Ik ben Inez Senecaut, Coach en ZINgever.  Mijn Interesse sinds jongsaf aan zijn mensen en hun groeipotentieel.    Mijn levensmissie is “Mensen ondersteunen en helpen bij persoonlijke groei zowel privé als professioneel”.  Ik heb dan ook van mijn passie mijn beroep gemaakt.

Al 25 jaar actief op het gebied van HR, Talent management, Persoonlijke groei waarin ik talenten en drijfveren van mensen leerde herkennen, zichtbaar maken en versterken.  De laatste 5 jaar heb ik mij met authenticiteit ook toegelegd op mensen helpen in en uit Stress en Burnout.

Ik ben Arbeids- en Organisatiepsycholoog en gecertifieerd coach.  Met het volgen van meerdere ontwikkelingsgerichte- en coachings-opleidingen  bleef mijn passie zich verder ontwikkelen en uitzetten.   Zo oa  “Inspirerend coachen”, “Solution Focused coaching”, “Stress & BO coaching”,  “Appreciative Inquiry”.

Mijn ervaring heb ik opgebouwd in industriële bedrijven de binnen de Retailsector IKEA. Vervolgens bouwde ik als ondernemer/bedrijfsleider het gerespecteerd selectie en searchbureau HR-CC verder uit. Het individueel en groepcoachen werd dat ook een peiler apart die vandaag nog verderzet in ZINtality.

Vandaag sta ik als ervaringsgerichte en resultaatgedreven gesprekpartner voor je klaar. Met een pragmatische, menselijke aanpak, een sterk luisterend oor en een gezonde kritische blik sta ik jou met raad en daad bij. Ik ben erg gehecht aan een ethische en mensgeoriënteerde aanpak, met oog voor evolutie. Daarmee vind ik als freelance coach mijn plek binnen Make me Fly!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen op pad te gaan.  Let’s me you fly!

Tot spoedig

Inez

Mijn ‘credentials’

 • Erkend psycholoog – erkenningsnummer 692101341
 • Opgeleid en gecertifieerd tot professioneel coach (Jef Clement)
 • Master in Arbeids- en Organisatiepsychologie
 • Master Coach Inspirerend Coachen, Jef Clement – Center for Selfmanagement, (2009)
 • Solutions Focus Coaching, Il Faro (2017)
 • NLP Master, Ontwikkelingsinstituut (2017)
 • Burnout Expert Training, prof. Elke Van Hoof (2014) en dr Luc Swinnen (2018)
 • Biofeedback training (2015)
 • RET (Rationele Emotionele Training), HRD Group, 2013
 • Appreciative Inquiry, AI Learning (2012)
 • Leergang Leiden voor Organisatieverandering, ST Group (2008)

Make me Fly! heeft de juiste mensen op de juiste plaats die weten waarover ze spreken en hebben zeer sterke punten.  Ze hebben mijn ogen doen open gaan. Door hun hulp heb ik een job gevonden dat enorm veel waarde voor mij heeft en nu weet ik hoe ik deze nog kan versterken

Sigi Devriendt

Niet twijfelen over de zin of onzin van loopbaanbegeleiding, gewoon doen!

W.

Het is de moeite om na een aantal jaar jezelf en de loopbaan onder de loep te nemen. En met hulp kan je zomaar andere perspectieven zien die de moeite waard zijn om te ontdekken en verder uit te spitten. Het kan juist dat duwtje in de rug geven om uit jouw comfortzone te komen en aan een nieuwe reis te beginnen.

Sibylle Otto

Voor mij was dit een onbekend traject, ik wist dat ik hulp nodig had maar hoe en wat was me nog onbekend. Het gesprek met Inez heeft me terug op het juiste spoor gezet, het is een groeipad waar ik nog zelf aan de weg moet timmeren maar met onze gesprekken in het achterhoofd moet dit wel lukken

S.

Inez heeft mij vanuit haar nuchterheid en zakelijke inzichten een boost gegeven om voor mijn toekomstplan te gaan. Zij heeft samen met mij verschillende wegen daartoe belicht. Ook gaf zij eerlijke sollicitatietips waarmee ik een steeds terugkerende struikelblok tijdens sollicitatiegesprekken – met name een eerdere negatieve werkervaring – door haar nuchterheid beter een plaats kan geven. Nu kan ik dit onderwerpen aanraken vanuit een vertrouwen in mijzelf en mijn waarden, zonder in negativiteit te vervallen of ontwijkgedrag te vertonen.

S.

Wat fijn om met Inez mijn verdere loopbaan te bespreken want ik zat echt vast.
Niet alleen kan ze goed luisteren maar ook de situatie haarfijn analyseren en oplossingen aanreiken.
Na afloop van een sessie was ik altijd opgelucht dat er toch nog hoop was voor mij omdat Inez meedenkt in gelijk welke situatie je je bevindt.Ook kan ik ze nog altijd bereiken voor nazorg wat wel fijn is het idee dat je er niet alleen voor staat.
Super bedankt Inez.

Martine Van Den Bosch

Inez

Inez

+32 475 25 52 00
Weldadigheidsstraat 7, 2540 Hove
Elisabethlaan 3 B 22, 2600 Berchem

Pin It on Pinterest