Make me Fly! Academy

Versterk je coachende vaardigheden en leer oplossingsgerichte technieken toepassen

Ontdek onze opleidingen

Initiatie

Leer essentiële coachings- en gesprekstechnieken

Coach worden

Word Oplossingsgericht Coach

Specialisatie

Specialisatie tot Oplossingsgericht Loopbaancoach

Solution Focus: een krachtige kapstok voor resultaatgerichte coaching

In de Oplossingsgerichte Methode gaan coach en klant samen op zoek naar de meest simpele manier om vooruitgang te boeken. “Al wat men aandacht geeft, groeit.” Daarom gaan we vooral op zoek naar wat wél werkt, gaan we klachten omzetten in doelen en helpen we onze klanten om kleine stappen te zetten in de richting van hun gewenste doel

Lees over het ontstaan, de basisprincipes en de voordelen van Solution Focused Coaching in ons gratis e-book ‘Ontdek de basis van Oplossingsgerichte Coaching’.

Ontdek onze opleidingen

INITIATIE - Leer op je eigen tempo met onze online cursussen

Proeven van coaching, je eerste stappen zetten in coaching, de basisbeginselen ontdekken,... Dat doe je in onze online cursussen!

Coaching Summer School Replay - Coach in 30 dagen online cursus

Coach in 30 dagen

Dompel je een maand lang onder in de wereld van coaching en kom te weten of jij verder wil in coaching.
Cover van de online cursus '7 essentiële vaardigheden voor de oplossingsgerichte coach'

7 essentiële vaardigheden

voor de oplossingsgerichte coach

In deze cursus nemen we je mee doorheen 7 écht essentiële vaardigheden van de Oplossingsgerichte coach, met bij elke module oefeningen en toepassingen in de coachingspraktijk en gesprekken van alledag.

Crash Course: Starten met je praktijk

In deze compacte cursus nemen we je stap voor stap doorgeen de belangrijkste thema’s om te starten met je eigen praktijk als coach.

GRATIS COACHING SUMMER SCHOOL AUGUSTUS 2024

Start deze zomer nog met de basis van coachen!
En dat he-le-maal gratis 

Solution Focus: Basic Coaching Skills

Ga in 10 modules door een intensief bad en leer alle basisbeginselen over Solution Focus die je moet weten én kennen voor oefenen nuttig wordt.

Word Oplossingsgericht Coach in onze coachopleiding

In de Opleiding tot Oplossingsgericht Coach leer je de basis van coaching, ontwikkel je coachvaardigheden en verfijn je je skills met extra tools en technieken om het proces vlot te houden. Naast een stevig theoretisch fundament – met de Solution Focus methode als kapstok – bieden we je tijdens de opleiding tal van oefenkansen aan.


Op het einde van je traject ben je klaar om in de praktische proef te tonen dat je op een professionele, oplossingsgerichte manier kan coachen. Dan overhandigen we je met veel trots je certificaat van Oplossingsgericht Coach.


Meer info


deelnemers tijdens de tive opleiding tot oplossingsgericht coach in leuven

Specialiseer je als coach tot Oplossingsgericht Loopbaancoach


Wil je je als coach specialiseren tot oplossingsgericht loopbaancoach? Dat kan met onze online opleiding tot oplossingsgericht loopbaancoach.

Els Deboutte van Make me Fly! host een live sessie in de online specialisatie opleiding tot oplossingsgericht loopbaancoach

Gratis online discovery gesprek

Twijfel je nog welke opleiding best bij jou past? Vraag dan nu een gratis online discovery gesprek aan. We maken graag tijd voor jou om dieper in te gaan op onze opleidingen en je te helpen beslissen.

Wat maakt onze aanpak zo uniek?

Solution Focus als basis

Verwacht je aan een stevige onderdompeling in Solution Focus en een persoonlijke transformatie van hoe je zelf in het leven staat.

Learning by doing

We leren je de technieken aan in onze online Academy, en dan gaan we er tijdens de live opleidingsdagen heel erg veel mee oefenen.

Make me Fly! Academy

Als deelnemer van onze opleidingen voor coaches krijg je levenslange toegang tot onze online Academy. Die blijven we aanvullen met nieuwe inhoud.

Fun, fun, fun

Er is bij ons ons ‘een hoekske af’ 😜 We willen dat wat we doen plezant is, en dat onze deelnemers plezier ondervinden van het leren.

Veilige leeromgeving

Tijdens de live dagen werken we altijd met kleine groepen. We zorgen voor échte verbinding en veiligheid. Leren doe je van en met elkaar.

Coach community

Als deelnemer van onze coach opleidingen word je automatisch lid van onze actieve community van oplossingsgerichte coaches.

Maak kennis met de trainers

Hi, wij zijn Els en Rilla.

Met veel passie en overtuiging delen we eenvoudige oplossingen voor contenter werken en leven, en helpen we mensen bij vragen rond loopbaan, leven, leiderschap en samenwerking. Door mensen te coachen en vooral dan via de oplossingsgerichte methode, slaagden we er de voorbije decennia in om duizenden mensen de weg terug te laten vinden naar geluk, contentement en het benutten van al hun mogelijkheden en competenties.


Coachen is voor ons de schoonste stiel ter wereld, maar het is ook een echt modewoord geworden en iedereen mag zich zomaar ‘coach’ noemen. Nochtans is goed kunnen coachen een echte metier. Het is een vak dat je kan leren.


Onze opleidingen zijn geen methode-opleidingen, maar onze coachingsmethodiek is wel gebaseerd op Solution Focus. We leren je alles wat je moet weten over coachen en oplossingsgericht werken én alle praktische dingen die onmisbaar zijn als coach. We delen graag wat we weten, zelf leerden én al jarenlang toepassen om klanten écht verder te helpen.

Gratis online discovery gesprek

Twijfel je nog welke opleiding best bij jou past? Vraag dan nu een gratis online discovery gesprek aan. We maken graag tijd voor jou om dieper in te gaan op onze opleidingen en je te helpen beslissen.