Hi, wij zijn Els en Rilla.

Coachen is voor ons de schoonste stiel ter wereld. We legden beiden een interessant pad af doorheen HR, coaching en training en vonden elkaar in Make me Fly!. Met veel passie en overtuiging delen we eenvoudige oplossingen voor contenter werken en leven, en helpen we mensen bij vragen rond loopbaan, leven, leiderschap en samenwerking. Door mensen te coachen en vooral dan via de oplossingsgerichte methode, slaagden we er de voorbije decennia in om duizenden mensen de weg terug te laten vinden naar geluk, contentement en het benutten van al hun mogelijkheden en competenties. En daar worden wij vooral heel erg blij van.

In onze coachingspraktijk helpen wij dagelijks mensen om te groeien, te leren, te evolueren. We helpen mensen die ergens helemaal mee vast zitten om terug buiten te gaan met een smile. We helpen mensen in het (bedrijfs)leven om de sterkste versie van zichzelf te zijn, terwijl ze toch helemaal zichzelf blijven én een fijne band met hun omgeving uitbouwen. We laten mensen buitenstappen met een idee, een perspectief, opties, nieuwe moed en uiteindelijk de wetenschap dat ze het vanaf hier wel weer helemaal zelf kunnen. En dat doen we steeds vanuit een oplossingsgerichte aanpak, waarbij we vertrouwen op de expertise van onze klant en hem of haar helpen om de focus te verleggen van problemen en beperkingen naar oplossingen en mogelijkheden.

“We” dat zijn “Els & Rilla” én een team van meer dan dertig straffe, plezante, oplossingsgerichte coaches en trainers. Stuk voor stuk zijn het mensen met het Make me Fly!-DNA: met beide voeten in de praktijk en een rugzak boordevol ervaring, met het talent om de zaken soms eens vanuit een radicaal ander perspectief te bekijken en met hier en daar ‘een hoekske af’. Ons enthousiasme voor coaching, het terugvinden van vertrouwen, het leren van nieuwe vaardigheden, het zelf kunnen oplossen van wat je hindert en het gebruik van de oplossingsgerichte methode delen we dolgraag. Dus nodigen we onze klanten, lezers en deelnemers uit om telkens opnieuw de meest contente versie van zichzelf te worden en anderen de kans te geven dat ook te zijn. Het ene sluit het andere immers niet uit, integendeel.

Els Deboutte

Els Deboutte

coach, trainer & vennoot

els@makemefly.be

Sluisstraat 79 – 3000 Leuven

+32 477 56 62 94

Rilla Lysens

Rilla Lysens

coach, trainer & vennoot

rilla@makemefly.be

Sluisstraat 79 – 3000 Leuven

+32 474 32 46 63

Make me Fly! is vooral ook een gedreven en plezant team

Els en Rilla zijn de motor onder Make me Fly!, een gedreven en plezant team van coaches en trainers.

Make me Fly! is een door de VDAB erkend loopbaancentrum. Je vindt onze loopbaancoaches in elke Vlaamse provincie, in Brussel en we werken ook online.

Daarnaast werken we samen met experten rond loopbaan, leiderschap en samenwerking voor onze trainingen en coachings in bedrijven.

Wat maakt werken met ons anders?

Make me Fly! is een klein team dat gaat voor groot resultaat. En dat is een bewuste keuze.

 1. We care. Het kan ons echt wel schelen hoe het met je gaat en of je wat we samen bespreken kan toepassen in de praktijk. We sparen ons daarom ook geen enkele moeite.
 2. Bij ons ben je geen nummer. Hoewel we een logische volgorde in de sessies voorzien, vertrekken we echt vanuit jouw coachingvraag. Wat we doen kan dus volledig afwijken van de ‘backbone’ die we voorzien hadden en dat is helemaal OK. Jouw resultaat primeert, niet ons comfort. We hanteren een persoonlijke aanpak.
 3. Onze aanpak is vernieuwend en altijd op maat. We hebben geen standaardscenario, we werken met wat jou op dat moment het meest bezighoudt en waar je naartoe wil. We geven je geen tonnen huiswerk of ellenlange vragenlijsten die je alleen vertellen wat je al wist.
 4. We durven verder denken en ook eens radicaal andere dingen verkennen. Zonder daarbij het contact met de realiteit te verliezen.
 5. We zijn soepel in onze afspraken. We plannen wat nuttig en zinvol is. Alle formules zijn denkbaar, zolang ze passen in de richtlijnen van VDAB. We verwachten als tegenprestatie dat je ook effectief opdaagt.
 6. Onze aanpak garandeert snelle en duurzame resultaten. Yes you can. Dat bewijzen ook onze getuigenissen.
 7. Ons team is professioneel geschoold en heeft tonnen ervaring, ook aan de andere kant van de tafel als manager, recruiter, headhunter, HR verantwoordelijke. Die ervaring staat geheel tot jouw beschikking.
 8. Ons netwerk is jouw netwerk. We brengen je in contact.
 9. Elke klant is voor ons een mens.

Wij geloven dat iedereen het recht heeft om 

 

 1. Zich goed te voelen bij wat hij/zij doet
 2. Competent te zijn
 3. Zich productief en nuttig te voelen
 4. Te crashen en weer op te staan
 5. Zichzelf steeds terug uit te vinden
 6. Kikkers te kussen
 7. Zijn/haar volle potentieel te benutten
 8. Te leven zoals hij/zij dat het liefst zou doen
 9. Plezier te beleven aan zijn/haar werk en aan de samenwerking
 10. Duurzaam inzetbaar te zijn.

Wij geloven bovendien dat elk individu daar een eigen verantwoordelijkheid in op te nemen heeft.

Pin It on Pinterest