Hallo, ik ben Lili Matthijs.

Professioneel zet ik verschillende mensgerichte petten op. De ene dag ben ik aan het coachen, de andere train ik groepen, laat ik als trainingsacteur mensen oefenen met vaardigheden, of ontwar ik conflicten als sociaal bemiddelaar. Al vijf jaar lang coach ik rond verschillende wensen en vragen i.v.m. loopbanen, en uit die ervaring tracht ik iedere dag opnieuw het beste te halen voor ieder persoonlijk traject.

De rode draad in mijn eigen loopbaan is mensen en verhalen, en gedrag en loopbaan. De afgelopen twintig jaar werkte ik zowel in loondienst en als zelfstandige binnen HR, rekrutering, coaching, vorming en training, en redactie. Zowel in profit en non-profit, in grote en kleine organisaties en bij de overheid.

Ik voel dat ik op mijn pad zit en dat het werken met mensen rond persoonlijke ontwikkeling me gelukkig maakt. Zelf ben ik heel tevreden met de professionele keuzes die ik tot op heden maakte: steeds laat ik me leiden door mijn drijfveren, mijn waarden en mijn goesting. Gaan voor wat je echt wilt, gaat niet altijd vanzelf; toch geloof ik vanuit mijn eigen ervaring dat er veel mogelijk is. Het raakt me wanneer mensen ongelukkig zijn met hun keuzes en er niets mee doen, of wanneer ik mensen ontmoet die weten dat wat ze doen niet gerijmd raakt met wie ze zijn. Dan begint het bij mij te kriebelen …

Het is vandaar dat hetgeen ik binnen loopbaanbegeleiding het liefst doe, het samen op zoek gaan naar een rode draad is; naar jouw drijfveren, werkwaarden, kracht en goesting. Op die manier kan jij ook voor jezelf keuzes maken die van binnenuit komen. Geloof me als ik zeg dat er al veel wijsheid in jou zit: laten we dus samen exploreren. Als kers op de taart kijken we verder hoe je hierover best communiceert en het verder aanpakt. Ook focus ik, indien dat gewenst is, graag in op jouw communicatiestijl op het werk, want ook dat speelt soms parten in werktevredenheid.

Mijn stijl is oplossingsgericht, waarderend, betrokken en met aandacht – soms confronterend, maar altijd met een warm hart.  Wat telt is dat jij antwoorden vindt op jouw loopbaanvraag!

Denk je dat ik voor jou een goede loopbaancoach kan zijn? Je bent altijd welkom, dus kom zeker kennismaken!

 

Mijn referenties:

  • Bachelor Personeelswerk en kandidatuur agogiek
  • Gecertificeerd coach PCC (International Coach Federation (ICF))
  • 2018: Practitioner Insights
  • 2018: Specialisatie bemiddelaar, MEDIV
  • 2018: Master teamcoach, Coaching The Shift
  • 2016: Krachtgericht coachen, HRD Academy
  • 2015: Trainingsacteur, Academie innovatief trainen, Arnhem
  • 2014: Coachen met Theory U, HRD Academy en Master NLP, Ithaka
  • 2011: Praktijkopleiding oplossingsgericht loopbaancoach, Arabel
  • 2010-2011: Basis en verdiepende opleiding coachen, The Coaching Square
Lili

Lili

+32 472 68 47 51‬
Rekestraat 89, 9660 Brakel

T.

Verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen

Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Eigenlijk al heel veel werk verzet op slechts vier sessies tijd.

Pin It on Pinterest