Rilla Lysens

coach, trainer & vennoot

Sluisstraat 79 – 3000 Leuven

+32 474 32 46 63

rilla@makemefly.be

Hallo, ik ben Rilla Lysens.


Al sinds 2001 ben ik actief op het vlak van communicatie, HR en coaching. Met andere woorden: mensen zijn mijn vak, maar vooral ook mijn passie. Ik ben getrouwd, mama van drie dochters (Fran °2009, Sien °2012 en Nell °2014), ondernemer en fervent LLL-er (LevensLangLeren). Ik ben gecertificeerd coach, met als specialisatieopleidingen “Solution Focus Coaching” (Ilfaro), “Inspirerend Coachen” bij Jef Clement; Stress&Burn-out Coaching (HR Academy), Systemisch coachen (Systo), Insights gecertificeerd en Life/Career/Family Coach. Als bredere achtergrond studeerde ik Communicatie (Bachelor) en HR (Master).


Een ervaringsdeskundige dus op vlak van “alle ballen in de lucht houden”. Soms gaat dat goed en soms… niet zo. Vanuit die ervaring begeleid ik professionals die werk en gezin (proberen te) combineren én help ik mensen met hun zoektocht op vlak van (bevlogenheid in) job en carrière.


Vanuit mijn achtergrond in communicatie en HR geloof ik sterk in menselijk kapitaal. Elk individu is in staat het beste uit zichzelf te halen. Ik geloof dat iedereen het in zich heeft om (open) te bloeien. Soms heb je gewoon iemand nodig om het eruit te halen. Werken met teams is mijn passie. Hoe creëer je teams die elkaar naar een hoger niveau tillen? Wat is duurzaam en coachend leiderschap? Hoe zorg je er, als leider, voor dat je resultaat haalt én dat je medewerkers gelukkig zijn? In organisaties geloof ik in het “mens tot mens” principe: duurzame inzetbaarheid en werkgeluk zijn hierin de verantwoordelijkheid van werkgever én werknemer. Via die twee kanalen bouw ik met veel goesting aan meer werkgeluk voor alle partijen.


Tot gauw!

Rilla

Loopbaanbegeleiding werkt!

Resultaatgericht

De Make me Fly! methode en oplossingsgerichte aanpak zorgen voor snelle en duurzame resultaten.

Maatwerk

Geen standaard-programma, maar een begeleiding op maat waardoor jouw vragen beantwoord raken.

Betaalbaar

Met de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 90€ voor 7 uur professionele begeleiding.

Loopbaanbegeleiding bij Rilla

Ik sta in voor een eerlijke, onbevooroordeelde, discrete en gemoedelijke manier van werken. De focus ligt hierbij steeds op anders leren denken, om zo oplossingsgericht en vanuit eigen waarden tot een oplossing te komen. “Your mind is like a parachute. It only works when it’s open.” (Frank Zappa)

 

Je bent bij mij welkom voor loopbaanbegeleiding met een positieve, stimulerende en oplossingsgerichte aanpak.


Rilla

Rillas expertise

 • 2021-2022: Geaccrediteerde opleiding Teamcoaching om groepen te coachen naar optimale teamprestaties (Civas)
 • 2020: kernmodule Live the Connection Coach (Live The Connection)
 • 2020: Postgraduaat Inspirerend Coachen (Artevelde Hogeschool) 
 • 2019: Masterclass Systemisch Coachen (Systo)
 • 2018: Coaching: van perfectionisme naar optimalisme (InsideUP)
 • 2017: Insights discovery gecertificeerd trainer en coach (Insights Academy)
 • 2016: Solution focus coaching (IlFaro)
 • 2015: Stress- en burnout coach (HRD Academy)
 • 2014: Master gecertificeerd coach (center for selfmanagement – Jef Clement)
 • 2013: Inspirend coachen jaaropleiding (center for selfmanagement – Jef Clement)
 • 2007: Master in HR (VLEKHO)
 • 2001: Bachelor in communicatie (XIOS)

Bekijk hier mijn LinkedIn-profiel

Dit zeggen klanten over Rilla

De aanpak van Rilla heeft er mee voor gezorgd dat ik, na een half jaar te hebben thuis gezeten met een burn-out, opnieuw klaar ben voor de arbeidsmarkt.

duim omhoog en 4 sterren
Daisy 

De betrokkenheid van Rilla en het inbrengen van verschillende voorbeelden en theoretische modellen hebben erg geholpen. Rilla leerde me om mezelf meer centraal te stellen en anderen minder te willen pleasen. Samen kijken naar mogelijkheden, dat gaf me een heel fijn gevoel.

duim omhoog en 4 sterren
Monique 

Rilla heeft me doen inzien dat ik mag durven dromen, dat ik moet geloven dat ik potentieel heb, dat ik niet vast zit. Ze stelt empathische doch doordachte vragen die je helpen om tot inzichten te komen.

duim omhoog en 4 sterren
Hanke

Start nu met loopbaanbegeleiding bij Rilla!