Terug plezier in je werk?

Met loopbaanbegeleiding begin jij weer met plezier aan elke werkdag!

Ja, dat wil ik!
Make me Fly! Leuven

Oplossingsgericht

De snelste en meest doortastende manier om je doel te bereiken.

Make me Fly! Leuven

Loopbaancheque

Betaal slechts 90€ voor 7 uur begeleiding dankzij de VDAB loopbaancheque.

Make me Fly! Leuven

Tevreden klanten

We zijn trots op de gemiddelde tevredenheidsscore van 9,3/10 van onze klanten.

ongelukkig op het werk

Zit je met vragen over je professionele toekomst?

 • Hoe vind ik weer plezier in mijn werk? 

 • Zit ik hier wel op mijn plaats?

 • Zou ik gelukkiger zijn in een andere job? En in welke dan? 

 • Ik voel me leeg en uitgeput, ik sleep me elke dag naar het werk… Hoe wend ik een burn-out of een bore-out af? Hoe ga ik weer verder na een ‘crash’? 

 • Is een zelfstandige activiteit iets voor mij? 

 • Zet ik mijn eigen zaak verder?

 • Hoe rijm ik mijn werk met de rest van mijn leven ?

 • Hoe ga je om met moeilijke interpersoonlijke situaties of conflicten die mijn werkgeluk aantasten? 

 • Stress en twijfel verbrodden mijn werkgeluk… 

Meld je aan voor loopbaanbegeleiding

"It's not about the next job, it's about where you are going."

(Alan C. Kay)

Dit levert loopbaanbegeleiding jou op

Make me Fly! oplossingsgerichte coaching training

We verkennen je talenten en je sterktes, je wensendromen en doelen op korte, middellange én lange termijn. Geen droom of wens is voor ons te gek om niet verkend te worden.

Make me Fly! oplossingsgerichte coaching training

Je krijgt glashelder voor ogen welk verschil jij wil en kan maken en welke randvoorwaarden dan vervuld moeten zijn. Je leert je ideale ‘biotoop’ herkennen en mee vorm geven.

Make me Fly! oplossingsgerichte coaching training

Je krijgt inzicht in je valkuilen en waarom sommige samenwerkingen wél en niet goed lopen. We houden je steeds een spiegel voor.

Make me Fly! oplossingsgerichte coaching training

Ons werk samen herstelt je zelfvertrouwen en je doelgerichtheid. Zo kan jij alle keuzes maken die passen bij jouw leven en krijg jij weer vleugels en rust.

Make me Fly! oplossingsgerichte coaching training

Elke andere vraag die jij hebt die jou nu tegenhoudt om ervoor te gaan zoals jij dat wil, nemen we op in het traject. Jouw geluk primeert. 

Make me Fly! oplossingsgerichte coaching training
Ook voor kandidaat-ondernemers of ondernemers!
loopbaanbegeleiding make me fly! tevreden klant
Bij Make me Fly! heb ik die hoognodige duw gekregen die ik nodig had op weg naar verandering. Het was heel inspirerend en ipv te piekeren en stil te blijven staan, ben ik nu in staat om in actie te komen! Een zeer persoonlijke en inspirerende aanpak, die glashelder maakt wat je sterktes en talenten zijn maar ook wat je tegenhoudt om te veranderen. Een aanrader voor iedereen die op een kantelpunt in zijn of haar carrière staat en helder wil krijgen voor zichzelf waar hij of zij naartoe wil gaan en welke stappen hij of zij daarvoor kan nemen. Gewoon doen!
Anna

Waarom werken met een Make me Fly!-coach?

 • Alle Make me Fly!-coaches zijn genereuze professionals. Met klemtoon op beide.

 • Ons team kent de wereld van werk en is professioneel geschoold. Onze coaches hebben ook ervaring aan de andere kant van de tafel als manager, recruiter, headhunter, HR-verantwoordelijke. Daar geniet jij van mee. 

 • Bij ons ben je een uniek mens, geen nummer. Hoewel we een logische volgorde in de sessies voorzien, vertrekken we vanuit jouw coachvraag. Wat we doen is altijd maatwerk gericht op jouw specifieke vraag, want jouw resultaat en geluk primeren.

 • Onze aanpak is gebaseerd op de Solutions Focus methode (Oplossingsgerichte Methode) en geworteld in de positieve psychologie. Dit garandeert snelle en duurzame resultaten

 • We geloven meer in het stellen van krachtige vragen dan in het gebruiken van standaard technieken. Deze aanpak heeft bewezen resultaten opgeleverd bij honderden klanten, waaronder verschillende klanten in de academische wereld. Deze aanpak heeft bewezen resultaten opgeleverd bij intussen duizenden klanten. 

 • Je kan bij onze coaches terecht voor verschillende specialismen, zoals loopbaancoaching voor academici, artsen, arts-specialisten, mensen met een vrij beroep, mensen met ADD, ADHD, ASS, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid of een combinatie van verschillende uitdagingen.  

 • Geen vraag is ons te gek. We durven verder denken en ook eens radicaal andere dingen verkennen, zonder het contact met de realiteit te verliezen.

 • We zijn soepel in onze afspraken. We plannen sessies die nuttig en zinvol zijn. Alle formules zijn denkbaar, zolang ze passen binnen de richtlijnen van VDAB. We verwachten als tegenprestatie dat je ook effectief opdaagt.

 • Ons netwerk is jouw netwerk. We hebben een track record van een decennium aan nuttige introducties. 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan
tevreden klant van de career coaching voor academics bij Els Deboutte van Make me Fly!

Na het verdedigen van mijn doctoraat was mijn volgende stap totaal niet duidelijk, ik voelde me verdwaald en overweldigd door de grote 'levensbepalende' keuzes die eraan zaten te komen. Dit traject heeft me op een heel persoonlijke aanpak geholpen in het maken en najagen van deze keuze. Ik heb veel bijgeleerd over hoe ik op professioneel vlak ineen zit en wat ik nodig heb en zoek in een (toekomstige) job. Geen eindeloze oefeningen of vragenlijsten, heel concrete gesprekken waar je duidelijke tips en tricks mee krijgt om aan de slag te gaan. Ik heb heel waardevolle dingen geleerd in dit traject die ik zeker ga blijven meedragen in het verdere verloop van mijn carrière. Zeker een aanrader!

Ellen
VDAB loopbaancheque

Praktisch: hoe werkt het?

 • Neem contact voor een gratis verkennend telefonisch of online gesprek. We verkennen je vraag en lichten onze werkwijze toe en hoe de begeleiding werkt.
 • Je vraagt je loopbaancheque aan via de website van de VDAB. Dankzij de loopbaancheque geniet je loopbaanbegeleiding aan 45 euro per pakket van 4 of 3 uur. De overheid subsidieert de rest, een mooie investering dus! Kom je niet (meer) in aanmerking voor de cheque, dan bieden we je zeer goede alternatieven. 
 • Vervolgens doorloop je je eerste pakket van 4u begeleiding. We maken een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Indien nuttig en nodig kan je na afloop bijkomend pakket van 3u begeleiding aanvragen, in totaal voor 7u begeleiding.
 • Tenslotte heb je recht op nazorg.
 • Lees hier onze gedragscode en klachtenprocedure.

Onze visie op mens en werk

  Wij geloven dat iedereen recht heeft om
  • Zich goed te voelen bij wat hij/zij doet, plezier te beleven aan zijn/haar werk en aan de samenwerking;

  • Competent te zijn, zichzelf te blijven ontwikkelen en zich competent te voelen;

  • Zich productief en nuttig te voelen;

  • Te crashen en weer op te staan

  • Zichzelf steeds terug uit te vinden. Wij noemen dat ‘professioneel kikkers kussen’;

  • Zijn/haar volle potentieel te benutten

  • Te leven zoals hij/zij dat het liefst zou doen en zijn/haar eigen unieke pad te volgen

  • Duurzaam inzetbaar te zijn.

  Wij geloven bovendien dat elk individu daar een eigen verantwoordelijkheid in op te nemen heeft en erop mag rekenen hierin begeleid te worden door een bekwame coach. Prettiger werken en samenwerken, daar gaan we voor. 

  Het is onze missie om zowel individuen als organisaties hierbij professioneel te helpen via oplossingsgerichte coaching en training.

Vraag nu je gratis kennismakingsgesprek aan

Meld je aan voor loopbaanbegeleiding

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in je buurt? Laat hier je gegevens achter en we contacteren je voor een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen over loopbaanbegeleiding en over de VDAB-loopbaancheque. Pas nadien beslis je of je wil starten met loopbaanbegeleiding.
     
Proficiat! Je hebt alvast de eerste stap richting werk met 100% goesting gezet.

Onze loopbaancoaches helpen je graag verder. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We maken graag tijd voor je om te luisteren naar je loopbaanvraag. Ook vertellen we je meer over hoe we werken. Tenslotte bezorgen we je alle nodige informatie over de aanvraag van de loopbaancheque.

Interesse? Laat hier je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk.

Tot snel!

Wil je graag mails van Make me Fly! ontvangen? Schrijf je hier in en ontvang elke twee weken gratis tips! Wij respecteren jouw privacy. Uitschrijven kan op elk moment.

FAQ's over loopbaanbegeleiding

Kan ik als zelfstandige ook gebruik maken van de loopbaancheque?

Ja, ook zelfstandigen kunnen gebruik maken van de loopbaancheque!

Kan de loopbaanbegeleiding ook online doorgaan?

Ja, dat kan. Je spreekt met je loopbaancoach af of de sessies live of online doorgaan.

Hoelang duurt een sessie?

Een sessie loopbaanbegeleiding kan 30 minuten, 1 uur, 1,5 uur of 2 uur duren. Dit spreek je samen met je loopbaancoach af.

Kan ik met mijn loopbaanbegeleider praten om te zien of er een ‘klik’ is?

Ja! We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat duurt maximaal 30 minuten en gaat telefonisch, online of live door. Dit gesprek heeft als doel dat jij en de loopbaancoach elkaar leren kennen, je kan al je vragen stellen over onze manier van werken en ontdekken of de 'klik' er is. Pas nadien beslis je of je wil starten met loopbaanbegeleiding.

Hoeveel gesprekken ga ik kunnen voeren?

De eerste loopbaancheque geeft recht op 4 uur begeleiding, de tweede op 3 uur begeleiding. Een sessie duurt tussen 30 minuten en 2 uur (af te spreken met de loopbaancoach). Hoeveel sessies er plaatsvinden hangt dus af van de duurtijd van de sessies.

Is er een vast tijdschema voorzien voor de loopbaanbegeleiding?

Nee, we werken altijd op maat. Dat wil zeggen dat we geen vaste programma's hebben. Je spreekt met je loopbaancoach af wanneer de sessies doorgaan en hoeveel tijd er tussen 2 sessies ligt. De maximale tijd die tussen 2 sessies kan liggen is 12 maanden.

Werken jullie met bepaalde vragenlijsten of huiswerk?

Nee, we leggen geen standaard programma of vragenlijsten op. We werken volledig op maat. Wanneer jouw loopbaancoach inschat dat een bepaalde vragenlijst of thuisopdracht nuttig is, zal hij/zij dit voorstellen, zonder verplichting.

Er zijn zoveel loopbaancentra.... Wat maakt Make me Fly! anders?

Al onze coaches werken volgens de Solution Focus filosofie. Dat is een snelle en fijne coachingsmethode die voor duurzame resultaten zorgt door op zoek te gaan naar wat wel werkt.

Geen recht (meer) op loopbaancheques?

Je bent werkzoekend, je hebt je cheques al eens ‘opgebruikt’, je bent herintreder, je hebt nog geen 7 jaar werkervaring of er is nog een andere reden waarom je niet (meer) in aanmerking komt voor de gesubsidieerde dienstverlening? Geen nood, wie geen recht (meer) heeft op de gesubsidieerde cheque, kan bij coaches Els Deboutte en Rilla Lysens terecht voor loopbaanbegeleiding afgestemd op jouw leerstijl en persoonlijke voorkeur.


Hoe werkt het?

 • We plannen een gratis telefonisch of online kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten. 

 • Beslis je nadien om te starten met de begeleiding dan maak je hierover concrete afspraken met Els of Rilla. 

 • Het tarief voor particulieren die begeleiding bij Els of Rilla zelf ‘uit eigen zak’ bekostigen, bedraagt 185 euro voor een sessie van 50 à 60 minuten (inclusief 21% BTW). 

Wil je liever zelf aan de slag?

Els Deboutte Rilla Lysens boekenpakket werkplezier loopbaan ontslag zelfhulpboeken

Doe-het-zelf met onze praktische werkboeken

Coach-auteurs Rilla Lysens en Els Deboutte bundelden hun ervaring in het oriënteren en heroriënteren van mensen in hun loopbaan in 3 zeer praktische werkboeken. Elk boek neemt je van A tot Z mee doorheen oefeningen, inspiratie, HR-kennis en reflectie, met 1 doel: jou een helder beeld geven van waar je naartoe wil en hoe je dat kan aanpakken.

Koop het boekenpakket
Je krijgt 3 boeken voor de prijs van 2
DIY online programma loopbaanbegeleiding Make me Fly! in 7 weken je carrière heruitvinden

Doe-het-zelf met ons ‘down-to-earth’ online programma

Ben jij helemaal toe aan een een frisse start in je loopbaan? Nood aan een nieuw perspectief? Maar echt zoekend naar wat, hoe, waar,…? Ons online programma ‘In 7 weken je carrière heruitvinden’ geeft je de inzichten, de moed en het vertrouwen om terug aan het stuur van je loopbaan te gaan zitten.

 

 • Het programma helpt jou om je kwaliteiten en sterktes te ontdekken, hoe en waar je ze kan inzetten in je huidige of een andere job, en alles wat je moet weten over solliciteren of gesprekken aangaan binnen je organisatie.

 • In 7 stappen geef je je loopbaan opnieuw vorm. 

 • Je ontdekt je kwaliteiten en sterktes, hoe en waar je ze kan inzetten in je huidige of een andere job, en alles wat je moet weten over solliciteren of gesprekken aangaan binnen je organisatie.

 • Loopbaancoach Els Deboutte leert jou alles in kaart te brengen en verklapt de geheimen van de arbeidsmarkt en de redeneringen van leidinggevenden, HR-verantwoordelijken en recruiters.

Start nu
Krijg direct toegang tot het programma

Neem je loopbaan in handen!

Meld je aan voor loopbaanbegeleiding