Hans Flamey

Hans Flamey

Coach

hans@makemefly.be

Cartonstraat 28 – 8900 Ieper

Jacquetlaan 12 – 8670 Oostduinkerke

+32 473 78 29 93

Hallo, ik ben Hans.

Als Maatschappelijk Assistent (Artevelde hogeschool Gent) en Criminoloog (Universiteit Gent) heb ik een zeer ruime kennis en ervaring binnen de sociale sector (integrale jeugdhulpverlening) en ondertussen al meer dan 15 jaar ervaring als leidinggevende in diverse settings. Naast coaching van 2 teams en 25 teamleden ben ik ook mee verantwoordelijk voor de selectiegesprekken. Ik volgde de jaaropleiding “Leiding geven” bij Kern en de opleiding “onderweg naar persoonlijk meesterschap” bij SDWorx. En ik studeerde af aan het Korzybski-instituut in Brugge voor de 4-jarige opleiding: “oplossingsgerichte cognitieve en systeemgerichte psychotherapie en coaching”. Ik geloof dat iedere persoon uniek en voortdurend in ontwikkeling is. Via een vraaggericht gesprek wil ik ondersteuning bieden in de zoektocht naar wat jouw talenten zijn en jouw natuurlijke voorkeuren, wat je zeker wil behouden en wat je wil bereiken. We maken ook ruimte om stil te staan bij de beperkingen die de realiteit nu eenmaal met zich meebrengt en we kijken hoe het dagelijks leven vanuit de eigen mogelijkheden naar wens kan ingericht worden. Loopbaanbegeleiding is een logische uitbreiding in mijn privé-praktijk waar ik psychotherapie en coaching aanbied met het oplossingsgerichte kader als rode draad. Omdat ik zelf heel wat stappen heb gezet en uit ervaring weet dat de juiste begeleiding het verschil kan maken, wil ik mij inzetten als freelance coach bij Make Me Fly. 

Groetjes,

Hans

Via een vraaggericht gesprek wil ik ondersteuning bieden in de zoektocht naar wat jouw talenten zijn en jouw natuurlijke voorkeuren, wat je zeker wil behouden en wat je wil bereiken. 

Tot binnenkort!

Hans

Hans’ expertise:

  • Interne coach bij Vlaamse overheid
  • Teamverantwoordelijke bij Kind en Gezin
  • 4-jarige opleiding “oplossingsgerichte therapie en coaching” bij Korzybski-instituut
  • Jaaropleiding “Leiding Geven” bij Kern Sint-Niklaas
  • Onafhankelijk voorzitter cliëntoverleg (integrale jeugdhulp)
  • Freelance docent bij Informant, Vormingplus
  • Lid van VVDO (Vlaamse vereniging van deskundigen in de oplossingsgerichte, cognitieve en systemische therapie, opvoedkunde en coaching)
  • Vrijwilliger bij Tejo Ieper: therapie en supervisie
  • Master Criminologie (Ugent)
  • Bachelor Maatschappelijk werk (Artevelde Gent)

Dit zeggen klanten over Hans:

De loopbaanbegeleiding bij Hans heeft me vooral meer inzicht gegeven in mezelf. Ik ben er ‘sterker’ uitgekomen.
– Casper – 
Hans heeft me geholpen om sterker in mijn schoenen te staan. Ik kreeg een beter beeld van mijn eigen talenten en kwaliteiten. Zo concludeerden we dat mijn huidige job wel bij me past. We bespraken welke stappen ik kan ondernemen om de problemen zelf aan te pakken. Ik weet nu wat mijn wensen en noden zijn op het werk en neem dit zeker mee naar een gesprek met mijn leidinggevenden. Ik ben heel tevreden over de loopbaanbegeleiding!
– Claudia – 
Ik waardeerde vooral de persoonlijke aanpak en het begrip dat Hans opbracht toen ik vertelde over mijn huidige werk. Door de oefeningen ontdekte ik welke kwaliteiten ik allemaal in huis heb. Nu ken ik de punten waar ik op moet letten om een goede keuze te maken voor een volgende job.
– Mark – 
Na lang zoeken naar een coach kwam ik bij Hans terecht. Hij is een zeer vriendelijke en begripvolle man. Mijn traject is er eentje met vallen en opstaan, maar ik weet dat ik altijd bij Hans terecht kan. Hans is voor mij een heel goede coach.
– Sofie – 
Ik heb mezelf beter leren kennen en weet nu hoe ik beter kan reageren op bepaalde situaties op het werk. Goede zelfkennis is onontbeerlijk om maximaal te functioneren binnen een heterogene groep van collega’s. Mijn coach Hans wist mijn noden goed in te schatten.
– Sandra – 
Burn – out, zeg nooit dat het je niet zal overkomen… Hans liet mij een spiegel voor mezelf houden. De rook om mijn hoofd is verdwenen. Hij kon mij goed inschatten waardoor hij op mij kon inspelen en bepaalde inzichten geven. 
– Nele – 
Hans is een bergipvolle coach en heeft een heel persoonlijke aanpak. Ik voelde me begrepen toen ik vertelde over mijn huidige werk. Hij hielp me om keuzes te maken en nu voel ik me veel beter op het werk.
– Yves – 
Hans is zeer attent voor de persoon in het gesprek. Hij is zeer opmerkzaam en luistert goed, waardoor hij je meteen op weg kan zetten. Ik ontdekte mijn persoonlijke eigenschappen en kreeg inzicht in wat ikzelf verlang in een job. Ik kon dit toetsen aan verschillende professionele mogelijkheden. Ik kreeg inzicht in wat ikzelf verlang in een job.
– Jessie – 
Ik zat in zak en as toen ik merkte dat een kantoor job niets voor mij was. Ik haalde geen voldoening meer uit mijn werk, was ongelukkig en genoot niet meer van het leven. Dit had ook gevolgen op persoonlijk vlak. Diep in mijn hart wist ik dat ik altijd verpleegkundige wou worden, alleen was de durf er niet. Tijdens de gesprekken bleek dat ik geschikt was voor dit beroep. Daarna heb ik mij aangemeld bij de VDAB en tal van gesprekken gehad. Het einde van het 1ste jaar verpleegkundige is in zicht. Mijn eerste semester was een groot succes. Zonder Hans had ik deze stap nooit durven zetten. Bedankt.
– Leen – 

Pin It on Pinterest