Veerle Hubrecht

Veerle Hubrecht

Coach

veerlehubrecht@makemefly.be

Oranjerielaan 38d – 9030 Mariakerke

Vlaanderenstraat 117b102 – 9000 Gent

Oude Molenstraat 28 – 8400 Oostende

+32 478 34 95 99

Dag, ik ben Veerle.

Geboeid door de ontwikkeling van jonge en meer ervaren mensen, teams en organisaties, begeef ik me als psycholoog reeds meer dan 20 jaar op het professionele snijvlak van onderwijs en welzijn. Ik coach professionals en leidinggevenden – onder meer bij loopbaanvragen, ontwikkel en geef vormingen en begeleid organisaties tijdens verandertrajecten. Ik ben werkzaam als therapeut.

In onze snel veranderende maatschappij ontwikkelen mensen en organisaties zich voortdurend en is het zinvol om af en toe te checken of er nog steeds een match bestaat tussen beide. Uit eigen ervaring weet ik dat het best pittig aanvoelt als je vaststelt dat je geen echte fit meer voelt tussen je job en je eigen ontwikkeling. Ook al ben je misschien nog steeds dankbaar voor de kansen die je krijgt, het loon dat je ontvangt, de fijne collega’s met wie je samenwerkt,… Kiezen is spannend en kiezen is ook altijd een beetje verliezen. Maar wat is er erger dan jezelf te verliezen? Loopbaanbegeleiding gaf me op die cruciale momenten in mijn leven een duwtje in de goede richting en hielp me over de drempel heen om mijn job anders vorm te geven en op een ander moment ook om van job te veranderen. Na de zomer van het jaar waarin corona ons leven veranderde, gooide ik alle zekerheden overboord en waagde de sprong naar het voltijds ondernemerschap. Vandaag kan ik oprecht zeggen dat ik datgene doe waar ik goed in ben, dat ik kies voor datgeen wat anderen en mezelf écht gelukkig maakt.

Vanuit die persoonlijke ervaring wil ik als loopbaanbegeleider je grootste supporter zijn en help ik je graag tijdens je ontdekkingstocht naar datgeen wat jij écht wil, wat jou écht gelukkig maakt en wat jij als maatschappelijke meerwaarde in deze wereld wil toevoegen. Ik kijk er heel erg naar uit om samen te ontdekken wat jij nodig hebt om op dit moment in je leven de loopbaankeuze te maken die het best bij je past.

Groetjes,

Veerle

“Often when you think you’re at the end of something, you’re at the beginning of something else.” – Fred Rogers

Mensen met wie ik samenwerk appreciëren mijn proces- en doelgerichtheid, waarderen mijn oprechte en verbindende communicatiestijl. In complexe en spannende processen houd ik overzicht en bied ik perspectief.

Als dit is wat jij nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Veerle

Veerles expertise:

 • 2020 : opleiding loopbaancoach bij Make me Fly!
 • 2020 : gecertificeerd facilitator “deep democracy” bij Hummus : methode voor het begeleiden van teamdynamiek, inclusieve besluitvorming en conflicthantering (12 dagen)
 • 2020 : Verandering ondersteunen bij Innerlink (2 dagen)
 • 2018 : Basisopleiding vertrouwenspersoon bij SPMT-Arista (5 dagen)
 • 2018 : basisopleiding groepsdynamica bij het IVC (4 dagen)
 • 2017-2021 : Therapieopleiding in de Interactionele vormgeving, Integratieve therapie met experiëntiële basis bij de Educatieve Academie
 • 2016 : training in het gebruik van PCM (Process Communication Model) als communicatietool, Ugent (3 dagen)
 • 2015-2016 : jaaropleiding “Ontwikkelingsgericht coachen” bij het Ontwikkelingsinstituut
 • 2015 : basisopleiding “Oplossingsgericht coachen” bij Il Faro (3 dagen)
 • 2014-2015 : jaaropleiding NLP-practitioner bij het Ontwikkelingsinstituut
 • 2013-2014 : opleiding begeleidingsvaardigheden en -modellen in het kader van de akte pedagogisch adviseur bij het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap (6 dagen)
 • 2013-2014 : “Slim organiseren” : verandertrajecten begeleiden naar zelfsturende teams bij Flanders Synergie (5 dagen)
 • 2014 : Basisopleiding Mindfulness bij Itam (7 dagen)
 • 2004-2005 : Jaaropleiding leidinggeven in het kader van de akte opleiding directeur bij het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap
 • 1991-1997 : Licentiaat in de Klinische Psychologie, Ugent

Dit zeggen klanten over Veerle:

Aan de hand van verschillende opdrachten en kritische vragen heb ik mezelf beter leren kennen en uiteindelijk een goede beslissing kunnen maken. Dit leidde tot een carrière switch. Veerles kritische vragen hielpen mij tot een bepaald inzicht te komen, zonder dat ze haar eigen mening hierbij vooropstelt. Veerle is een fantastische loopbaanbegeleider en heeft me ontzettend veel geholpen. 

– Merel –

Pin It on Pinterest