Katty Vanmarsenille

coach

Leon Schreursvest 47 – 3001 Heverlee

Asbroekstraat 56 – 3440 Zoutleeuw

+ 32 479 55 34 66‬

katty@makemefly.be

Hallo, ik ben Katty Vanmarsenille.


Ik ben psychologe, ADHD-coach, trainer en loopbaancoach.


Mijn ervaring is breed: mensen individueel coachen, groepsprocessen begeleiden, training geven in communicatie,… alles in thematisch uiteenlopende organisaties. De gemeenschappelijke noemer? Mensen doen groeien!  Daar word ik blij van.


Als loopbaancoach zoek ik samen met jou uit hoe je loopbaan meer in lijn kan liggen met wie je bent en wat jij belangrijk vindt. Ik laat je over jezelf nadenken: Wie ben je? Wat wil je? Wat kan je? Welke werkomgeving werkt voor jou?  Ik heb een sterk geloof in jouw sterktes en talenten, en laat jou die graag herontdekken, als dat nodig blijkt. Vandaaruit kan je bewustere keuzes maken, wat de energie terug laat borrelen.


Mijn aanpak is oplossingsgericht, warm en ondersteunend. Dat beloof ik. In plaats van te graven in problemen – waardoor ze alleen maar groter lijken te worden – focus ik liever op de kracht in jou om tot een oplossing te komen. Door gesprekken en reflectieopdrachten gaan we samen op zoek naar de stapjes die jij kan zetten naar jouw professionele doel en geluk. En dat doe ik met veel goesting (en een vleugje humor).


Wees welkom!


Katty

Loopbaanbegeleiding werkt!

Resultaatgericht

De Make me Fly! methode en oplossingsgerichte aanpak zorgen voor snelle en duurzame resultaten.

Maatwerk

Geen standaard-programma, maar een begeleiding op maat waardoor jouw vragen beantwoord raken.

Betaalbaar

Met de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 90€ voor 7 uur professionele begeleiding.

Loopbaanbegeleiding bij Katty 

Wat vind je bij mij: een positieve ingesteldheid, een warme no-nonsense-stijl en een flinke dosis humor.


Ik kijk uit naar onze kennismaking. 


Tot binnenkort!


Katty

Katty’s expertise

  • Opleiding tot ADHD-coach bij ADHD Nederland (2022-2023)
  • Opleiding tot loopbaancoach bij Arabel, Brussel (2015-2016)
  • Master in de psychologie (1992)
  • Jarenlange ervaring in de sociale sector als psychopedagogisch consulent, leercoach, procesbegeleider, trainer communicatie en vormingswerker bij diverse organisaties. Mijn thema’s: intervisie, feedback, grenzen aangeven, perfectionisme, burnout, moeilijke gesprekken voeren….

Dit zeggen klanten over Katty 

Ik voelde een echte klik met Katty! Zij is een coach met veel kennis en ervaring en ik waardeerde haar open communicatie.De loopbaanbegeleiding gaf me een beter zicht op mijn mogelijkheden en mijn loopbaan.
duim omhoog en 4 sterren
Carmen 

De gesprekken met Katty hielpen me om mijn gedachten te kristalliseren. Ze stelde de goede vragen op het juiste moment. Ik voelde veel vertrouwen en durfde daardoor veel te delen. Dat zorgde voor fantastische gesprekken!

duim omhoog en 4 sterren
Ellen 

Katty makes you fly! Ze is empatisch en professioneel, en de oplossingen en aangereikte inzichten hebben me echt goed geholpen om weer een helder beeld te krijgen van mijn loopbaanperspectieven.

duim omhoog en 4 sterren
Jurgen 

Start nu met loopbaanbegeleiding bij Katty!