Hallo, ik ben Nathalie en ik coach gedreven mannen en vrouwen om hun ambities te realiseren, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.
Als gecertificeerd coach (sinds 2008) werk ik met actieve professionals (van de jonge starter tot en met de ervaren directeur) in heel diverse omgevingen. Elke dag opnieuw zie ik hoe (niet) gelukkig zijn in je werk een invloed heeft op hoe je in je leven staat. Want werk doe je om inkomen te verdienen, maar zegt ook iets over wie we zijn en hoe je het grootste stuk van je wakkere uren doorbrengt.

Als mama van 2 jonge kinderen ben ik ervaringsdeskundige in het balanceren tussen professionele voldoening, gezinsgeluk en aandacht voor jezelf.

Zelf heb ik meerdere malen bewust de stap gezet naar meer plezier en voldoening in mijn werk. Van marketeer en leidinggevende naar recruteerder om te komen waar ik nu sta als coach en trainer. Dankzij mijn diverse ervaringen heb ik de afgelopen 17 jaar een ruime ervaring ontwikkeld in het bedrijfsleven.

Ik zie een loopbaan als een continue reis waarbij het verfrissend is om af en toe stil te staan bij hoe je verder wil. Persoonlijk heb ik ervaren welk verschil de juiste begeleiding biedt. Het inspireerde me tot nieuwe inzichten, het zien van (meer) mogelijkheden en liet me toe om doordachte keuzes te maken en ervoor te gaan.

Met veel enthousiasme werk ik met je toe naar meer balans, plezier of groei in het werk dat je nu doet of in je zoekproces naar een nieuwe professionele rol die bij je past.
Als loopbaancoach ben ik je co-piloot in je carrièrekeuzes, waarbij ik je een kader bied voor inzichten, mogelijkheden en actie.  Ik geloof in de kracht van de oplossingsgerichte en positieve aanpak van Make me Fly!.  We gaan samen aan de slag met je talenten, rekening houdend met je context, wat je energie geeft en wat je uniek maakt.

Nathalie

Nathalie

nathalie@makemefly.be
+32 499 128 178
Bezelaerstraat 94 – 2830 Blaasveld (Willebroek)

Pin It on Pinterest