Hallo, ik ben Anuschka Laquiere, psychologe, coach en trainer. Ondertussen heb ik meer dat 10 jaar ervaring als leidinggevende. De laatste jaren heb ik daarnaast ook de functie van coach opgenomen, waarbij ik vooral leidinggevenden en managers begeleid (executive coaching).  Na mijn studies klinische psychologie aan de universiteit van Gent en Leiden (Nederland) volgde ik een driejarige therapieopleiding in Antwerpen en verschillende gespecialiseerde opleidingen zoals een basis- en  masterclass inspirerend coachen, daarnaast ook verschillende opleidingen om eigen leiderschap te versterken (oa bij Key Consult en SDWorx). Als teamverantwoordelijke zetelde ik ook vaak in de jury bij selecties van teamleden.

Die ruime bagage aan theoretische kennis en ervaring zet ik graag in om je zo goed mogelijk te begeleiden, met een plan op jouw maat.

Ik beschik sedert kort over een eigen praktijk in het pittoreske Munte (Merelbeke) en verwelkom je daar graag voor een eerste gesprek. Naast psychotherapie zet ik ook in op coaching en meer specifiek op loopbaancoaching.
In deze sessies werken we rond jouw talenten, maar ook onzekerheden, interesses, dromen, ambities, balans werk-privé,…

Coachingsvragen kunnen bijvoorbeeld zijn: ‘ Hoe kan ik het evenwicht behouden tussen werk en privé?’, ‘Waar haal ik energie uit?’, ‘Is leiding geven iets voor mij?’,…. Kortom: wat heb ik nodig om gelukkig te zijn in mijn werk om het met plezier en goesting verder te kunnen blijven doen.

Ik sta garant voor een gepersonaliseerde aanpak die oplossingsgericht is.  Deze ‘solution focused’ coaching legt de nadruk op de toekomst, op aanwezige krachten en oplossingen en bestaat uit een beperkt aantal sessies.

We werken samen en stellen een plan (IOP) op waarin we concreet beschrijven wat je wil behouden en wat je graag wil bereiken.

Samen gaan we aan de slag zodat jij zelf opnieuw bewuster kan kiezen en richting geven aan je loopbaan.

Mijn ‘credentials’

  • teamverantwoordelijke (leidinggevende ervaring) binnen de Vlaamse overheid Kind en Gezin
  • meer dan 5 jaar coach van leidinggevende binnen de Vlaamse overheid verschillende departementen
  • verschillende intensieve coachingsopleidingen bij Jeff Clement (basis en masterclass)
  • intercoach (samenwerking Nederland en Vlaanderen) verdiepende opleiding.
  • 3 jarige systeemtheoretische psychotherapieopleiding (interactieacademie Antwerpen)
  • licentiaat in de klinische psychologie systeem en gedragstherapie
  • kandidaat in de psychologie en pedagogiek
  • train the trainer opleiding gevolgd om workshops te kunnen geven rond ‘veerkracht’, preventie stress en burn out.
Anuschka

Anuschka

+32 485 36 08 69
Asselkouter 28, 9820 Merelbeke

Pin It on Pinterest