Joëlle Fabri

coach

Diepestraat 4 – 1640 Sint-Genesius-Rode

+32 476 90 71 98

joelle@makemefly.be

Hallo, ik ben Joëlle Fabri,


ook wel eens “Jo” genoemd door mijn vrienden, “mams” door mijn zonen en “mon coeur” door mijn echtgenoot.


Op het einde van mijn secundaire studies had ik geen idee welke richting ik uit wou in mijn professionele toekomst. Ik ging talen studeren omdat ik daarmee nog alle richtingen uit kon en omdat het mijn nood voedde aan het maken van contact en ontdekken van nieuwe culturen.


Na een eerste ervaring als Assistant belandde ik – toevallig – in een Human Resources afdeling en ineens werd het me duidelijk! Werken aan de combinatie van de noden van het bedrijf en van de medewerkers, dat gaf me energie. Daarom schoolde ik me bij in Human Resources management in avondschool. Dat was zwaar maar boeide me enorm. En de volgende 25 jaar heb ik allerlei functies in HR uitgeoefend in verschillende internationale bedrijven, met heel veel voldoening.


Een vijftal jaar geleden besloot ik om mij opnieuw bij te scholen. Ik wou nog meer focus leggen op de ontwikkeling van mensen in hun professionele omgeving. Ik bekwaamde me in coaching, transactionele analyse, systemiek, bemiddeling en het Process Communication Model. Tools aanreiken om efficiënter te werken door je sterkten te gebruiken en meer plezier vinden en maken in je job motiveert mij.


Goed kunnen luisteren, connectie maken, zelfvertrouwen opkrikken, partneren, direct en confronterend feedback geven als het nodig is, een positieve ingesteldheid, een win-win attitude en een goede dosis humor zijn mijn kenmerken.


Ik verheug me altijd om nieuwe kennissen te maken en kijk dus uit naar onze eerste ontmoeting.


Tot binnenkort!


Joëlle

Loopbaanbegeleiding werkt!

Resultaatgericht

De Make me Fly! methode en oplossingsgerichte aanpak zorgen voor snelle en duurzame resultaten.

Maatwerk

Geen standaard-programma, maar een begeleiding op maat waardoor jouw vragen beantwoord raken.

Betaalbaar

Met de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 90€ voor 7 uur professionele begeleiding.

Loopbaanbegeleiding bij Joëlle

Ik verheug me altijd om nieuwe kennissen te maken en kijk dus uit naar onze eerste ontmoeting.


Tot binnenkort!


Joëlle

Joëlles expertise

  • 2018: Les fondamentaux de l’Approche Neurocognitive et Comportementale – NCA Practitioner
  • 2018: ACC certificatie @ International Coaching Federation (ICF)
  • 2017: Gercertificeerde trainer in het ‘Process Communication Model’
  • 2017: Prosci change management methodology (ADKAR) certificatie

Dit zeggen klanten over Joëlle

Mijn loopbaancoach Joëlle zag meteen wat ik kon en waar ik naartoe kon. Daardoor heb ik uit deze coaching echt het beste voor mezelf kunnen halen.

duim omhoog en 4 sterren
Olivia 

Joëlle is een ervaren coach die me hielp om de zaken vanuit verschillende invalshoeken te leren bekijken. Tijdens de sessies analyseerden we mijn waarden en sterke kanten en dat gaf me (zelf)bevestiging en erkenning. Ik (her)ontdekte hoe belangrijk het is om de juiste waarden te vinden in je werkomgeving. 

duim omhoog en 4 sterren
Sofie 

Joëlle hielp me tijdens de gesprekken om mijn gedachten te structureren. Zo kwam ik tot waardevolle inzichten. Het hielp me niet alleen om een beter idee te vormen van mijn loopbaanmogelijkheden, ik leerde ook heel veel dingen die in mijn dagelijkse leven voor verbetering hebben gezorgd.

duim omhoog en 4 sterren
Nicolas 

Start nu met loopbaanbegeleiding bij Joëlle!