Mijn naam is Hilde. Als burgerlijk ingenieur met ook een doctoraat op zak heb ik veel jaren ervaring in verschillende managementfuncties voornamelijk in IT bedrijven (van startup tot grote internationale bedrijven) en de financiële sector. Sinds 2015 werk ik als freelance interim manager, consultant en coach.

Als alleenstaande moeder van 2 kinderen – intussen twintigers – heb ik zelf ondervonden dat het combineren van een carrière met een gezin niet altijd evident is. In mijn loopbaan ben ik zelf heel wat obstakels tegengekomen. Door de jaren heen ging ik me meer en meer interesseren in het begeleiden van mensen in een bedrijfscontext. Ik volgde de opleidingen NLP practitioner en NLP master (Heart Systems) evenals de ICF gecertifieerde coaching opleidingen (root en grow) bij The Coaching Square.

In mijn gesprekken ben ik oprecht nieuwsgierig naar jouw vragen en situatie. We gaan op zoek naar je doelen en staan stil bij je talenten en waarden die je zullen ondersteunen om je doel te bereiken. In volle verbinding gaan we samen op pad naar jouw professionele groei. Authenticiteit, integriteit en pragmatisme zijn hierbij mijn sleutelwoorden. Ik ben er ook van overtuigd dat elke keuze op dat moment de juiste is en steeds een kans tot verdere groei in zich draagt.

Ik genoot zelf in het verleden loopbaanbegeleiding en outplacement, en had daarbij betere en minder goede ervaringen. De gepersonaliseerde aanpak en een boek met de sprekende naam GOESTING! maken dat ik graag als freelance coach voor Make me Fly! werk.

Mijn ‘credentials’:

  • Associate Certified Coach (International Coaching Federation) (2018)
  • Prosci® (ADKAR) certified change manager (The people side of change) (2017)
  • Insights® Discovery licensed practitioner (2017)
  • NLP Master Practitioner (2011)
  • Doctor in de Toegepaste Wetenschappen (1995)
  • Burgerlijk ingenieur (1988)
  • Opleiding professioneel coach ROOT & GROW (The Coaching Square) (2015-2016)
Hilde

Hilde

+32 474 90 17 38
Zavelstraat 14 – 3010 Kessel-Lo

C.M.

Inzicht in wat ik korte termijn en lange termijn professioneel wil doen

Hilde heeft me inzicht geboden in wat ik korte termijn en lange termijn professioneel wil doen en hielp me definiëren welke jobs ik wel of niet wou doen. De samenwerking was zeer aangenaam en heel persoonlijk!

Marc De Gelder

Zeer verrassend en aangenaam

Mijn coach wist echt goed te luisteren en tussen de lijnen te horen en zo bepaalde punten aan te halen. Zeer verrassend en aangenaam.

K.R.

Focus op wat belangrijk is

Het is een heel boeiende ervaring om intensief op deze manier je loopbaan bezig te zijn. Het heeft voor mij mijn focus weer gebracht op wat voor mij belangrijk ik in mijn werk en loopbaan. Ik dacht dat ik hier ook voorheen erg goed in was, maar de verandering thuis (mama worden) heeft dat veranderd. Loopbaanbegeleiding op deze manier, waarbij je expliciet tijd neemt om te denken over je loopbaan, heeft voor mij dan ook erg goed gewerkt.

Jessy Peeters

Ontdekkingsreis van je kwaliteiten en valkuilen

Je komt jezelf tegen tijdens dergelijke sessies, goed om even stil te staan bij de vraag: ‘is mijn huidige job diegene die ik tot het einde van lijn carrière wil blijven doen?’ Ontdekkingsreis van je kwaliteiten en valkuilen + hoe je hiermee aan de slag kan gaan.

Pin It on Pinterest