Kirsten Winnelinckx

coach & trainer

Haachtstraat 74 – 3020 Veltem-Beisem (Herent)

+32 486 36 09 87

kirsten@makemefly.be

Hallo! Ik ben Kirsten Winnelinckx.


jarenlang heb ik geprobeerd om normaal te zijn… Je weet wel, normaal als in ‘niet opvallen’ of ‘zijn zoals de meeste mensen’. Het maakte me ongelukkig en gefrustreerd. Ook op het werk raakte ik vaak gefrustreerd of verveeld en kwam om de haverklap in een conflict terecht. Tot ik ontdekte dat ik gewoonweg anders bén. Het was een last die van mijn schouders viel én de start van een ontdekkingsreis naar mijn talenten. Ik verdiepte me in de positieve psychologie en het waarderend onderzoek: focus op wat wél werkt in plaats van te kijken naar problemen en beperkingen. En ik leerde (jammer genoeg the hard way…) dat het leven te kort is om dingen te doen waar je niet blij van wordt.


Toen ik besloot om zelf aan het stuur van mijn leven te gaan zitten, werd alles veel leuker. Ik combineer mijn job als online marketeer met een leven als ondernemer. Daarnaast ben ik ook mama van 3, heb ik fijne relaties, leer ik elke dag bij en ben ik actief geëngageerd in het verenigingsleven in mijn dorp.


There’s never a dull moment in my life. 😊


In mijn coachingspraktijk begeleid ik volwassenen – vaak hoogbegaafd en/of hoogsensitief – in hun zoektocht naar hun ‘handleiding‘ en help ik hen om stralend zichzelf te zijn. Want: goed weten wie je bent, welke eigenschappen jou uniek maken en voor welke valkuilen je best oppast, helpt om de juiste keuzes te maken. Het geeft je handvaten om anderen duidelijk te maken wat jij nodig hebt om je goed te voelen. Op het werk én thuis.


Hoog tijd dus om het beste in zichzelf naar boven te brengen. Om met plezier te werken en te leren. En om met volle teugen te genieten van het leven.


Mijn roots in coaching liggen zonder enige twijfels in die heel erg veel gesprekken die ik als begeleider, leidinggevende of coach voerde met honderden mensen:  werkzoekenden, nieuwkomers in ons land, langdurig werklozen, mensen na een burn-out,… Extra opleidingen versterkten mijn vaardigheden als coach. Bij mij kom je voor down-to-earth coaching, snelheid, positiviteit en een concreet stappenplan dat je aanzet tot actie in het hier en nu.


Welkom!


Kirsten

Loopbaanbegeleiding werkt!

Resultaatgericht

De Make me Fly! methode en oplossingsgerichte aanpak zorgen voor snelle en duurzame resultaten.

Maatwerk

Geen standaard-programma, maar een begeleiding op maat waardoor jouw vragen beantwoord raken.

Betaalbaar

Met de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 90€ voor 7 uur professionele begeleiding.

Loopbaanbegeleiding bij Kirsten

Als coach ga ik graag samen op pad met jou: jij als expert over jezelf en je leven, en ik als expert over het proces. Stap voor stap leggen we de puzzel. Zoals ik dat voor mezelf ook deed – en nog steeds doe trouwens want het verhaal van je leven is nooit af. 


“The secret of change is to focus all your energy not on fighting the old, but on building the new.” (Dan Millman)


Benieuwd? Kom eens kennismaken!


Kirsten

Kirstens expertise

 • Business Analist in IT (2023, Syntra AB)
 • Basisopleiding ACT (Acceptance & Commitment Therapy) (2021, SeeTrue) 
 • Geaccrediteerd Insights Discovery™ Professional (2020, Insights Benelux)
 • Black Belt Lean Six Sigma (2019, The Lean Six Sigma Company)
 • Master program zelfsturend werken  (2018, Semco Style Institute)
 • Appreciative Inquiry Certificate in positive business and society change (2016-2017, Case Western Reserve University Cleveland )
 • Lerend Netwerk Innovatieve Arbeidsorganisatie (2016, Flanders Synergy)
 • Postgraduaat Public & Social Profit Management (2013-2015, UHasselt)
 • 2007: opleiding tot loopbaanbegeleider door GTB
 • Bachelor Sociaal Werk – optie sociaal cultureel werk (UCLL, 2003)
 • Coaching methodes zoals Vuurwerkt (gebaseerd op appreciative inquiry), solution focused coaching, cognitive behavior therapy, kindercoaching, stress & burn-out coaching

Dit zeggen klanten over Kirsten

De expertise, empathie, vlotte omgang en positiviteit van Kirsten in combinatie met de zeer nuttige en verdiepende oefeningen zorgden ervoor dat de mist boven mijn loopbaanpad verdween.

duim omhoog en 4 sterren
Nele 

Door de gerichte vragen en opdrachten van Kirsten en haar ervaring met hoogbegaafdheid haalde ik het maximale uit de loopbaanbegeleiding. Ik kreeg opnieuw inzicht in waar ik naartoe wil met mijn leven en heb er alle vertrouwen in dat ik mijn doelen kan bereiken.

duim omhoog en 4 sterren
Laurent 

Ik had een goede klik met Kirsten omdat we beide hoogbegaafd zijn. De snelheid, het raakvlak, het feit dat ze mijn out-of-the-box denken gewoon begrijpt: ik moest me niet afremmen, vertragen of wachten tot ze mentaal bij gebeend was. Heerlijk!

duim omhoog en 4 sterren
Yingjia 

Start nu met loopbaanbegeleiding bij Kirsten!