Ik ben Els Deboutte, coach, trainer en auteur en creator van Make me Fly!, een Elsewhere Consulting merk. Doorheen meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog, trainer, HR verantwoordelijke en consultant leerde ik talent in mensen te herkennen en te versterken. Daaruit ontstond Make me Fly!, een coaching- en trainingprogramma dat tot doel heeft jou volledig zelfstandig te maken in je loopbaankeuzes en -stappen en dit vol vertrouwen in de goede afloop. Niet harder werken, maar gelukkiger kiezen.

Ik doorleefde 2 burn-outs en koos ervoor die weg niet nog eens in te slaan, iets wat blijvende aandacht vraagt. Ik ben opgeleid als psycholoog en muzikant. Ik ben vrouw-van en heb 2 zonen. In mijn vrije tijd beoefen ik karate, geniet ik van een lekker etentje, en af en toe jog ik. Ik ben een overtuigd beoefenaar van het Oplossingsgericht werken (Solution Focus heet dat).

Mijn ‘credentials’:

  • erkend psycholoog (mijn erkenningsnummer is 702104294)
  • Master in de Psychologie, Master in de Muziek, Pedagogisch diploma
  • Gediplomeerd coach
  • Lid van ICF (International Coach Federation)
  • Ervaring in alle sectoren, waaronder de medische sector (artsen, arts-specialisten) en academici (PhD, postdoc, proffen en proffen-in-spe).
  • Ik werkte in mijn vorig leven voor o.a. NMBS, PriceWaterhouseCoopers, DuPont de Nemours en Imec

Wil je alvast wat snuffelen? Ik stel massa’s tips en inzichten ter beschikking in mijn eerste boek “Geef je Carrière weer Vleugels!” (Kluwer), het gratis e-boek “Jezelf terug uitvinden in 10 stappen”, de gratis ‘cheat sheet’ “Zo maak je een TOP CV” of mijn wekelijkse blog.

Els

Els

+32 477 566 294
Brusselsestraat 190, 3000 Leuven

Ik coach op dinsdag, woensdag en donderdag
(tot 19u)

Je kan in Leuven ook terecht bij mijn collega’s
Rilla op dinsdag, donderdag en vrijdag (VM/NM)
Lisa op maandag (VM/NM), dinsdag (VM/NM/A),        donderdag (NM/A), vrijdag (VM/NM/A)
Eefje op woensdagavond 

Davy Nijs

Confronterend

De begeleiding was kort maar voldoende om me te confronteren met de juiste overwegingen die ik nodig had om verder te kunnen. Er werd ook op de bal gespeeld. Ik ben er wel zeker van dat ik ooit nog voor moeilijke momenten kom te staan, en dan neem ik zeker contact op voor nazorg.

Kevin Logist

Uitermate geschikt voor mensen met een ondernemers-idee

Els is uitermate geschikt als coach voor mensen die met een ondernemers-idee zitten en dat kleine duwtje nodig hebben. “Wat is het ergste dat er kan gebeuren?” Ik zal die zin nooit vergeten, de wijze woorden van Els leiden me wel door meer dilemma’s. Dankzij mij loopbaanbegeleiding heb ik nu een toffe en uitdagende job gevonden, een eigen zaak in bijberoep uit de grond gestampt en heb ik meer goesting is alle uitdagingen dan voor ik dit traject aanvatte.

Philippe Defreyn

Geeft licht in de duisternis

Geeft licht in de duisternis, laat je je herinneren aan de successen die je geboekt heb teneinde er terug tegenaan te kunnen gaan. Tegelijkertijd mooie benadering tot mogelijke valkuilen waar ik me niet van bewust was.

A.

Win-win-win

De loopbaanbegeleiding bij Make me Fly! blijft jarenlang nazinderen: het gaf me niet alleen de kracht om op zoek te gaan naar een andere, plezierigere job, het houdt me tot op vandaag alert en scherp! Ik kies elke dag opnieuw voor mijn job en daar pluk niet alleen ik, maar ook mijn gezin en een tevreden werkgever de vruchten van… Win-win-win!

Raf Labie

Persoonlijk en op maat

Make me Fly! is persoonlijk en op maat gemaakt. Op geen enkel moment had ik het gevoel een zoveelste nummer in de rij te zijn. Integendeel, elk individu heeft een ander te volgen traject en dat voelde je in de aanpak van Els!

Dorien De Booser

Ik heb echt dingen in mijn mars

Een dikke merci aan Els, ik had nooit verwacht dat het zo goed kon klikken met iemand die je eigenlijk niet kent. Vooral in de eerste periode heb je me het gevoel gegeven dat er écht mogelijkheden zijn en dat ik écht dingen in mijn mars heb. Naar het einde toe was het fijn om een backup te hebben voor als het even minder goed ging en ik weer aan het twijfelen sloeg.

Shanna Slembrouck

Rugzak vol nuttige informatie

Make me Fly! heeft mij een rugzak vol nuttige informatie, tips, denkoefeningen, zelfreflectie,… gegeven. Hiervoor ben ik hen, in het bijzonder Els, erg dankbaar. Dankzij deze loopbaanbegeleiding kijk ik op een andere manier naar een job. Ik kan nu de voor- en nadelen afwegen rekening houdend met mijn kwaliteiten, noden, no go’s,… Dit maakt mij zelfverzekerder en geeft mij terug zin in een job. Ik ben ervan overtuigd dat ik dankzij deze begeleiding een job kan vinden waarin ik gelukkig en mezelf kan zijn! Een dikke merci Els!

A.

Bijzonder aangename sessies

De sessies waren bijzonder aangenaam, en vlogen voorbij, ik ben toch beetje verbaasd dat ik op die korte tijd tot verschillende inzichten kwam, highly appreciated! Voor mij mag zo’n loopbaanbegeleiding gerust nog meer uren in beslag nemen om nog meer ‘uitgedaagd’/gestimuleerd te worden. Ik denk dat ik na enkele maanden nog eens gebruik zal maken van de loopbaancheque voor een opvolgsessie om nog bij te leren/bij te sturen.

B.

Leeft zich in zonder te oordelen

Els hield me een spiegel voor, maar bracht me ook inzicht in de automatismen die ik doorheen de jaren zelf heb geïnstalleerd. Ze heeft inzicht en mensenkennis en begreep me direct. Ze heeft het talent om zich in te leven, zonder te oordelen.

Emilie Wildiers

De juiste vragen

Bij Els voel je je direct op je gemak. Ze stelt de juiste vragen waardoor je een inzicht krijgt in wat je wil en zeker ook wat je niet meer wil doen in de toekomst.

Isabelle De Ridder

Aanrader

Ik zou deze begeleiding echt aan iedereen die twijfelt over zijn de hoe en wat van zijn/haar loopbaan aanbevelen. Het maakt alles zoveel duidelijker dat je meteen weet welke volgende stappen je moet ondernemen!

L.

Durven kiezen voor mezelf

Als ik terugkijk op mijn traject bij Make me Fly! blijft het mij verbazen hoe snel ik de overgang maakte van oververmoeid zijn, niet geloven in mezelf en niet weten welke richting ik uit moet, naar meer zelfvertrouwen (‘Yes, I can!’), meer mentale energie en ACTIE. Els, bedankt om mij te coachen in het durven maken van keuzes voor niemand anders dan mezelf. Make me Fly! was exact wat ik nodig had.

J.

Ik geloof erin

Bedankt om me mee te begeleiden in mijn beslissing om zelfstandige te worden. Ik ben zelfzekerder nu en ik geloof erin.

Tom Wuyts

Constructieve feedback

Els heeft veel ervaring in het helpen van mensen met een loopbaan. Ze heeft me goed geholpen met constructieve feedback en review van mijn CV.

P.

Leerrijk voor ondernemers

Zeer leerrijk om als ondernemer gecoacht te worden door iemand die zelf ook ondernemer is en dus weet wat de uitdagingen zijn.

Els Mattelin

Constructief nadenken over werken met een handicap

De loopbaanbegeleiding bij Make me Fly! heeft me geholpen om op een constructieve manier na te denken over werken met een handicap. Waar ik zoveel zag dat niet (meer) kon, zag Els alles wat wel nog kan.

J.

Orde in de chaos

Een loopbaancoach is ideaal om je te begeleiden (als neutrale buitenstaander) als je door de bomen het bos niet meer ziet. De coach kan je terug handvatten aanbieden om “orde in de chaos” te krijgen en je terug “licht in de tunnel” te geven.

Lindsy Luyten

Ik kan weer meer genieten

Op een gegeven moment was ik op… mentaal had ik nog wat ruimte over, maar fysiek gaf mijn lichaam andere signalen. Burn-out was de diagnose die mijn cardiologe stelde. Op haar aanraden kwam ik terecht bij Els van Make me Fly! Loopbaanbegeleiding is geen mirakeloplossing, maar het komt toch in de buurt 🙂. Samen met Els nam ik niet enkel mijn loopbaan, maar ook mijn gezinsleven onder de loep. Door gesprekken, (eenvoudige) opdrachten, kritisch te kijken naar mezelf en mijn omgeving, heb ik veel zaken op een rijtje kunnen zetten. Ik ben eruit dat ik een totaal andere weg op wil met mijn loopbaan en ben ondertussen aan het solliciteren. Op het thuisfront probeer ik een meer ‘relaxe’ partner en mama te zijn. Ik geef meer zaken uit handen en geniet meer. Ik kan het iedereen aanraden om loopbaanbegeleiding te volgen bij Make me Fly! Niets te verliezen en zoveel te winnen!

M. B.

Durf om een nieuwe weg in te slaan

Els hielp me mijn talenten en capaciteiten in kaart te brengen. Door haar open blik leerde ik anders naar mijn werksituatie kijken. Dankzij de kennis, het netwerk en de aanmoedigen van Els vond ik de durf om een nieuwe weg in te slaan en voor mezelf nieuwe kansen te creëren.

J.R.

Leren geloven in mezelf

Ik balanceerde op de rand van burnout. Te lang en te hard werken gedurende vele jaren en uiteindelijk in een job terechtkomen die ik altijd geambieerd had maar die toch helemaal anders was dan ik verwacht had. Bijna alles was nieuw en dat vergt heel veel energie. Make me Fly! heeft me vooral geleerd te geloven in mijzelf en tijd te nemen om te genieten van wat ik al bereikt heb. Kleine successen vieren en geduld hebben met mezelf. Bedankt!

S.L.

Concrete tips leiden snel tot kleine successen

Er worden concrete tips gegeven waarmee je snel aan de slag kan en mee kan experimenteren. Hierdoor kan je snel kleine successen boeken waardoor je vertrouwen krijgt in de toekomst.

M.C.

Vind je eigen ik

De rustige, luisterende, samenwerkende, enthousiaste en energievolle aanpak van de coaching dragen bij tot het zelf vinden van je eigen pad, eigen ik.

Nico Vandenrijn

Meer vertrouwen

Na lang niet meer gesolliciteerd te hebben, wordt de stap in het onbekende plots niet meer onbekend. Onzekerheid maakt plaats voor vertrouwen.

Evi Clygnet

Mijn droom achterna

Toen ik de weg kwijt was in m’n loopbaan na 17 jaar heeft Make me Fly! en vooral Els me de nodige tools en hulp geboden en mijn ogen geopend. Wat mijn loopbaan betreft heb ik nu echt wel vleugels gekregen en ga ik m’n droom achterna! Yes I can!

S. V.

Werken om te leven

Het is niet leven om te werken, maar werken om te leven. Dit wil niet zeggen dat je job geen belangrijk onderdeel van je leven is: ze kan in grote mate bijdragen tot je persoonlijk geluk en tot de vorming van je identiteit. Het is niet altijd even gemakkelijk om een stap opzij te zetten uit de dagelijkse mallemolen van “life in the fast lane” en hierover te reflecteren, maar indien je aanvoelt dat je hier nood aan hebt omdat je anders niet gelukkig kunt worden, overweeg dan zeker eens loopbaanbegeleiding.

Elke Beeken

Ready for take off

Make me Fly! maakt je ervan bewust dat je wel degelijk die vleugels hebt….je moet ze alleen weer op de juiste manier en tijdstip leren te gebruiken. And then….you’re ready to take off and indeed fly.

Bieke Pluvier

Persoonlijke aanpak vol bruikbare handvaten

De aanpak van Make me Fly! is persoonlijk en op maat, wat garant staat voor een effectief resultaat met bruikbare handvaten voor de toekomst. Els wees me opnieuw de weg naar mijn talenten en energiebronnen, en confronteerde me met mijn stressoren. Na de sessies heb ik alle touwtjes opnieuw in handen om die belangrijke werk-privébalans terug in evenwicht te houden.

Pin It on Pinterest