GOESTING! Opnieuw plezier vinden in je werk én je leven

Een praktisch ‘job- en life crafting’ werkboek dat je helpt om opnieuw met plezier aan de werkdag te beginnen.

  • Kan je je leven lang met plezier en met volle ‘goesting’ professioneel actief blijven?
  • Sta je vandaag nog met evenveel enthousiasme op als toen om te gaan werken?
  • Hoe blijf je je gezin en je job succesvol combineren?
  • En hoe doe je dat in een onvoorspelbare leef- en werkomgeving?

Uit de praktijk van loopbaanbegeleiding en coaching blijkt dat er slechts drie zaken nodig zijn om weer met zin en zelfvertrouwen aan de slag te gaan: weten wat je kwaliteiten zijn, weten waar je naartoe wil en hoe dit allemaal past bij het leven dat je wenst, en weten hoe je dat aanpakt.

Goesting! is een praktisch ‘jobcrafting‘ en ‘lifecrafting’ werkboek dat je helpt om opnieuw met plezier aan de werkdag te beginnen. Doorheen tal van getuigenissen, praktijkvoorbeelden en oefeningen leer je zelf je arbeids- en levensgeluk vorm te geven. Want het gaat nooit over werk alleen, het hele plaatje moet kloppen. En jij kan dat in eigen handen nemen!


fa-download

 

Loopbaancoach Els Deboutte komt in haar praktijk voor loopbaanbegeleiding dagelijks in contact met mensen die ‘zoekend’ zijn. Ze bundelde haar ervaringen en advies in dit boek “Goesting! Opnieuw plezier vinden in je werk én je leven”. Meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog, muzikant, trainer, HR verantwoordelijke en consultant leerde haar talent in mensen te herkennen en te versterken. Daaruit ontstond Make me Fly!, een coaching- en trainingsprogramma dat tot doel heeft jou volledig zelfredzaam te maken in je loopbaankeuzes en -stappen. Niet harder werken maar gelukkiger kiezen! 

Naast zaakvoerder en dubbel burn-out ‘overlever’ is Els mama van twee zonen en vrouw van. Ze daagt zichzelf permanent uit door het beoefenen van karate. Ook zij zocht lang naar de juiste balans tussen werk en gezin en naar maximale zingeving en ‘goesting’ in haar werk.

 

Els Deboutte Make me Fly! Oplossingsgericht Coach