innerlijk kompas was zoek. In die periode heb ik mogen ervaren hoe krachtig coaching kan zijn, en ik pluk er tot op vandaag nog steeds de vruchten van. De nieuwe inzichten die ik doorheen mijn coachingstraject heb verworven, hebben me ertoe aangezet mijn loopbaan een andere wending te geven, nog meer gebaseerd op mijn talenten en noden. Zo werk ik vandaag als freelance loopbaancoach, onder de vleugels van Make Me Fly!, als erkend stress- en burn-outcoach en begeleid ik ondernemers en hun teams naar meer veerkracht en teameffectiviteit.


Ik wens jou toe dat je minstens evenveel voldoening en vreugde in je werk (en bij uitbreiding in je hele leven) mag ervaren en ga graag samen met jou op zoek naar jouw talenten en energiegevers, naar mogelijke volgende stappen maar eveneens mogelijke obstakels. Bij mij kan je dus maatwerk verwachten, vertrekkende van wie jij bent en wat jij op dit moment nodig hebt. Dit alles overgoten met warmte en een vleugje humor.


En vergeet niet: “You don’t have to have it all figured out to move forward – just take the next step.”


Ik begeleid je hier graag bij!


Groetjes,

Veerle

Loopbaanbegeleiding werkt!

Resultaatgericht

De Make me Fly! methode en oplossingsgerichte aanpak zorgen voor snelle en duurzame resultaten.

Maatwerk

Geen standaard-programma, maar een begeleiding op maat waardoor jouw vragen beantwoord raken.

Betaalbaar

Met de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 90€ voor 7 uur professionele begeleiding.

Loopbaanbegeleiding bij Veerle

We gaan samen aan de slag vanuit veiligheid en vertrouwen. Ik bied je een klankbord, een fikse dosis empathie en warmte, een pragmatische aanpak en creëer voor jou de ruimte om tot inzichten te komen.


Wees welkom!

Veerle

Veerles expertise

  • Gecertificeerd stress- en burn-outcoach – HRD Academy (2022)
  • Lid van de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches (VESB)
  • Masterclass “Oplossingsgericht Coachen op Loopbaanvragen” – Make Me Fly! (2020)
  • Gecertificeerd coach “Ontwikkelingsgericht coachen” – Het Ontwikkelingsinstituut (2020)
  • Master Tolk Nederlands-Frans-Italiaans – Vlekho (2002)
  • 15 jaar ervaring in de bedrijfswereld in verschillende HR rollen (Rekrutering, Training, Talentontwikkeling, Coaching)

Dit zeggen klanten over Veerle

Bij Make me Fly! krijg je echt persoonlijke begeleiding. Ze volgen geen vast programma, maar passen je traject aan aan wat jij nodig hebt. Veerle luistert goed en vat zeer goed samen. Ze zorgt voor de nodige conclusies en belangrijkste punten om mee te nemen.

duim omhoog en 4 sterren
Melody 

Veerle is een zeer hoffelijke, charmante en wellevende dame. Zij neemt rustig de tijd om te luisteren naar een verhaal. Door haar ervaring en analyse heb ik de essentie van mijn persoonlijkheid en competentie herontdekt.

duim omhoog en 4 sterren
Petra 

Mijn traject bij Veerle heeft mij echt geholpen om te durven een andere weg te proberen inslaan. Ik heb geleerd wat ik écht nodig heb in een job, en dat ik soms gewoon de sprong moet durven wagen.

duim omhoog en 4 sterren
Carolien 

Start nu met loopbaanbegeleiding bij Veerle!