Inge Geysen loopbaanbegeleiding Make me Fly! Oudsbergen

Inge Geysen

coach

Plockroy 45 – 3670 Oudsbergen

+32 499 11 09 64

inge@makemefly.be

Hey, ik ben Inge Geysen,


mama van 2 energievolle zonen, die net als mama en papa levensgenieters zijn.


Ik heb een passie voor voetreflex en al sinds 2005 ben ik gefascineerd door de mogelijkheden van mensen! Het laten groeien van talent is altijd mijn doel geweest als vormingsverantwoordelijke zowel in de privésector, nl. bij PPG, Sigma Coatings en een mooie 12 jaar binnen de zorgsector,  nl. bij Noorderhart. Steeds was ik op zoek naar de beste manier om mensen te laten groeien zodat we als organisatie nog beter onze doelen konden bereiken.


In 2011 specialiseerde ik me in  Appreciative Inquiry, een theorie die ons doet vertrekken vanuit de mogelijkheden en het durven dromen! Vanaf dat moment leef en werk ik vanuit het principe van Solution Focus.


In mijn laatste 3 jaar binnen Noorderhart bouwde ik het digitaal vormingsaanbod uit. Samen met de inhoudsdeskundigen zorgden we voor interactieve e-learnings. Een project waar ik nog steeds trots op ben, maar ook het moment dat me hard liet voelen dat ik het meeste energie haal uit het persoonlijke contact met mensen.


Daarom herstartte ik in 2021 mijn eigen praktijk als voetreflexologe, een ideale manier om mensen terug te laten voelen vanuit hun hart en minder vanuit hun hoofd. Daar bovenop zette ik in 2022 eindelijk de stap om als jobcoach te starten.  Bij LIV specialiseerde ik me in het coachen van medewerkers die door ziekte langdurig afwezig zijn of dreigen uit te vallen.


Omdat ik voel dat het mijn missie is om mensen te laten durven nadenken over hun dromen en mogelijkheden, sta ik ook voor jou klaar als loopbaancoach! 


Groetjes, 


Inge

Loopbaanbegeleiding werkt!

Resultaatgericht

De Make me Fly! methode en oplossingsgerichte aanpak zorgen voor snelle en duurzame resultaten.

Maatwerk

Geen standaard-programma, maar een begeleiding op maat waardoor jouw vragen beantwoord raken.

Betaalbaar

Met de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 90€ voor 7 uur professionele begeleiding.

Loopbaanbegeleiding bij Inge


Ben jij op zoek naar een co-piloot die mee jouw persoonlijke ontwikkeling onder de loep wil nemen, dan sta ik met veel enthousiasme voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij je vleugels durft uit te slaan!


Agatha Christie had ruimschoots gelijk toen ze zei: “The secret of getting ahead is getting started.”


Let's get started!


Inge

Inge's expertise

  • 02/2023: TMA+ coach van Acerta
  • 2021-2023: verschillende specialisatieopleidingen rond voetreflex: zenuwreflexologie, stress en burn-out, emoties, kinderreflexologie
  • 2021: Erkenning tot professioneel voetreflexologe door de Beroepsvereniging van Reflexologen België
  • 2018-2019: SyntraPXL: Expert in e-learnings
  • 2011-2012: Jaartraject rond ‘Appreciative Inquiry’ i.s.m Case Western Reserve University Weatherhead School of Management, onder begeleiding van Wim Croonen, Evenwicht.
  • 2007-2009: Opleiding tot voetreflexologe
  • 2005: Bachelor personeel en arbeid / personeelszaken
  • 18 jaar ervaring binnen  HR, grotendeels als vormingsverantwoordelijke en projectverantwoordelijke ‘digitalisatie van alle personeelsprocessen’

Dit zeggen klanten over Inge

Dankzij de begeleiding van Inge, was ik in de mogelijkheid om te verwoorden wat ik eigenlijk voelde en kon ik mijn  huidige werkgever duidelijk laten weten wat ik nodig heb om mijn werk goed te kunnen blijven uitoefenen.
duim omhoog en 4 sterren
Greet 
Inge is iemand die je dingen leert inzien en doet nadenken. Iemand die mee aan de zijlijn staat, en dat deed erg deugd. Ook om dingen te kunnen zeggen waarmee je moeilijk terecht kan bij anderen.
duim omhoog en 4 sterren
Anoniem
Inge is een coach die weet wat luisteren is, ze begeleidt je echt met gevoel. Ze helpt je op een doelgerichte manier en laat  je echt nadenken.
duim omhoog en 4 sterren
Sofie 

Start nu met loopbaanbegeleiding bij Inge!