Hallo, ik ben Katty Vanmarsenille. Ik ben psychologe en loopbaancoach.

Mijn ervaring is breed: individuele begeleiding, het begeleiden van groepsprocessen, en training geven in o.m. communicatievaardigheden, alles in thematisch uiteenlopende organisaties … Ik heb het altijd graag gedaan, en doe het nog steeds enorm graag! Ik ben reeds lange tijd geboeid door (en ben al lang bezig met) persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen.

Als gecertificeerd oplossingsgericht loopbaancoach help ik mensen hun juiste professionele weg te vinden door stil te staan bij zichzelf, hun waarden, dromen en talenten. Die (her)ontdekken stelt mensen namelijk in staat meer bewuste keuzes te maken, en daar vervolgens energie uit te halen. 

Ik geloof sterk in een oplossingsgerichte aanpak. In plaats van te graven in problemen – waardoor ze alleen maar groter lijken te worden – focus ik liever op de kracht in jou om tot een oplossing te komen. Door gesprekken en reflectieopdrachten gaan we samen op zoek naar stapjes die kunnen gezet worden naar jouw professionele doel en geluk. En dat doe ik met veel goesting!

Wat vind je bij mij: een positieve ingesteldheid, een warme no-nonsense-stijl en een flinke dosis humor.

Ik kijk uit naar onze kennismaking. Tot binnenkort!

Make me Fly! is super en ben blij dat ik hun heb gevonden voor mijn loopbaanbegeleiding!
Bedankt voor de tijd en energie!

Jessica Delbouille

De loopbaancoaching heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel inzichten zou krijgen en mezelf zoveel beter zou leren kennen. De opdrachten en de interpratie van coach Katty Vanmarsenille hebben toegelaten mezelf en mijn kwaliteiten veel beter te leren kennen. Bovendien weet ik nu ook heel goed welke waarden belangrijk voor me zijn in een job en wat me gelukkig maakt.

Siemon Vanderhulst

Make me Fly! geeft vleugels! Goede analyse van eigen capaciteiten en valkuilen door perfect getrainde en competente coaches. Een absoute aanrader voor wie even het spoor kwijt is in het zoeken naar een job die bij je past.

Birgit Goris

Doordat ik deze loopbaanbegeleiding heb gevolgd, heb ik ook een betere kijk op mezelf en op de toekomst van mijn werkomgeving gekregen. Een soort motivatie om mijn huidige werkplek te verlaten en te streven naar geluk in mijn toekomstige job. Het was dan ook een valkuil zoals ik denk dat vele mensen maken, blijven werken op je job omdat je een job hebt. Maar deze redenering is niet juist en dat heb ik nu ook mogen ervaren. Ik zal dan ook het nodige doen nu om geluk in mijn nieuwe job te zoeken.

Nicky Bongaerts

Katty

Katty

katty@makemefly.be
+ 32 479 55 34 66‬
Leon Schreursvest 47, 3001 Heverlee
& Ossenwegstraat 9, 3440 Zoutleeuw

Pin It on Pinterest