Lisa Devisé

Lisa Devisé

Coach

lisadv@makemefly.be

Désiré Mellaertsstraat 54 – 3010 Kessel-Lo

+32 468 12 55 80

 

Dag, ik ben Lisa.

Ik ben Lisa, loopbaan- , organisatie- en teamcoach. Mensen coachen zodat ze kunnen leren en groeien, is mijn passie.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring op vlak van projectmatig werken, coaching en HR advisering.

Ik werk deeltijds bij de VDAB, waar ik diverse veranderingen begeleid. Het ondersteunen van leidinggevenden in het maken van keuzes, het coachen van mensen en teams in tijden van verandering en onzekerheid staan hierbij centraal.

Ik geloof in de sterktes en talenten van mensen. Gerichte vragen stellen, waardoor ze hun eigen oplossingen voor hun carrière– en levenskeuzes vinden, is wat me boeit in mijn job.

Als coach ben ik gefascineerd door het complexe proces van communicatie en interactie. Het denken in aandeel en beïnvloeding en steeds vertrekken vanuit de context, vormen uitgangspunten in mijn benadering. Kwalitatieve dienstverlening, gelijkwaardigheid en respect zijn kernwaarden in mijn werk. Ik hanteer steeds een globale aanpak op maat van de klant.

Ik ben getrouwd met Bert en mama van 2 zonen, Timo & Bent. Ik geniet ervan om tijd door te brengen samen met mijn familie en vrienden. Humor is een belangrijk ingrediënt voor mij.

Binnen Make me Fly! ga ik samen op zoek naar oplossingen voor jouw vraagstukken. In verbinding bekijk ik met jou je loopbaanvraag vanuit andere perspectieven en gaan we samen op zoek naar nieuwe evenwichten.

“The wise man doesn’t give the right answer, he poses the right question”- Claude Lévi-Strauss

Altijd welkom!

Lisa

Mijn enthousiaste, oplossingsgerichte manier van coachen bracht me bij het Make Me Fly! team. Centraal in mijn aanpak staan: authenticiteit, verbinding en waardering.  

Wil je meer plezier uit je werk halen? Heb je vragen over de samenwerking met je baas of team? Ben je op zoek naar nieuwe evenwichten? Wil je weten welke job écht bij je past? Wil je een sollicitatie voorbereiden? Heb je andere werkgerelateerde vragen? Ik ga graag met je op pad. Vanuit een positieve, hoopvolle en waarderende benadering zoeken we samen naar antwoorden.

Tot binnenkort!  

Lisa

Lisa’s expertise:

  • 2022: Verbindend Communiceren (Walk Your Talk)
  • 2021: Oplossingsgericht werken met teams (Il Faro)
  • 2019: oplossingsgericht coachen (Il Faro)
  • 2019 : systemisch coachen (Training & Coaching Square)
  • 2016 : teamcoaching (Training & Coaching Square)
  • 2015 : feedback gestuurde veranderingsprocessen (Interactie-Academie)
  • 2006 – 2014 : oplossingsgericht coachen, stress & burn-out, processen begeleiden, conflicten hanteren (VDAB)
  • 2004-2006: systeemtheorieën, driejarige opleiding in communicatie, interactie en processen binnen systemen (C.S.G.)
  • 1995-2000: master in de toegepaste economische wetenschappen (UHasselt)

Dit zeggen klanten over Lisa:

Samen met Lisa heb ik in kaart gebracht wat ik wil en wat niet. We hebben ook de verdere mogelijkheden bekeken. Ze geeft aandacht voor jouw verhaal en kan je echt oprecht in jouw talenten zetten. Ik heb snel een andere job gevonden.

– Sandrine –

Loopbaanbegeleiding is voor mij eerder een moment van overschouwing geweest. Waar sta ik nu en waar wil ik naartoe. En ben ik dan al juist aan het gaan, of moet ik bijsturen? Het is fijn om eens met een nieuw paar ogen daar naar te kijken. 🙂

– Patrick –

Lisa heeft een heel scherp inzicht in een persoon. Ze kan goed tussen de lijnen lezen en een mooie analyse geven van wat ik soms niet kon samenvatten. Ze is ook een heel medelevend en motiverend persoon. Lisa heeft mij echt geholpen om in te zien welke kwaliteiten ik allemaal in mijn rugzak heb. Ook heeft ze mij inzicht gegeven wat voor mij echt belangrijk is in een werkomgeving.

– Annelien –

Ik ben met een klein hartje gestart met de loopbaanbegeleiding, maar al snel voelde het goed aan. Zelf blijf je ronddraaien in hetzelfde cirkeltje van probleemsituatie en geen (of slechts één) oplossing zien. Dankzij het sámen nadenken met Lisa én het benoemen van alles, kwam ik tot fijne conclusies! Ook gaf het mij energie om actie te ondernemen en mijn eigen randvoorwaarden telkens mee te nemen.

– Lotte –

Lisa liet me op een andere manier naar de dingen kijken. Haar empathie, positiviteit en out-of-the-box-denken gaven me inzicht in de jobs/opdrachten die me voldoening schenken.

– Koen –

Dankzij Lisa kreeg ik terug vertrouwen in mezelf. Ze was ook zo eerlijk om aan te geven dat ik voor een volledige retour naar de werkvloer, mentaal nog niet helemaal klaar was, maar kon dit zo overbrengen, door gerichte voorstellen te doen, dat ik het niet als mislukking heb ervaren. Wat ik waardeer aan haar is haar luisterbereidheid, individuele aanpak en positieve, ‘besmettelijke’ positieve instelling. Haar concrete hands-on voorstellen hielpen me echt op weg.

– Griet –

Het is heel nuttig om tijd te nemen in overleg met een professional om je eigen loopbaan onder de loep te nemen. De interactie met Lisa was heel fijn. Ze hielp me het grotere plaatje te bekijken. ’t Was gewoon dik in orde!

– Sara –

Iedereen zou een loopbaanbegeleiding moeten volgen, bij het begin van je loopbaan en op meerdere tijdstippen gedurende je loopbaan. Het is een noodzakelijk element in je leven. Het helpt je om een beter mens te worden. Lisa gaat geen moeilijke punten uit de weg, alles wordt heel duidelijk overlopen en in detail besproken.

– Jo –

Door de gesprekken met Lisa kreeg ik meer zelfvertrouwen. Ik leerde focussen op mezelf en kort bij mezelf blijven. De loopbaancoaching was echt een boost voor mijn zelfvertrouwen.

– Cindy –

De loopbaancoaching bij Lisa heeft geholpen om de chaos in mijn hoofd te ordenen en te kijken wat echt belangrijk is voor mij. Lisa hielp me goed te refelecteren en zette alles mooi op mail achteraf.

– An –

Pin It on Pinterest