Nathalie Tuch

Nathalie Tuch

Coach

nathalietuch@makemefly.be

Colemontstraat 28 – 3511 Stokrooie (Hasselt)

+32 475 46 25 61

Hey, ik ben Nathalie.

Ik studeerde af als Master (Licentiaat) Vertaler en volgde de postacademische opleiding Communiceren voor organisaties. Na mijn studies kwam ik terecht in de wereld van werving en selectie. Ik kan terugblikken op een ruime ervaring binnen Human Resources. De kennis die ik opdeed, deel ik als loopbaancoach graag met anderen.

 Loopbaancoaching is een gestructureerd en doelgericht proces waarbij ik jou op interactieve wijze aanzet om je talenten en vaardigheden beter te gebruiken. Dat gebeurt door bewustwording, persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden. Als coach ga ik met jou mee op weg en ben ik je grootste supporter en trouwste fan.

Omdat ik van mening ben dat je niet vroeg genoeg kan ontdekken wat je talenten en kwaliteiten zijn, waar je van droomt, wat je graag doet,… coach ik vanuit mijn praktijk Kind aan huis ook kinderen en jongeren.

Ik coach vanuit verbondenheidvolwaardigheidveiligheid en vrijheid.

“Als duidelijk wordt dat je jouw doel niet bereikt, verander dan niet je doel, maar verander je aanpak.” – Confucius

groetjes,

Nathalie

Ik help je graag om je doel te vinden. Want geluk op je werk werkt door in je hele leven.

Voel je bij mij kind aan huis!

Nathalie

Nathalies expertise:

 • 2022: Basistraining Trauma (Ybe Casteleyn)

 • 2022: Basistraining Hartcoherentie (Anne Van Sluijs, EA)

 • 2021: Polyvagaal Theorie (Yvi Van Ham, Burn-Out Academy)
 • 2019: Bijzondere opleiding in de Kinder- & Jeugdpsychotherapeutische Technieken (Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie (AIHP)
 • 2019: Coachen op loopbaanvragen met Oplossingsgerichte methode (Make me Fly!)
 • 2018: Erkend Integratief Rouw- en Verliescounselor (AIHP & De Bleekweide)
 • 2018: Gecertificeerd Professioneel Coach (Make me Fly!)
 • 2018: Geweldloze en Verbindende Communicatie – Introductietraining (BlaBla)
 • 2018: Talentgedreven werken (Luk Dewulf & Blij met mij! Academie)
 • 2017: Kinderwensconsultent (Artevelde Hogeschool & Expertisecentrum Kinderwens Vlaanderen)
 • 2015: Kindercoach, Solutions Focus-methode (Civas)
 • 1999: Postacademische opleiding ‘Communiceren over Organisaties, optie Marketing’ (Ufsia)
 • 1998: Master Vertaler Nederlands/Frans/Spaans (KVH, A’pen)

Dit zeggen klanten over Nathalie:

Loopbaancoaching is zeker de moeite waard om je eigen sterke punten en je werkpunten te leren kennen! Het heeft me ook een hele andere kijk op solliciteren gegeven… ik sta nu sterker in mijn schoenen!
– Kathleen – 
Het kwam op het juiste moment, toen ik het nodig had. De warmte van Nathalie was voor mij doorslaggevend. Vaardig en kundig is ze absoluut: ze weet waar ze mee bezig is, en ze doet het met heel haar hart en vanuit pure authenticiteit, en dat merk je in heel het traject. Dikke pluim!
– Tiziana – 
Ik ben zeer tevreden over de loopbaanbegeleiding. Als ik op voorhand had geweten dat ik hier zoveel uit zou leren en zoveel zou groeien, had ik de stap veel eerder gezet. Nathalie is een topcoach!
– Sara – 
Bij Nathalie ben je kind aan huis. Ze geeft je het gevoel dat je samen met een goede vriendin aan het werken bent naar goede resultaten. En toch krijg je vleugels. Make my Fly! Echt waar.
– Tom – 
Nathalie maakte me via haar eigen verhaal duidelijk dat het mogelijk is om als zelfstandige te beginnen. In kaart brengen wat je vaardigheden zijn, wie je netwerk is en waar je naartoe wilt zijn zaken waar je over moet durven nadenken. Ik heb nu de stap gezet en daar ben ik blij om!
– Levi – 
Loopbaanbegeleiding bij Nathalie is een aanrader voor iedereen die met twijfels op zijn job rondloopt!
De begeleiding heeft er vooral toe bijgedragen dat ik (veel) meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ik heb nu een ‘Yep ik kan dat’-gevoel.
– Jimmy – 
Dankjewel Nathalie voor je persoonlijke aanpak en je luisterend oor! Je stelde me de juiste vragen en zorgde er zo mee voor dat ik de nodige antwoorden vond.
– Barbara – 
Loopbaanbegeleiding helpt je niet alleen groeien binnenin je job, maar wat zelfs belangrijk is, het helpt je enorm groeien op persoonlijk vlak.
– Guy – 
Ik ben blij dat ik de stap zetten om in loopbaanbegeleiding te gaan bij Nathalie. Ik heb terug de energie om ’s morgens naar het werk te gaan, en ik heb terug goesting gekregen in een deel van het werk. Ik ben op zoek gegaan naar projecten die ik interessant vind en steek minder energie in zaken die energie vreten. 
– Mieke – 
De denkoefeningen die Nathalie me gaf en zorgden ervoor dat ik echt ben beginnen nadenken over wat ik wel en niet meer wil in een job. Daardoor heb ik uiteindelijk de juiste beslissing kunnen nemen.
– Marlies – 
Nathalie heeft me anders doen denken, niet alleen qua loopbaan maar over het leven algemeen. Alles gebeurt voor een reden. Ik ben blij om te ontdekken dat je eigenlijk heel veel meekrijgt van kleins af aan, door de opvoeding van je ouders. (Zowel positief als ‘negatief’) Dat ieders mening telt. En vooral, dat je gewoon jezelf mag zijn. Ik heb antwoorden gevonden en beslissingen genomen waaraan ik eerst zelfs niet durfde denken.
– Britt – 
Door me open, eerlijk en kwetsbaar durven op te stellen heb ik, vind ik zelf toch, heel veel uit mijn traject kunnen halen. Ik leerde over mezelf, mijn talenten, waarden en valkuilen. Hierdoor kon ik heel gericht op zoek gaan naar een nieuwe job en had ik veel handvaten voor vragen tijdens sollicitatiegesprekken. Uiteindelijk vond ik een super toffe job en heb ik elke dag weer zin om te gaan werken!
– Kris – 
Nathalie luisterde écht naar mijn verhaal en liet me zelf tot inzichten komen die ik bij een toekomstige job zal kunnen gebruiken. Zo stond ik opnieuw wat sterker in mijn schoenen, en dit niet alleen in mijn zoektocht naar een nieuwe job! Nathalie heeft me ook als persoon meer vertrouwen gegeven en me laten inzien dat ik meer talenten heb dan ik initieel dacht.
– An – 
Nathalie is gewoon top! Ze luistert écht, deelt haar expertise en creëert een sfeer van openheid waardoor ik alles tegen haar kon zeggen. Ze leerde me dat iedereen talenten heeft en kan groeien. Ik geef deze loopbaanbegeleiding een 10 op  10!
– Dorien – 
Ik heb van Nathalie geleerd om mijn talenten te gebruiken en hefbomen te gebruiken zodat mijn talent geen valkuil is. Bijkomend heb ik geleerd om mijn eigen gedachten te veranderen en stil te staan met of ik er invloed op heb en of het mijn verantwoordelijkheid is. Ze luistert altijd actief en speelt in op de noden van het moment. Nathalie is een TOPPERTJE!
– Sophie – 

Pin It on Pinterest