Ik ben Sieglinde De Graef. “Gelukkig én jezelf zijn”, dat is mijn levensfocus en streefdoel.

Keuzes die nauw aansluiten bij je ‘authentieke ik’ zorgen voor mooie resultaten en tevredenheid. Ik spreek uit ervaring.

Mijn diploma’s Maatschappelijk Werk en Master in de Sociologie sluiten aan bij wat me van nature interesseert en nieuwsgierig maakt: mensen en hun gedrag. Sinds 2000 ben ik leidinggevende bij Kind en
Gezin. Deze functie combineerde ik gedurende enkele jaren met de functie van praktijklector maatschappelijk werk aan de Arteveldehogeschool. Zo kreeg ik de kans om uitgebreid ervaring op te bouwen in het coachen en begeleiden van mijn medewerkers en studenten. Mensen motiveren en zien groeien geeft me altijd grote voldoening.

Ook voor mezelf hecht ik veel belang aan persoonlijke groei en zelfzorg. Zo behoud ik zelf de balans tussen mijn werk en mijn leven als mama van twee tienerdochters, als partner, als zus, als vriendin, als hobbykok.

Ik vind het ook belangrijk om mezelf en mijn keuzes in vraag te blijven stellen. Daarom ging ik zelf recent in loopbaancoaching. Dit creëerde voor mezelf meer mogelijkheden op professioneel vlak. Ik heb het zelf als een verrijkend en aan te bevelen traject ervaren!

Heb jij ook behoefte aan ondersteuning in jouw professioneel groeiproces? Ik ontmoet je graag voor een kortdurend, constructief, krachtgericht traject waarin we werken aan jouw professioneel geluk. We’ll make you fly!

Tot gauw,
Sieglinde

Credentials:
2018: Loopbaancoach (Yourcoach)
2017: Train the trainer ‘Mentale Veerkracht’ (Better Minds@Work)
2015: Coaching Essentials (Quintessence)
2010: Mindfulness-based cognitive therapy (Instituut voor Aandacht en Mindfulness)
1997: Master in de Sociologie (UGent)
1994: Bachelor Maatschappelijk Werk (Arteveldehogeschool)

Het was heel nuttig om op dit moment in mijn loopbaan eens stil te staan en hulpmiddelen te krijgen om na te denken over wat voor mij in een job belangrijk is. Het was een fijne ervaring.

L.

Als het met een ‘kwinkslag’ mag: na deze begeleiding vraag ik me gewoon af of de mens wel degelijk afstamt van de apen, al dan niet van de vogels … Iedereen heeft vleugels, maar je moet toch eerst eens langsgaan bij een coach van ‘Make me Fly!’ om ze te ontdekken én te leren gebruiken. En voor wie nog twijfelt, het loont zeker en vast de moeite, want eens je kan vliegen krijg je een ‘hemels’ gevoel !

K.

Als ik van collega’s, vrienden, kennissen hoor dat het niet vlot loopt in hun job, vertel ik hun mijn verhaal. Ik zou dat heel wat mensen aanraden!

S.

Sieglinde

Sieglinde

sieglinde@makemefly.be
+32 496 57 58 87‬
Leo Terzweilaan 26, 9050 Gentbrugge

Pin It on Pinterest