els-deboutte

Els Deboutte

Coach, trainer & Co-Founder

Sluisstraat 79 – 3000 Leuven

+32 477 56 62 94

els@makemefly.be

Hi, ik ben Els Deboutte. Ik ben coach, trainer en mede-oprichter van Make me Fly!. In 1992 startte ik mijn loopbaan na mijn studies Master in de Psychologie met toch wel wat horten en stoten. Zoals elke starter heb ik mijn weg moeten vinden in het professionele leven. Daarom behaalde ik een 2e Master in Muziek aan de LUCA School of Arts in 1998. Ik werkte en leerde in Rekrutering en Selectie, Training, Consultancy en HR bij bedrijven met mooie reputatie zoals de NMBS, PriceWaterhouseCoopers, DuPont de Nemours en Imec


Toch bleef het professioneel 'knagen'. Ik wou meer zingeving in mijn werk, iets kunnen veranderen voor mensen die daar vragende partij voor waren. Ik schoolde me bij tot coach en blijf me vandaag ook bijscholen in allerlei coach- en begeleidingstechnieken die gebruik maken van positieve psychologie, zoals o.a. Solutions Focus of Oplossingsgericht Werken. Coachen en trainen zijn en blijven mijn passie


Make me Fly! is in 2009 gestart vanuit mijn (en later onze) wens en droom om mensen en organisaties professioneel als trainer en coach bij te staan en uit te dagen rond loopbaanvragen, leiderschapsvragen en vragen over samenwerking. Intussen mag ik samen met mijn collega Rilla Lysens ook al mijn ervaring uit de voorbije 30+ jaar doorgeven aan kandidaat-coaches, leidinggevenden en onze eigen teamleden. Ik begeleidde honderden  klanten met loopbaanvragen in alle sectoren, waaronder ook academici, artsen en arts-specialisten.


Ik ben trots op de 2 boeken die ik schreef: 'GOESTING!' (2e druk) is een praktisch ‘job- en life crafting’-werkboek dat je helpt om opnieuw met plezier aan de werkdag te beginnen. In 2022 schreef ik samen met Rilla Lysens 'Content', een boek boordevol oplossingsgerichte tools die je in staat stellen om te bouwen aan een (professioneel) leven vol geluk en contentement. Neem dan zeker een kijkje op onze social media kanalen waar ik regelmatig live tips en advies deel.


Tot snel,

Els


PS Ik ben een mens, dus buiten werken besteed ik met plezier tijd aan mijn gezin, mijn hobbies en sport en aan bijleren. 

PPS Je kan ook rechtstreeks je kennismakingsgesprek boeken hieronder.

Loopbaanbegeleiding werkt!

Resultaatgericht

De Make me Fly! methode en oplossingsgerichte aanpak zorgen voor snelle en duurzame resultaten.

Maatwerk

Geen standaard-programma, maar een begeleiding op maat waardoor jouw vragen beantwoord raken.

Betaalbaar

Met de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 90€ voor 7 uur professionele begeleiding.

Loopbaanbegeleiding bij Els


Er kunnen tal van redenen zijn waarom je je op een bepaald moment op die plek bevindt. Er is er niet eentje, er zijn er veel. Daarom is het nuttig om heel regelmatig te herzien waar je mee bezig bent en of het nog meekan. Want jobs zijn onderhevig aan slijtage.


“It’s not the next job, it’s where you’re going.” (Alan C Kay) Dat is mijn favoriete quote die meteen ook mijn visie op loopbaanontwikkeling meegeeft. Ik neem je stap voor stap mee in de ontdekkingstocht naar wat je wil, wat je kan, hoe je dat vorm geeft, of je nu werknemer bent of je bent op zoek naar je eerste job of je bent zoals ik zelfstandige. Het enige dat jij moet doen, is denken en durven. Dan doe ik mee 😉


Els

Els's expertise

  • Lego Serious Play®, 2023
  • Live the Connection Coach (Live The Connection, kernmodule, 2020)
  • Theesommelier (Thee Academie Vlaanderen, 2020)
  • Geaccrediteerd Insights Discovery™ Professional (2017)
  • Oplossingsgericht Coachen, Solutions Focus at Work (Il Faro, 2010)
  • Leergang Professioneel Coachen (School for Coaching and Leadership, 2011)
  • Master in de Psychologie (VUB, 1992), Master in de Muziek met Pedagogisch diploma (LUCA School of Arts, 1998)
  • Auteur van “Geef je carrière weer Vleugels!” (Kluwer, 2013) en “GOESTING! Opnieuw plezier krijgen in je werk én je leven” (2016) en "Content! Eenvoudige oplossingen voor een leven vol geluk" (2022).
  • Geregistreerd psycholoog (erkenningsnummer 702104294)
  • ICF member
Bekijk hier mijn LinkedIn-profiel.

Dit zeggen klanten over Els

Els hield me een spiegel voor, maar bracht ook inzicht in de automatismen die ik doorheen de jaren zelf had geïnstalleerd. Ze heeft inzicht en mensenkennis en begreep me direct. Ze heeft het talent om zich in te leven, zonder te oordelen.

duim omhoog en 4 sterren
Britt 

Na 22 jaar voor hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben, leek de buitenwereld een beetje eng. Els heeft mij goed voorbereid en dan het juiste duwtje in de rug gegeven waardoor ik nu heel gericht aan het solliciteren ben voor een job en een bedrijf die bij mijn kwaliteiten, waarden en normen passen.

duim omhoog en 4 sterren
Elke 

Els is to the point en durft te confronteren. Door de coaching ben ik eindelijk in actie geschoten om mijn doelen concreet te maken en vorm te geven. Het heeft me energie gegeven!

duim omhoog en 4 sterren
Christophe 

Start nu met loopbaanbegeleiding bij Els!