Katrijn Rosseels is loopbaancoach in Tremelo en Aarschot

Katrijn Rosseels

coach

Bollostraat 40 - 3120 Tremelo

Vlaaikenslei 1 - 3200 Aarschot

Tervuursesteenweg 246 - 1981 Hofstade


+32 491 17 72 96

katrijn@makemefly.be

Hallo! Ik ben Katrijn Rosseels.


een enthousiast en positief persoon met meer dan 10 jaar ervaring als communicatieverantwoordelijke en projectmanagement consultant, zowel nationaal als internationaal.


Mijn carrière nam echter een boeiende wending naar coachende taken, waar mijn passie voor het empoweren van mensen tot bloei kwam. Tijdens mijn periode als trajectbegeleider van werkzoekenden ontdekte ik dat mijn ware talenten hierin floreerden. Dit bracht me tot een professionele heroriëntatie als zelfstandige coach en soft skills trainer.


Op dit moment werk ik als coach in twee groepspraktijken waar we een multidisciplinaire aanpak hanteren. Mijn specialiteiten omvatten stress- en burn-outbegeleiding (via Oh My People), veerkrachtcoaching en loopbaanbegeleiding. Daarnaast geef ik trainingen gericht op diverse soft skills zoals leiderschap, communicatie, change & welzijn.


Ik ben ervan overtuigd dat investeren in menselijk kapitaal van essentieel belang is en dit vormt de kern van mijn benadering. In mijn begeleidingen staat een sterk zelfbewustzijn centraal, met als doel om jou tijdens loopbaanbegeleiding te verbinden met jouw identiteit op de werkvloer.


Mijn aanpak is gebaseerd op de positieve psychologie, waarbij ik me richt op jouw potentieel en focus op carrièremogelijkheden die energie en voldoening brengen. Door inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten en capaciteiten, zet je tastbare stappen richting het luisteren naar jouw behoeften. Mijn stijl wordt omschreven als no-nonsense, dynamisch en doelgericht. En graag met een vleugje humor erbij 😊


Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw persoonlijke en professionele groei!


Katrijn

Loopbaanbegeleiding werkt!

Resultaatgericht

De Make me Fly! methode en oplossingsgerichte aanpak zorgen voor snelle en duurzame resultaten.

Maatwerk

Geen standaard-programma, maar een begeleiding op maat waardoor jouw vragen beantwoord raken.

Betaalbaar

Met de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 90€ voor 7 uur professionele begeleiding.

Loopbaanbegeleiding bij Katrijn

“If you can dream it, you can do it," zei Walt Disney.


Ben je op zoek naar een nieuw hoofdstuk? Ik begeleid je graag bij het schrijven van jouw ongeschreven blad en het creëren van een nieuwe verhaal.


Katrijn

Katrijns expertise

  • Oplossingsgericht coachen Basics (Make Me Fly!, 2024)
  • Re-integratiecoaching bij stress- en burn-out  (OhMyPeople, 2023)
  • Train the Trainer (The House of Change, 2022)
  • Stress- en burn-out coaching (Next Step Coaching, 2021)
  • ICF-gecertificeerde coach (YourCoach,  2020)
  • Loopbaanbegeleiding (Diaspoor, 2020)
  • Jobcoach TWE trajectbegeleider VDAB: coaching en training (2019)
  • ManaMa ontwikkelingssamenwerking (2013-2014)
  • Bachelor en Master communicatiewetenschappen (2008-2011)

Dit zeggen klanten over Katrijn

Na drie sessies had ik een concreter beeld over mijn competenties, welke jobs ik beter niet meer doe en in welke richting ik wel uit kan. Katrijn helpt jou mee op weg naar een loonbaan dat echt bij je past door haar professionele begeleiding.

duim omhoog en 4 sterren
Vanessa

De sessies hebben mij een inzicht gegeven in wat mijn nieuwe toekomst kan/zal worden. Door de verschillende gesprekken kreeg ik een nieuw beeld van mezelf en mijn toekomst, dit gaf me meer vertrouwen om moeilijke beslissingen te nemen.

duim omhoog en 4 sterren
Frederik

Eén van de aspecten die Katrijn echt onderscheidt, is haar bereikbaarheid en betrokkenheid. Ze staat altijd klaar om te luisteren en te adviseren, zelfs als ik ergens mee vastloop buiten onze reguliere afspraken om. Haar authenticiteit en betrokkenheid zijn duidelijk merkbaar, en ik waardeer de goede klik die we hebben.

duim omhoog en 4 sterren
Petra

Start nu met loopbaanbegeleiding bij Katrijn!