Ik ben Kathleen Watteyn, psychologe en loopbaancoach. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende functies bij de Vlaamse overheid (VDAB en Kind en Gezin). Daarnaast ben ik gecertifieerd assessor in het gedragsgericht assessment en ben in die hoedanigheid mee verantwoordelijk voor personeelsselecties.

Ik volgde een opleiding tot integrale coach en loopbaancoach. Recent startte ik mijn eigen praktijk op.

Naast mijn werk ben ik ook mama van 4 opgroeiende kinderen. In de loop van de jaren heb ik mogen ondervinden dat ik geen gelukkige vrouw en mama kan zijn, als ik ongelukkig ben in mijn job. Ik heb ook geleerd hoe ik een druk gezin met warmte en liefde kan ‘managen’ en tegelijk ook mijn eigen passie kan ontdekken en volgen.

Ik wil niets liever dan mijn inzichten en ervaringen delen met zoveel mogelijk mensen en hen dat duwtje in de rug geven dat nodig is om tot actie te komen.

In mijn coachingstrajecten vertrekken we vanuit je huidige situatie en bekijken we wat je daar zelf goed en minder goed aan vindt. We richten de aandacht op jou als persoon: je dromen, je talenten, je valkuilen, zodat je perfect weet wat je waard bent en wat je sterktes zijn. Tenslotte zoeken we de criteria waaraan een topjob voor jou moet voldoen. Zo komen we tot heel concrete acties om ofwel je huidige job (met hernieuwde energie) verder te zetten of om gericht op zoek te gaan naar je droomjob. Je krijgt meer grip op je leven, zoveel meer energie en plezier. Je voelt je (terug) comfortabel met jezelf, je omgeving en je job.

Ik werk oplossingsgericht: eerder dan te focusen op problemen, ga ik met jou op zoek naar oplossingen. Ik voel me dan ook helemaal thuis in de visie van Make me Fly!

Mensen appreciëren me om mijn no-nonsense stijl, mijn gevoel voor humor en mijn warme en oprechte interesse.

‘Mijn credentials’ 

  • Master in de Klinische Psychologie (1992, KULeuven)
  • Loopbaancoach – Yourcoach, Gent
  • Integrale coaching (essentials) – Yourcoach, Gent
  • Oplossingsgericht werken – interne opleiding in Kind en Gezin (Hans Flamey)
  • Essentiële vaardigheden voor leidinggevenden – Yourcoach, Gent
  • Gecertifieerd assessor in het gedragsgericht assessment – Quintessence, Brussel 2013
  • 25 jaar ervaring als leidinggevende in de Vlaamse Overheid

Ik voelde me op mijn gemak bij mijn loopbaanbegeleidster. Ze gaf me kracht en moed om een nieuwe stap te durven nemen.

Veerle Deseranno

Zeker aan te raden.

Ann Deprez

Soms heb je iemand nodig die alles eens op een rijtje zet en de dingen enigszins anders bekijkt. De coach weet alles over steun van VDAB en andere initiatieven.

A.

Kathleen

Kathleen

Kathleen@makemefly.be
+32 499 56 54 52
Priester Coulonstraat 65 – 8930 Rekkem (Menen)

Pin It on Pinterest