Hallo, ik ben Rilla. Al sinds 2001 ben ik actief op het vlak van communicatie, HR en coaching. Met andere woorden: mensen zijn mijn vak, maar vooral ook mijn passie. Ik ben getrouwd, mama van drie dochters (Fran °2009, Sien °2012 en Nell °2014), HR consultant, ondernemer en fervent LLL-er (LevensLangLeren). Ik ben gecertificeerd coach, met als specialisatieopleidingen “Solution Focus Coaching” (Il faro), “Inspirerend Coachen” bij Jef Clement; Stress&Burn-out Coaching (HR Academy) en Life/Career/Family Coaching. Als bredere achtergrond studeerde ik Communicatie (Bachelor) en HR (Master). Een ervaringsdeskundige dus op vlak van “alle ballen in de lucht houden”. Soms gaat dat goed en soms… niet zo. Vanuit die ervaring coach ik mensen rond stress en burn-out, begeleid ik jonge professionals die werk en gezin (proberen te) combineren én help ik mensen met hun zoektocht op vlak van (bevlogenheid in) job en carrière.

Vanuit mijn achtergrond in communicatie en HR geloof ik sterk in menselijk kapitaal. Elk individu is in staat het beste uit zichzelf te halen. Ik geloof dat iedereen het in zich heeft om (open) te bloeien. Soms heb je gewoon iemand nodig om het eruit te halen. Werken met teams is mijn passie. Hoe creëer je teams die elkaar naar een hoger niveau tillen? Wat is duurzaam en coachend leiderschap? Hoe zorg je er, als leider, voor dat je resultaat haalt én dat je medewerkers gelukkig zijn? In organisaties geloof ik in het “mens tot mens” principe: duurzame inzetbaarheid en werkgeluk zijn hierin de verantwoordelijkheid van werkgever én werknemer. Via die twee kanalen bouw ik met veel goesting aan meer werkgeluk voor alle partijen.

Ik sta in voor een eerlijke, onbevooroordeelde, discrete en gemoedelijke manier van werken. De focus ligt hierbij steeds op anders leren denken, om zo oplossingsgericht en vanuit eigen waarden tot een oplossing te komen. Het is die positieve, stimulerende en oplossingsgerichte aanpak die me verbindt met Make me Fly!

“Your mind is like a parachute. It only works when it is open” (Frank Zappa)

Tot gauw!

Credentials

2020 (afstudeerdatum): Masterclass Systemisch Coachen (Systo)
2018: Coaching: van perfectionisme naar optimalisme
2017: Insights discovery gecertificeerd trainer en coach (Insights Academy)
2016: solution focus coaching (IlFaro)
2015: stress- en burnout coach (HRD Academy)
2014: master gecertificeerd coach (center for selfmanagement)
2013: inspirend coachen jaaropleiding (center for selfmanagement)
2007: master in HR (VLEKHO)
2001: bachelor in communicatie (XIOS)
Rilla

Rilla

+32 474 32 46 63
Brusselsestraat 190, 3000 Leuven

Ik coach op dinsdag, donderdag en vrijdag (VM/NM)

Je kan in Leuven ook terecht bij mijn collega’s
– Lisa op maandag (VM/NM), dinsdag (VM/NM/A), donderdag (NM/A), vrijdag (VM/NM/A)
– Lisa Devisé op woensdag (VM/NM) en op vrijdag (VM)
 Eefje op woensdagavond
 Els op dinsdag, woensdag en donderdag (tot 19u)

V.

Er is altijd een oplossing

Ik besefte dat ik alles zelf in de hand heb en dat ik zelf iets aan de situatie kan veranderen. Dat er altijd een oplossing is en dat het niet altijd van de eerste keer “juist” moet zijn, je mag eens falen. Dat lijkt evident, maar dat vergeet je heel snel als je in een job zit waar je je niet goed voelt en niet direct weet waar je naartoe wilt. Mijn coach Rilla gaf nuttige en direct toepasbare tips en dacht met me mee.

Daisy Dechamps

Opnieuw klaar voor de arbeidsmarkt

Ik ben blij dat ik voor deze organisatie gekozen heb. De aanpak beviel me en ik ben opnieuw klaar voor de arbeidsmarkt nadat ik een half jaar thuis ben geweest door een burnout. Daar heeft de coach zeker haar steentje aan bijgedragen.

M.O.

Samen kijken naar mogelijkheden

De betrokkenheid van Rilla, het inbrengen van verschillende voorbeelden en theoretische modellen zijn sterke punten van de coach. De feedback die ik kreeg om mezelf centraal te zetten, versus de ander willen pleasen. Samen kijken naar mogelijkheden. Dat geeft een fijn gevoel.

Evie Van Severen

Positieve benadering

Make me Fly! zorgt door een positieve benadering van je loopbaanvraagtekens en geeft handvaten om stappen te kunnen nemen.

Pin It on Pinterest