Roosje Koninckx loopbaancoach & trainer bij Make me Fly!

Roosje Koninckx

coach & trainer

Hendrik Conscienselaan 32 – 2820 Bonheiden

+32 477 94 61 50

roosje@makemefly.be

Hallo, ik ben Roosje Koninckx.


Ik ben arbeidspsycholoog (KULeuven), coach, trainer, zaakvoerder en mama van drie dochters. Als medezaakvoerder van enkele biowinkels en preventieadviseur psychosociale aspecten in verschillende kleine en grote bedrijven in Vlaanderen, ontwikkelde ik de laatste 10 jaar een ruime ervaring in rekrutering, het detecteren van risicofactoren verbonden aan de werkvloer, time- en talentmanagement, loopbaan- en managementcoaching en bemiddeling.


En toch liep ik enkele jaren geleden tegen een serieuze muur aan: de batterijen waren plat! Gek! Ik? Omdat ik alles graag goed doe (een goede verstaander leest hier ook ineens mijn grootste valkuil), liefst zelfs perfect (al duidelijk?), besloot ik dan ook om me volop in te zetten op mijn herstel en me te verdiepen in bijna alles wat hier de laatste jaren rond was verschenen. Ik schoolde me om tot oplossingsgericht cognitief therapeut aan het Korzybski Instituut in Brugge en daagde mezelf uit om mijn gewoontes af te leren en enkel de dingen mee te nemen die voor mij écht werkten. Niet heel veel later kon ik opnieuw de taken van vroeger (die ik wenste op te pikken) oppikken. Ik voelde me al snel vitaler en gelukkiger. Dit was (en is) een proces met vallen en opstaan en vraagt blijvende aandacht.


Het is vanuit deze ervaring dat ik vandaag opleidingen geef en mensen coach om een goed evenwicht te vinden tussen werk en privé. Tussen energievreters en energiegevers. Tussen onze klok en ons kompas. Jij bent de expert van jouw leven en met de juiste vragen help ik jou om je leven in kaart te brengen. Wat is jouw kracht, jouw talent, jouw wens, jouw valkuil en jouw uitdaging?


Ik ga graag met jouw vraag aan de slag!


Roosje

Loopbaanbegeleiding werkt!

Resultaatgericht

De Make me Fly! methode en oplossingsgerichte aanpak zorgen voor snelle en duurzame resultaten.

Maatwerk

Geen standaard-programma, maar een begeleiding op maat waardoor jouw vragen beantwoord raken.

Betaalbaar

Met de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 90€ voor 7 uur professionele begeleiding.

Loopbaanbegeleiding bij Roosje

Ik bied jou:

1) een mensgerichte, respectvolle, ready-to-use aanpak,

2) een nieuwe kijk op de dagelijkse uitdagingen van het leven en

3) inzicht op hoe jouw draagkracht te vergroten.


We vertrekken steeds vanuit jouw veranderwens en werken op jouw tempo.


Roosje

Roosjes expertise

  • Erkend psycholoog (mijn erkenningsnummer is 842117761)
  • Master in de Psychologie
  • Postgraduaat solution focus coaching (Korzybski instituut)
  • Ervaring in alle sectoren, waaronder onderwijs, zorg, voedingsindustrie, landbouw, vlaamse overheid, etc.

Dit zeggen klanten over Roosje

Ik vond de rustige houding van Roosje, haar positieve mindset en de duidelijke voorbeelden en metaforen die ze gaf om bepaalde situaties te staven heel fijn. De loopbaanbegeleiding gaf me de inzichten die ik zocht.
duim omhoog en 4 sterren
Elke
De begeleiding bij Roosje was volledig op maat, aangepast aan wat ik nodig had op dat moment. Haar inlevingsvermogen, haar ervaring, haar inzichten en haar aanpak hebben me dingen doen inzien die ik zelf niet zag.
duim omhoog en 4 sterren
Masha
Ik ontdekte bij Roosje waar mijn talenten liggen, leerde op een krachtigere manier neen zeggen en besefte dat ik in kleine stappen naar een doel moet toewerken.
duim omhoog en 4 sterren
Sandra

Start nu met loopbaanbegeleiding bij Roosje!