Ik ben Nathalie Stokmans. Na een korte ervaring als accountmanager ben ik mijn carrière gestart in Human Resources. Sinds 2002 werk ik bij de grootste HR dienstverlener in België. De rode draad doorheen mijn loopbaan verliep van rekrutering, loopbaancoaching, begeleiden en coachen bij veranderingen, sollicitatietraining naar training en teamcoaching. Mensen begeleiden in hun ontwikkeling, hen in hun kracht zetten en laten groeien, is mijn passie. Daarom school ik mezelf constant bij en volgde ik de professionele coachopleiding bij The Coaching Square.

Als mama van 2 kinderen en echtgenote ondervond ik dat het combineren van een carrière en een gezin een uitdagende opdracht is. Ik ben dan ook onderweg best wat obstakels tegengekomen die me uiteindelijk als mens en op professioneel vlak sterker hebben gemaakt. Tijdens mijn eigen zoektocht naar mijn ideale plek genoot ik loopbaanbegeleiding. Deze boeiende, niet altijd gemakkelijke zoektocht, ging ik op zoek naar een voor mij goeie balans in een omgeving met waarden die voor mij klopten waar ik mijn talenten kon ontplooien.

In mijn gesprekken ga ik op een oplossingsgerichte manier met jou op zoek naar je doelen, naar wat jij belangrijk vindt. We ontdekken waar je goed in bent en hoe je je talenten kan inzetten voor meer balans, plezier en groei in je loopbaan en je leven. Op je eigen tempo help ik je vanuit verschillende invalshoeken inzicht te krijgen in wat wél werkt voor jou, daar gaan we samen voor!

Mijn ‘credentials’:

  • 20 jaar ervaring in rekrutering, loopbaancoaching, talent & development, begeleiden van veranderingstrajecten, teamcoaching, sollicitatietraining, etc
  • 2018: Conflictbemiddeling (The Coaching Square)
  • 2018: Masterclass Change Management (SD Worx)
  • 2017: Opleiding tot professional Coach (The Coaching Square)
  • 2016: Mindfulness (ITAM)
  • 2008: Assessment center (DIP)
  • 2007: Interview training (SD Worx)
  • 1998: Bedrijfsmanagement (Syntra)
Nathalie

Nathalie

0475/69.96.49
Diksmuidelei 25A, 2930 Brasschaat

Pin It on Pinterest