Katty Vanmarsenille

Katty Vanmarsenille

Coach

katty@makemefly.be

Leon Schreursvest 47 – 3001 Heverlee

Asbroekstraat 56 – 3440 Zoutleeuw

+ 32 479 55 34 66‬

Hallo, ik ben Katty.

Ik ben psychologe, ADHD-coach, trainer en loopbaancoach.

Mijn ervaring is breed: mensen individueel coachen, groepsprocessen begeleiden, training geven in communicatie,… alles in thematisch uiteenlopende organisaties. De gemeenschappelijke noemer? Mensen doen groeien!  Daar word ik blij van.

Als loopbaancoach zoek ik samen met jou uit hoe je loopbaan meer in lijn kan liggen met wie je bent en wat jij belangrijk vindt. Ik laat je over jezelf nadenken: Wie ben je? Wat wil je? Wat kan je? Welke werkomgeving werkt voor jou?  Ik heb een sterk geloof in jouw sterktes en talenten, en laat jou die graag herontdekken, als dat nodig blijkt. Vandaaruit kan je bewustere keuzes maken, wat de energie terug laat borrelen.

Mijn aanpak is oplossingsgericht, warm en ondersteunend. Dat beloof ik. In plaats van te graven in problemen – waardoor ze alleen maar groter lijken te worden – focus ik liever op de kracht in jou om tot een oplossing te komen. Door gesprekken en reflectieopdrachten gaan we samen op zoek naar de stapjes die jij kan zetten naar jouw professionele doel en geluk. En dat doe ik met veel goesting (en een vleugje humor).

Wees welkom!

Katty

Wat vind je bij mij: een positieve ingesteldheid, een warme no-nonsense-stijl en een flinke dosis humor.

Ik kijk uit naar onze kennismaking. Tot binnenkort!

Katty

Katty’s expertise:

  • Master in de psychologie (1992)
  • Jarenlange ervaring in de sociale sector als psychopedagogisch consulent, leercoach, procesbegeleider, trainer communicatie en vormingswerker bij diverse organisaties. Mijn thema’s: intervisie, feedback, grenzen aangeven, perfectionisme, burnout, moeilijke gesprekken voeren….
  • Opleiding tot loopbaancoach bij Arabel, Brussel (2015-2016)
  • Opleiding tot ADHD-coach bij ADHD Nederland (2022-2023)

Dit zeggen klanten over Katty:

Het was een kort en krachtig traject. Juist wat ik nodig had. Dankjewel Katty!
– Tina – 
De loopbaancoaching heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel inzichten zou krijgen en mezelf zoveel beter zou leren kennen. De opdrachten en de interpretatie ervan door Katty hebben me daarbij geholpen. Bovendien weet ik nu ook heel goed welke waarden belangrijk voor me zijn in een job en wat me gelukkig maakt.
– Siemon – 
Doordat ik deze loopbaanbegeleiding heb gevolgd, heb ik een betere kijk gekregen op mezelf. Ik vond de moed om mijn huidige werkplek te verlaten en te streven naar geluk. Blijven werken op je job – gewoon omdat het je job is – is een valkuil waar ik niet meer wil intrappen. Vanaf nu doe ik wat er nodig is om geluk te vinden in een nieuwe job!
– Nicky – 
Ik voelde een echte klik met Katty! Zij is een coach met veel kennis en ervaring en ik waardeerde haar open communicatie. De loopbaanbegeleiding gaf me een beter zicht op mijn mogelijkheden en mijn loopbaan.
– Carmen – 
Katty makes you fly! Ze is empatisch en professioneel, en de oplossingen en aangereikte inzichten hebben me echt goed geholpen om weer een helder beeld te krijgen van mijn loopbaanperspectieven.
– Jurgen – 
De gesprekken met Katty hielpen me om mijn gedachten te kristalliseren. Ze stelde de goede vragen op het juiste moment. Ik voelde veel vertrouwen en durfde daardoor veel te delen. Dat zorgde voor fantastische gesprekken!
– Ellen – 
Als je met enige twijfel zit over je loopbaan zou ik dit zeker en vast aanraden omdat het me in die aantal sessies duidelijk geworden is welke richting ik uit wil. Katty is sympathiek en enorm motiverend. Ik leerde veel uit de info en tips die ze me gaf.
– Stijn – 
Katty stelt je op je gemak, is heel luistervaardig, kan goed naar de essentie kijken en speelt heel goed in op je vraag en noden. Ik heb veel bijgeleerd over mezelf.
– Liese – 
Katty is een crack in haar job! Katty haar rustige uitstraling, haar luisterend oor, de duidelijke uitleg en ondersteuning en de fijne gezamenlijke gesprekken en oefeningen leerden me om heel veel dingen die ik eigenlijk al wist onder woorden te krijgen en neer te schrijven. Dat maakt het allemaal veel duidelijker en motiverender. Ik heb geleerd dat ik over heel mooie competenties beschik en dat ik een punt moet/wil zetten achter mijn huidige job.
– Daisy – 
Katty heeft een enorm positieve uitstraling, vanaf het eerste moment voel je je op haar gemak bij haar. Ze weet precies de juiste vragen te stellen, is duidelijk, en kon perfect op dingen wijzen, die ik zelf niet zag. Ik heb geleerd welke waarden ik belangrijk vond in de uitoefening van een job, dat ik meer mogelijkheden had dan ik voor mogelijk hield.
– Jessie – 
Dankzij Katty heb ik meer inzicht in mezelf, in mijn waarden en competenties gekregen. Haar positieve en motiverende begeleiding hebben me op weg geholpen om in mezelf te geloven en op zoek te gaan naar de (droom)job die ik binnenkort hoop tegen te komen. Droom, durf, doe! 🙂
– Loes – 
De loopbaanbegeleiding heeft me de kans, tijd en tools gegeven om stil te staan bij mijn werk, de positieve en negatieve kanten ervan in kaart te brengen en te kijken naar de weg die ik tot nu toe heb afgelegd. Katty is een rustige coach, die goed luistert, je zelf laat nadenken en er altijd is zonder oordeel. Ik vond het heel zinvol om te kijken of de plek waar ik jaren geleden startte ook nu nog de juiste werkplek is voor mij.
– Tamara – 
De sessies bij Katty hielpen me om structuur te brengen in mijn denken. Ik kreeg meer zelfvertrouwen over de weg die ik wou inslaan. Katty gaf me ook veel handige tips en tricks.
– Liesbet – 
Loopbaanbegeleiding bij Make me Fly! is een aanrader als je niet meer weet welke richting je professioneel uit wil, als je door het bos de bomen niet meer ziet en iemand zoekt die je kan helpen een beter beeld te krijgen van wat je wil, wat anders kan of moet. De verschillende stappen die je doorloopt helpen je bovendien om meer inzicht te krijgen in je functioneren als werknemer en in je persoonlijkheid. Katty is warm, begripvol en heel competent.
– Ann – 
Ik heb veel gehad aan de persoonlijke aanpak van Katty. Ze kon zich goed inleven en gaf me veel inzichten mee. De voorbeeldvragen die op een sollicitatie aan bod kunnen komen bijvoorbeeld, waren heel verrijkend. Door deze begeleiding heb ik een job gevonden die bij mij past. Droom, durf, Doe!
– Loes – 
Katty heeft op velerlei manieren antwoorden gegeven op mijn vragen en dat op professionele, gemoedelijke en warme wijze. Ze gaf woorden aan mijn gedachten en gevoelens. Met de 360°-evaluatie bij mijn collega’s en vrienden kregen we een beeld over hoe vrienden en collega’s mij ervaren, dat gaf wat meer vertrouwen. Katty liet me dromen over hoe ik over 10 jaar zou vertellen over hoe goed het zou gaan in het leven. Vond ik leuk! De aangename sfeer op de sofa bij Katty, professioneel en gedecideerd was net wat ik nodig had 🙂
– Nathalie – 
De loopbaancoaching was zeker de moeite waard om eens te doen. Katty heeft veel ervaring. Ik leerde opnieuw geloven in mezelf.
– Lucyna – 
Ik heb veel over mezelf geleerd en ontdekt wat er voor mij écht toe doet en belangrijk is. Dat ik ook écht wel heel wat kan en dat gaf mijn zelfvertrouwen en vertrouwen in het vinden van een nieuwe job een boost. Katty heeft me enorm geïnspireerd en begeleid doorheen onze verschillende sessies samen. Voor mij was de begeleiding echt wel een geslaagd parcours, waar ik heel veel heb geleerd.
– Liesbeth – 

Pin It on Pinterest