Ik ben Nathalie Tuch. Ik studeerde af als Licentiaat Vertaler en volgde de postacademische opleiding Communiceren voor organisaties. Na mijn studies kwam ik terecht in de wereld van werving en selectie. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in communicatie, human resources en coaching. Ik blijf me permanent bijscholen via opleidingen (Oplossingsgericht coachen, Rouw- en Verliescounselor, Kinderwensconsulent, Psychotherapeut i.o.), workshops, lezingen, intervisie en supervisie om een professionele begeleiding te garanderen.

Loopbaancoaching is een gestructureerd en doelgericht proces waarbij ik jou op interactieve wijze aanzet om je talenten en vaardigheden beter te gebruiken. Dat gebeurt door bewustwording, persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden. Als coach ga ik met jou mee op weg en ben ik je grootste supporter en trouwste fan.

Omdat ik van mening ben dat je niet vroeg genoeg kan ontdekken wat je talenten en kwaliteiten zijn, waar je van droomt, wat je graag doet,… coach ik vanuit mijn praktijk Kind aan huis ook kinderen en jongeren.

Ik coach vanuit verbondenheidvolwaardigheidveiligheid en vrijheid.

“Als duidelijk wordt dat je jouw doel niet bereikt, verander dan niet je doel, maar verander je aanpak.” – Confucius

Ik help je daar graag mee!

Mijn ‘credentials’

  • Master Vertaler N/F/S (KVH, A’pen)
  • Postacademische opleiding ‘Communiceren voor Organisaties’ (Ufsia, A’pen)
  • Erkend Integratief Rouw- en Verliescounselor (AIHP, Gent)
  • Oplossingsgericht coachen
  • Geweldloze en Verbindende Communicatie
  • Talentgedreven werken
  • augustus ’18: bootcamp MMF tot gecertificeerd coach
  • Ruime ervaring in HR

De loopbaanbegeleiding geeft inzichten, een andere kijk op de dingen en tools om mee aan de slag te gaan.

Agie Van Aelst

Het kwam op het juiste moment, toen ik het nodig had. Ik heb maar vier sessies genomen omdat ik ook voelde dat ik aan de slag moest met wat ik te weten was gekomen. De warmte van Nathalie was voor mij absoluut doorslaggevend. Vaardig en kundig is ze absoluut, ze weet waar ze mee bezig is, maar ze doet het met heel haar hart en vanuit pure authenticiteit, en dat merk je in heel het traject. Dikke pluim!

Tiziana Romagnoli

Ik zou willen meegeven dat ik zeer tevreden ben over de loopbaanbegeleiding. Als ik op voorhand geweten had dat ik hier zoveel uit zou leren en zoveel zou groeien, had ik de stap al veel eerder gezet. En dat Nathalie een topcoach is!

Sara Meeus

Bij Nathalie ben je kind aan huis. Ze geeft je het gevoel dat je samen met een goede vriendin aan het werken bent naar goede resultaten. En toch krijg je vleugels. Make my Fly! Echt waar.

Tom Lambrichts

Nathalie maakte me via haar eigen verhaal duidelijk dat het mogelijk is om als zelfstandige te beginnen. In kaart brengen wat je vaardigheden zijn, wie je netwerk is en waar je naartoe wilt zijn zaken waar je over moet durven nadenken. Ik heb nu de stap gezet en daar ben ik blij om!

Levi

Een aanrader voor iedereen die met twijfels op zijn job rondloopt.
De begeleiding heeft er vooral toe bijgedragen dat ik (veel) meer zelfvertrouwen heb gekregen. ‘Yep ik kan dat’-gevoel.
Jimmy Schrijvers

Nathalie

Nathalie

+32 475 46 25 61
Colemontstraat 28 – 3511 Stokrooie (Hasselt)

Pin It on Pinterest