Hallo, ik ben Vibe.

Ik ben gehuwd en mama van 2 topmeiden!

Na mijn afstuderen rolde ik als het ware ‘bij toeval’ de HR-wereld binnen. Althans, dat dacht ik. Eigenlijk was het mijn buikgevoel dat me die beslissing deed nemen. En ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ik voelde me als een vis in het water.

Na zes jaar vond ik dat het tijd was voor iets anders. Ik had nood aan nieuwe uitdagingen, nieuwe horizonten. Maar, hoe die er dan precies moesten uitzien? Geen flauw idee! Ik ben in het wilde weg beginnen zoeken en uiteindelijk in een ‘gouden kooi’ terecht gekomen. Na 2 jaar zat ik tegen een burn-out aan te hikken. Ik haalde mooie resultaten, maar ik had totaal geen voldoening van mijn job. En mijn energiepeil zat ver onder nul.

Loopbaanbegeleiding heeft me toen laten ontdekken dat ik alleen de juiste keuzes kan maken als ik mijn buikgevoel volg. Dat het belangrijk is om te weten wat je wél wil en hoe je dat zou kunnen bereiken.

Sinds 2009 werk ik bij VDAB als taalcoach Nederlands op de werkvloer. Ik ondersteun zowel anderstaligen als Nederlandstaligen met als doel de communicatie op de werkvloer te verbeteren. Daarnaast doe ik ook train de trainer – projecten waarbij ik iemand binnen een bedrijf opleid tot taalcoach. En na 10 jaar doe ik deze job nog altijd met evenveel passie en plezier!

Als mens en als loopbaancoach gun ik je dit van ganser harte! Een job die helemaal bij je past. Die je energie geeft en waar je ’s morgens met plezier voor opstaat. Oplossingsgericht coachen is een goeie manier om te ontdekken hoe je dat doel kan bereiken.

Als je wil, help ik je daar graag bij!

 “You never lose, you either win or learn.”  –  Nelson Mandela

 Mijn credentials

  • 2019 Oplossingsgericht coachen op loopbaanvragen, Make me Fly!
  • 2019 Opleiding tot Professioneel Coach, Make me Fly!
  • 2018 Talentgedreven coachen, De Opleidingscoach
  • 2013 NLP Practitioner, Nederland (jaaropleiding)
  • 2009 Kleur-, stijl- en imagoconsulent, De Schoonheidsschool Hasselt (jaaropleiding)
  • 1998 Educatieve bachelor
  • 8 jaar ervaring in werving en selectie, sollicitatietraining, loopbaancoaching, commercieel werk, sociale wetgeving
Vibe

Vibe

vibe@makemefly.be

+32 478 80 48 84

Ploegstraat 9 – 2400 Mol

Pin It on Pinterest