Hans Flamey

coach

Cartonstraat 28 – 8900 Ieper

Jacquetlaan 12 – 8670 Oostduinkerke

+32 473 78 29 93

hans@makemefly.be

Hallo, ik ben Hans Flamey.


Als Maatschappelijk Assistent (Artevelde hogeschool Gent) en Criminoloog (Universiteit Gent) heb ik een zeer ruime kennis en ervaring binnen de sociale sector (integrale jeugdhulpverlening) en ondertussen al meer dan 15 jaar ervaring als leidinggevende in diverse settings. Naast coaching van 2 teams en 25 teamleden ben ik ook mee verantwoordelijk voor de selectiegesprekken.


Ik volgde de jaaropleiding “Leiding geven” bij Kern en de opleiding “onderweg naar persoonlijk meesterschap” bij SDWorx. En ik studeerde af aan het Korzybski-instituut in Brugge voor de 4-jarige opleiding: “oplossingsgerichte cognitieve en systeemgerichte psychotherapie en coaching”.


Ik geloof dat iedere persoon uniek en voortdurend in ontwikkeling is. Via een vraaggericht gesprek wil ik ondersteuning bieden in de zoektocht naar wat jouw talenten zijn en jouw natuurlijke voorkeuren, wat je zeker wil behouden en wat je wil bereiken. We maken ook ruimte om stil te staan bij de beperkingen die de realiteit nu eenmaal met zich meebrengt en we kijken hoe het dagelijks leven vanuit de eigen mogelijkheden naar wens kan ingericht worden.


Loopbaanbegeleiding is een logische uitbreiding in mijn privé-praktijk waar ik psychotherapie en coaching aanbied met het oplossingsgerichte kader als rode draad. Omdat ik zelf heel wat stappen heb gezet en uit ervaring weet dat de juiste begeleiding het verschil kan maken, ben ik er graag voor jou als loopbaancoach.


Groetjes,

Hans

Loopbaanbegeleiding werkt!

Resultaatgericht

De Make me Fly! methode en oplossingsgerichte aanpak zorgen voor snelle en duurzame resultaten.

Maatwerk

Geen standaard-programma, maar een begeleiding op maat waardoor jouw vragen beantwoord raken.

Betaalbaar

Met de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 90€ voor 7 uur professionele begeleiding.

Loopbaanbegeleiding bij Hans

Via een vraaggericht gesprek wil ik ondersteuning bieden in de zoektocht naar wat jouw talenten zijn en jouw natuurlijke voorkeuren, wat je zeker wil behouden en wat je wil bereiken. 


Tot binnenkort!

Hans

Hans' expertise

  • 4-jarige opleiding “oplossingsgerichte therapie en coaching” bij Korzybski-instituut
  • Jaaropleiding “Leiding Geven” bij Kern Sint-Niklaas
  • Onafhankelijk voorzitter cliëntoverleg (integrale jeugdhulp)
  • Freelance docent bij Informant, Vormingplus
  • Lid van VVDO (Vlaamse vereniging van deskundigen in de oplossingsgerichte, cognitieve en systemische therapie, opvoedkunde en coaching)
  • Vrijwilliger bij Tejo Ieper: therapie en supervisie
  • Master Criminologie (Ugent)
  • Bachelor Maatschappelijk werk (Artevelde Gent)
  • Interne coach bij Vlaamse overheid
  • Teamverantwoordelijke bij Kind en Gezin

Dit zeggen klanten over Hans

Ik waardeerde vooral de persoonlijke aanpak en het begrip dat Hans opbracht toen ik vertelde over mijn huidige werk. Door de oefeningen ontdekte ik welke kwaliteiten ik allemaal in huis heb. Nu ken ik de punten waar ik op moet letten om een goede keuze te maken voor een volgende job.

duim omhoog en 4 sterren
Mark 

Hans is zeer attent voor de persoon in het gesprek. Hij is zeer opmerkzaam en luistert goed,waardoor hij je meteen op weg kan zetten. Ik ontdekte mijn persoonlijke eigenschappen en kreeg inzicht in wat ikzelf verlang in een job.

duim omhoog en 4 sterren
Jessie 
Hans is een coach die heel goed luistert en rust uitstraalt. Hij dringt geen mogelijke oplossingen op, maar helpt je om zelf oplossingen te bedenken en keuzes te maken voor jezelf.

duim omhoog en 4 sterren
Nicole

Start nu met loopbaanbegeleiding bij Hans!