Sigi Klerckx

coach

Rotselaarsesteenweg 59 – 3018 Wijgmaal

+32 492 41 20 21

sigi@makemefly.be

Hey, ik ben Sigi Klerckx.


Ik ben getrouwd en mama van 2 jonge kinderen. In mijn professioneel leven heb ik een boeiend leertraject meegemaakt. Zo heb ik 15 jaar ervaring als leidinggevende in de openbare sector en ben ik bovendien geschoold in de social profit, als creatief therapeut en als professioneel coach. In mijn laatste functie als departementshoofd werd ik ondergedompeld in groepsdynamica en leiderschap. Ik leerde er dat ik een passie had voor het begeleiden, inspireren en motiveren van anderen.


In 2017 besloot ik mij toe te leggen op die passie. Zodat ik volop kon focussen op verbinden, coachen en ondernemen. Ik ben er door mijn opleidingen en jobs van overtuigd geraakt dat je weldegelijk van je passie een job kan maken. Mijn eigen inzichten groeiden door mijn interesse in het werken met mensen. Mensen kunnen zelf actie ondernemen om dingen te ontdekken, te beleven en te voelen. Dat wil ik jou in het coachingtraject meegeven. Want wat is er fantastischer dan te beseffen dat je kan groeien en dat je jouw dromen mag leven?


Soms staren we ons blind op bepaalde thema’s, raken we moeilijk vooruit,  willen we veranderen en groeien maar weten we niet hoe. En kruipen we terug in onze comfortabele schulp. Als coach ben ik jouw extern klankbord en help ik jou uit je schulp te kruipen zodat jij jouw dromen kan najagen.


Ik heb er alvast veel goesting in!


Sigi

Loopbaanbegeleiding werkt!

Resultaatgericht

De Make me Fly! methode en oplossingsgerichte aanpak zorgen voor snelle en duurzame resultaten.

Maatwerk

Geen standaard-programma, maar een begeleiding op maat waardoor jouw vragen beantwoord raken.

Betaalbaar

Met de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 90€ voor 7 uur professionele begeleiding.

Loopbaanbegeleiding bij Sigi

Tijdens onze sessies laat ik jou anders naar de dingen kijken, spiegel en herkader ik jouw realiteit zodat jij meer verdieping en inzicht kan vinden. 


Mijn motto: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!“ (Pippi Langkous) dus ik moedig je aan om verder te kijken dan wat je gewoon bent.


Ik werk op maat van je talenten, je drijfveren, je waarden en jouw tempo.


Kom eens kennismaken!


Sigi

Sigi's expertise

 • 2020: Systemisch coachen – Training en coaching square
 • 2019: Sensitief opvoeden – Sensitief Sterk, thuis en op je werk – Kus de Kikker
 • 2019: Opleiding talentluisteraar (Luk Dewulf)
 • 2019: Mental coach groepspraktijk Zarakine Wilsele
 • 2018: Opleiding enneagram, integrative9
 • 2018: The grow Coaching ACSTH Training programme, TCS Zellik
 • 2017: The root Coaching ACSTH Training programme, TCS Zellik
 • 2012: Voortgezette lerarenopleiding
 • 2004: Creatief therapeut
 • 2002: Bachelor in de sociale readaptatiewetenschappen – vrijetijdsagogiek
 • 15 jaar ervaring met teams, social profit en openbare sector

Dit zeggen klanten over Sigi

Sigi is een coach vol enthousiasme en positiviteit. Ze stelt vragen die me deden reflecteren en waardoor ik bepaalde patronen leerde herkennen. Het in kaart brengen van talenten, waarden en passies vond ik ook leerrijk.

duim omhoog en 4 sterren
Kim 

Ik heb nieuwe perspectieven geleerd om naar mezelf en mijn loopbaan te kijken. De term “creatieve generalist” en het bijhorende besef  dat het niet iets slecht is om in veel dingen geïnteresseerd te zijn zonder veel verdieping. 

duim omhoog en 4 sterren
Thomas 

Dankzij de gesprekken met Sigi ben ik opnieuw meer in mezelf gaan geloven. Ze luistert naar je verhaal en motiveert je om na te denken over jezelf. Ik leerde dat ik meer aan mezelf mag denken. En dat er meer in mij schuilt dan ik zelf nog zag door constant in stress te werken en leven.

duim omhoog en 4 sterren
Ines 

Start nu met loopbaanbegeleiding bij Sigi!