Ik ben Lisa Lopes, psycholoog, systeemtherapeut en loopbaancoach. Het allerliefste wat ik doe, is mensen begeleiden door met hen een betekenisvolle werkrelatie op te bouwen. Ik werk ontzettend graag met volwassenen, jong en oud, die zich om één of andere reden niet goed voelen of die niet helemaal in lijn zijn met zichzelf en die daar graag verandering in willen brengen.

Dit citaat deed me beslissen om loopbaancoach te worden: Hold the vision, trust the process (onbekende auteur).Als coach merk ik dat er iets magisch gebeurt wanneer je dit vertrouwen vindt. Ik zie mensen een energieboost krijgen en in beweging komen als ze anders omgaan met hun wensen en doelen. Deze ‘klik’ vind ik zó fascinerend dat ik het liefst niets anders doe!

Als loopbaancoach zoek ik samen met jou uit hoe je loopbaan meer in lijn kan liggen met wie je bent en met wat je belangrijk vindt in het leven. Wat betekent het voor jou om gelukkig(er) te worden in je werk en hoe pak je dit concreet aan, hoe verhoudt je werk zich ten opzichte van je privé-leven, hoe zorg je ervoor dat beiden in balans zijn? Je hulpvraag kan gerelateerd zijn aan een burn-out, aan een bore-out, aan de wens om door te groeien of aan moeizame werkrelaties. Of misschien wil je zelfs een zelfstandig traject verkennen.

Mijn aanpak is oplossingsgericht, systemisch (jij en de systemen rondom jou), actiegericht, verbindend (jij en je netwerk), warm en ondersteunend. Door met jou te reflecteren, dingen in vraag te stellen, je uit te dagen en soms door je te confronteren, help ik je om in actie te komen en om je eigen loopbaan te sturen met concrete stappen op je eigen tempo.

Naast freelance coach bij Make me Fly! werk ik ook als zelfstandig psycholoog/therapeut in een groepspraktijk/expertisecentrum in Boutersem. Zo combineer ik mijn twee grootste interesses ‘psychologisch welzijn’ en ‘werkbeleving’.

Neem contact als mijn aanpak je aanspreekt, dan kunnen we samen aan de slag gaan!

Mijn ‘credentials’:

  • Erkend psycholoog (erkenningsnummer 882113163)
  • Master Klinische en Gezondheidspsychologie (KU Leuven)
  • Postgraduaat in de Relatie-, Gezins- en Systeempsychotherapie (KU Leuven)
  • Acceptance & Commitment Therapy Trainer (SeeTrue, Nederland)
  • Opleiding Stress en Burn-out Adviseur in je bedrijf (YourCoach, Gent)
  • Ervaring met psycho-educatie, individuele therapie en relatietherapie bij UZ Leuven, UPC Kortenberg (project VRINT), groepspraktijk Verbinding in Verlies (Boutersem)
  • Ervaring met jobcoaching en loopbaancoaching in partnerschap met VDAB, met bijzondere interesse in thema’s stress en burn-out
  • Ervaring met therapeutisch begeleiden en coachen van mensen met een arbeidsbeperking, met een psychische kwetsbaarheid, zowel hoog opgeleiden als kortgeschoolden
  • Ervaring met kwalitatief wetenschappelijk onderzoek bij KU Leuven

Lisa Lopes

Lisa Lopes

lisa@makemefly.be
+ 32 493 048 879
Brusselsestraat 190, 3000 Leuven
Groot Overlaar 193, 3300 Tienen

Ik coach in Leuven op maandag (VM/NM), dinsdag (VM/NM/A), donderdag (NM/A) en vrijdag (VM/NM/A)
Ik coach in Tienen op maandag (VM/NM), dinsdag (VM/NM/A), woensdag (NM/A), donderdag (NM/A) en vrijdag (VM/NM/A)

Je kan in Leuven ook terecht bij mijn collega’s
Rilla op dinsdag, donderdag en vrijdag (VM/NM)
Eefje op woensdagavond 
Els op dinsdag, woensdag en donderdag (tot 19u)

 

 

Pin It on Pinterest