Hallo, ik ben Els.

Ik ben coach, trainer en auteur en creator van Make me Fly!, een Elsewhere Consulting merk. Doorheen meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog, trainer, HR verantwoordelijke en consultant leerde ik talent in mensen te herkennen en te versterken. Daaruit ontstond Make me Fly!, een coaching- en trainingprogramma dat tot doel heeft jou volledig zelfstandig te maken in je loopbaankeuzes en -stappen en dit vol vertrouwen in de goede afloop. Niet harder werken, maar gelukkiger kiezen.

Ik doorleefde 2 burn-outs en koos ervoor die weg niet nog eens in te slaan, iets wat blijvende aandacht vraagt. Ik ben opgeleid als psycholoog en muzikant. Ik ben vrouw-van en heb 2 zonen. In mijn vrije tijd beoefen ik karate, geniet ik van een lekker etentje, en af en toe jog ik.

Ik ben een overtuigd beoefenaar van het Oplossingsgericht werken (Solution Focus heet dat).

“It’s not about the next job, it’s where you’re going.” (Alan C Kay)

Els

Els Deboutte

Els Deboutte

Vennoot, coach & trainer

+32 477 56 62 94
Brusselsestraat 190 – 3000 Leuven

els@makemefly.be 

Wil je alvast wat snuffelen? Ik stel massa’s tips en inzichten ter beschikking in mijn eerste boek “Geef je Carrière weer Vleugels!” (Kluwer), de gratis ‘cheat sheet’ “Zo maak je een TOP CV” of het gratis e-book “bye bye burn-out”.

Els

Mijn credentials:

 

  • erkend psycholoog (mijn erkenningsnummer is 702104294)
  • Master in de Psychologie, Master in de Muziek, Pedagogisch diploma
  • Gediplomeerd coach
  • Lid van ICF (International Coach Federation)
  • Ervaring in alle sectoren, waaronder de medische sector (artsen, arts-specialisten) en academici (PhD, postdoc, proffen en proffen-in-spe).
  • Ik werkte in mijn vorig leven voor o.a. NMBS, PriceWaterhouseCoopers, DuPont de Nemours en Imec

Wat klanten vertellen over Els

Els geeft licht in de duisternis, laat je herinneren aan de successen die je geboekt hebt en geeft je de moed om er terug tegenaan te gaan. Tegelijkertijd heeft ze me op een mooie manier geholpen om mogelijke valkuilen te herkennen waarvan ik me tot op dat moment nog niet bewust was.
– Philippe – 

Wat klanten vertellen over Els

Als ik terugkijk naar mijn traject bij Els blijft het me verbazen hoe snel ik de overgang maakte van oververmoeid zijn, niet geloven in mezelf en niet weten welke richting ik uit moet, naar meer zelfvertrouwen (‘Yes, I can!’), meer mentale energie en ACTIE. Els, bedankt om mij te coachen in het durven maken van keuzes voor niemand anders dan mezelf. Make me Fly! was exact wat ik nodig had.
– Lucia – 

Wat klanten vertellen over Els

Els hield mee een spiegel voor, maar bracht ook inzicht in de automatismen die ik doorheen de jaren zelf had geïnstalleerd. Ze heeft inzicht en mensenkennis en begreep me direct. Ze heeft het talent om zich in te leven, zonder te oordelen.
– Britt – 

Wat klanten vertellen over Els

De aanpak van Make me Fly! is persoonlijk en op maat, wat garant staat voor een effectief resultaat met bruikbare handvaten voor de toekomst. Els wees me opnieuw de weg naar mijn talenten en energiebronnen, en confronteerde me met mijn stressoren. Na de sessies heb ik alle touwtjes opnieuw in handen om die belangrijke werk-privébalans in evenwicht te houden.
– Bieke – 

Wat klanten vertellen over Els

Els is uitermate geschikt als coach voor mensen die met een ondernemersidee zitten en dat kleine duwtje in de rug nodig hebben. “Wat is het ergste dat er kan gebeuren?” Ik zal die zin nooit vergeten. De wijze woorden van Els leiden me wel vaker doorheen dilemma’s. Dankzij de loopbaanbegeleiding heb ik nu een toffe, uitdagende job gevonden, een eigen zaak ik bijberoep uit de grond gestampt en neem ik uitdagingen met veel meer goesting aan.
– Kevin – 

Wat klanten vertellen over Els

De loopbaanbegeleiding bij Make me Fly! blijkt altijd nuttig. Al is het maar om in actie te schieten en te weten wat je kan ondernemen of in welke richting je kan kijken. Heel nuttig om inzicht te krijgen in jezelf, al dan niet met de focus op de job die bij je past.

– Lise Reyners – 

Pin It on Pinterest