Hallo, ik ben Hans Flamey. Als Maatschappelijk Assistent (Artevelde hogeschool Gent) en Criminoloog (Universiteit Gent) heb ik een zeer ruime kennis en ervaring binnen de sociale sector (integrale jeugdhulpverlening) en ondertussen al meer dan 15 jaar ervaring als leidinggevende in diverse settings. Naast coaching van 2 teams en 25 teamleden ben ik ook mee verantwoordelijk voor de selectiegesprekken.

Ik volgde de jaaropleiding “Leiding geven” bij Kern en de opleiding “onderweg naar persoonlijk meesterschap” bij SDWorx. En ik studeerde af aan het Korzybski-instituut in Brugge voor de 4-jarige opleiding:
“oplossingsgerichte cognitieve en systeemgerichte psychotherapie en coaching”.

Ik geloof dat iedere persoon uniek en voortdurend in ontwikkeling is. Via een vraaggericht gesprek wil ik ondersteuning bieden in de zoektocht naar wat jouw talenten zijn en jouw natuurlijke voorkeuren, wat je zeker wil behouden en wat je wil bereiken. We maken ook ruimte om stil te staan bij de beperkingen die de realiteit nu eenmaal met zich meebrengt en we kijken hoe het dagelijks leven vanuit de eigen mogelijkheden naar wens kan ingericht worden.

Loopbaanbegeleiding is een logische uitbreiding in mijn privé-praktijk waar ik psychotherapie en coaching aanbied met het oplossingsgerichte kader als rode draad. Omdat ik zelf heel wat stappen heb gezet en uit ervaring weet dat de juiste begeleiding het verschil kan maken, wil ik mij inzetten als freelance coach bij Make Me Fly.
Tot binnenkort!

Mijn ‘credentials’

  • Interne coach bij Vlaamse overheid
  • Teamverantwoordelijke bij Kind en Gezin
  • 4-jarige opleiding “oplossingsgerichte therapie en coaching” bij Korzybski-instituut
  • Jaaropleiding “Leiding Geven” bij Kern Sint-Niklaas
  • Onafhankelijk voorzitter cliëntoverleg (integrale jeugdhulp)
  • Freelance docent bij Informant, Vormingplus
  • Lid van VVDO (Vlaamse vereniging van deskundigen in de oplossingsgerichte, cognitieve en systemische therapie, opvoedkunde en coaching)
  • Vrijwilliger bij Tejo Ieper: therapie en supervisie
  • Master Criminologie (Ugent)
  • Bachelor Maatschappelijk werk (Artevelde Gent)
Hans

Hans

+32 473 78 29 93
Cartonstraat 28, 8900 Ieper
en
Bergenstraat 6, 8020 Ruddervoorde
en
Jacquetlaan 12, 8670 Oostduinkerke

Danny Vandamme

Hoera

Je krijgt terug werkvreugde!

M.

Persoonlijke aanpak en begrip van Hans

Ik waardeerde vooral de persoonlijke aanpak en het begrip die mijn coach Hans opbracht toen ik vertelde over mijn huidig werk. Door de oefeningen ontdekte ik welke kwaliteiten ik allemaal in huis heb. Nu ken ik de punten waarop ik moet letten om een goeie keuze te maken voor een volgende job.

Sofie Vermeulen

Een traject met vallen en opstaan

Na lang zoeken naar een coach bij Hans terecht gekomen. Zeer vriendelijk en begripvolle man. Probeer open te zijn tegen je coach, zo kunnen ze je nog beter helpen. Het is een traject met vallen en opstaan. Voor mij nog altijd. Maar weet dat je bij hen terecht kan! Ik raad iedereen van mijn streek aan naar Hans Flamey te gaan!

E.

Meer inzicht in wat je echt wil

Alleen al je verhaal vertellen tegen iemand die echt luistert kan je meer inzicht geven in jezelf en wat je echt wil.

C.

Beter beeld van mijn eigen talenten en kwaliteiten

Hans heeft mij geholpen om sterker in mijn schoenen te staan. Ik kreeg een beter beeld van mijn eigen talenten en kwaliteiten. Zo concludeerden we samen dat mijn huidige job wel bij mij past. We bespraken welke stappen ik kan ondernemen om de problemen zelf aan te pakken. Ik weet nu wat mijn wensen en noden zijn op het werk en neem dit zeker mee naar een gesprek met mijn leidinggevenden. Ik ben sowieso heel tevreden!

H.

Op je eigen tempo

Als je hulp nodig hebt in het verkrijgen van inzichten in je leven en je werksituatie is dit een aanrader. Op een rustige manier worden ‘handvaten’ gegeven waarmee je verder kan, waarbij je keuzes maakt waarbij je jezelf goed voelt. Je wordt op geen enkel ogenblik gepusht, je doet het op je eigen tempo.

C.

Ben er sterker uitgekomen

De loopbaanbegeleiding heeft me vooral meer inzicht in mezelf gegeven en ik ben er ‘sterker’ uitgekomen.

Pin It on Pinterest