Tania Vandingenen

Tania Vandingenen

Coach

taniavd@makemefly.be

Jan Van Rijswijcklaan 164/28 – 2020 Antwerpen

+32 476 23 00 75

instagram @taniavandingenencoaching

Hey, ik ben Tania.

Meer dan 20 jaar werkte ik vol enthousiasme in commerciële en leidinggevende functies in verschillende mediabedrijven.  Mijn warm-menselijke aanpak en coaching van medewerkers stond altijd centraal.  Zelf heb ik puur werkgeluk mogen ervaren in een gemotiveerd en gedreven team, waar ieder werd ingezet met en erkend voor zijn eigen talenten. Dat werkgeluk wens ik iedereen toe, het is mijn missie om via loopbaancoaching jou te begeleiden naar meer werkgeluk en balans in je leven.

Tijdens loopbaanbegeleiding gaan we samen op ontdekkingstocht naar jouw talenten, je drijfveren en je dromen, zodat je keuzes maakt die echt bij jou passen. Wat heb jij nodig om te sprankelen? Ik zorg ervoor dat je je bewust wordt van bepaalde overtuigingen en patronen, en of deze behulpzaam voor je zijn. Ik begeleid je om terug positief en veerkrachtig in het (professionele) leven te staan, nu en in de toekomst. Dit alles in vertrouwen en veiligheid.

Ik kijk er alvast naar uit jou te ontmoeten.

“Nothing is impossible, the word itself says I’m possible”- Audrey Hepburn

groetjes,

Tania

Jouw verhaal is uniek. Vanuit oprechte empathie en open mind luister ik naar jouw verhaal. Ik nodig je uit om zonder oordeel naar jezelf te kijken. En van hieruit tot inzicht te komen in je denken, voelen en handelen zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Wil jij ook positief en energiek in het leven staan? Dan begeleid ik jou daar graag bij.

Tania

Tania’s expertise:

  • 2023: Geaccrediteerd Insights Discovery™ Professional
  • 2023: Perfectionismecoach met OCP-methodiek (Het Ontwikkelingsinstituut)
  • 2020: NLP Master Practitioner (Het Ontwikkelingsinstituut)
  • 2019: Gecertificeerd Veerkrachtcoach stress & burn-out (Better Minds at Work)
  • 2018: Training Alexander Concept (Ander Leven)
  • 2018: Mindfulness en Communicatie (Edel Maex)
  • 2017: Mindfulness Stressreductieprogramma (Edel Maex)
  • Bachelor Communicatiemanagement (Erasmus)
  • Lid van VESB (Vereniging van Erkende Stress en Burn-out Coaches)
  • 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven in commerciële en leidinggevende functies

Dit zeggen klanten over Tania:

Tania is betrokken, leeft mee en luistert zonder oordeel. Op een respectvolle manier houdt ze je een spiegel voor. Door de sessies met Tania ben ik opener geworden en kreeg mijn zelfvertrouwen een boost. Ik wandel terug op een creatieve manier door het leven, mijn werk en zelfs door de supermarkt.
– Ingeborg – 
Tania is een heel zachte persoon maar tevens ook iemand die zaken in vraag stelt. Ze neemt de tijd om te luisteren en straalt rust uit. Ik was ongelooflijk op mijn gemak. Ze heeft me terug veel zelfvertrouwen gegeven, doen inzien waar ik goed in ben, me het duwtje gegeven dat ik nodig had. 
– Elke – 
Tania is een coach die echt luistert. Dat voelt goed aan. Ze had snel door waar ik naar op zoek was. De concrete tips die ze me gaf, zorgden voor meer rust en balans in mijn werk en leven.
– Sylvie – 
Door het open en ongedwongen contact, en de professionaliteit van Tania was het een zeer geslaagd traject. Ze kan goed luisteren, en op het juiste moment het inzicht geven dat je nodig hebt om verder te kunnen. Ik heb heel duidelijk gezien waar mijn stressoren liggen. Ik heb ook inzicht gekregen in het feit dat het ABC volledig uit balans is en dat ik mijn dromen moet realiseren met een plan.
– Peter – 
Tania is een fantastische, warme, uitnodigende persoon die zéér goed luistert. Je kan je ei bij haar kwijt, maar ze geeft ook goede inzichten waar je erna mee aan de slag kan. De coachingsessies gaven me extra drijfveer om met gezonde, toffe moed verder te boosten aan mijn bedrijf.
– Sandra – 
Tania heeft de kracht om via oprecht luisteren en gerichte vragen en opdrachten de chaos in je hoofd te kalmeren, te ontwarren en je nieuwe inzichten in jezelf te geven. Na elke sessie stap je met nieuwe goesting buiten om met de nieuwe inzichten aan de slag te gaan. Ze is super in luisteren en coachen, ze is echt begaan met je, doet meer dan dat ‘moet’ en dat allemaal gaf me een super goed gevoel.
– Sofie – 
Ik voelde mij gehoord/gesteund. Tania heeft empathie, begrip, inlevingsvermogen, geduld en rust. Ze deed me ook stilstaan bij kleine positieve dingen, op het werk en elders. 
– Liesbet – 

Pin It on Pinterest