Ik ben Karen, psycholoog, systeemtherapeut en oplossingsgericht coach. Als psycholoog en systeemtherapeut heb ik ervaring in het werken met (jong)volwassenen, koppels en gezinnen. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren en volwassenen in functie van hun studiekeuze en/of toekomstige job. Daarnaast was ik in mijn functie als beleidsmedewerker mee verantwoordelijk voor het medewerkersbeleid en deed ik onder andere ervaring op in proces- en teambegeleiding. Dit heeft mijn passie voor het werken met teams en organisaties aangewakkerd en mij gestimuleerd om als oplossingsgericht coach aan de slag te gaan. Vanuit een waarderende benadering ga ik op zoek naar de sterktes en talenten in mensen om hen te helpen groeien zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Mijn ‘credentials’

  • Master in de psychologie (2006), systeemtherapeut (2011) en master management en beleid in de gezondheidszorg (2016)
  • Bijscholingen in oplossingsgericht coachen (2015), groeps- en procesbegeleiding (2015), management (2016) en design thinking (2015)
  • Als psycholoog voornamelijk ervaring in de zorgsector, zowel op vlak van psychologische begeleiding en teamcoördinatie als op vlak van management en beleid
  • Als oplossingsgericht coach voornamelijk ervaring in business coaching bij zelfstandigen (businessmodeling) en KMO’s (team- en procesbegeleiding)
  • Erkend psycholoog (erkenningsnummer: 842106818)
  • Lid van BFP (Belgische Federatie voor Psychologen), VVKP (Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen en BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatie-, Gezins- en Systeemtherapie.
Karen

Karen

+32 486 67 95 50
Deinsesteenweg 73, 9770 Kruishoutem

Sarah De Rycke

Veel inzicht gegeven in hoe ik als persoon ben

Make me Fly! heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik als persoon ben. Toen mijn coach zag dat ik niet alleen moeite had met een juiste job te vinden maar ook met mijzelf te vinden, heeft ze deze twee gecombineerd. Het is zeker de moeite waard geweest om dit te doen.

J.

Goed gevoel

Karen was echt een coach die mij heel goed kon volgen. Ik had van vriendinnen gehoord dat loopbaanbegeleiding op veel verschillende manieren kan en vond het in het begin ook moeilijk om iets of iemand te kiezen uit zo’n lange lijst. Ik ben op mijn gevoel afgegaan en had na het kennismakingsgesprek nog altijd een goed gevoel. Daarom ben ik er ook voor gegaan en dat bleek een juiste keuze.

K.V.

Zeker eens doen

Zeker eens doen! Zonde om deze mogelijkheid niet te gebruiken, iedereen kan hier iets uit leren ! Even tijd om je loopbaan te bekijken/evalueren/bij te sturen/….

Virginie Neirynck

Een schot in de roos

Voor mij was deze begeleiding een schot in de roos! Mijn hele leven heeft een andere wending genomen. Zowel privé als op het werk. Jezelf kennen is een must om te groeien en je dromen na te streven. Door onze gesprekken ben ik echt wel mezelf tegengekomen en ben ik beginnen nadenken. Ik heb mijn eigen interesses en talenten leren kennen. Werken met mensen is echt wel mijn “roeping”. Bedankt aan Karen; zij was een grote hulp voor mij!

Pin It on Pinterest