Hi, ik ben Annemie. Ik zou mezelf omschrijven als een gepassioneerde communicator. 10 jaar lang gaf ik les in het bijzonder onderwijs, gedurende die tijd vond ik het meest uitdagende aspect aan mijn job het in contact gaan met de leerlingen, de ouders en de collega’s. Ik stelde mij toen de vraag: ‘hoe kom je tot echt contact en hoe vermijd je misverstanden?’. Twaalf jaar geleden besloot ik me hierin te verdiepen. Ik volgde diverse opleidingen rond communicatie, coaching, leidinggeven en rond omgaan met persoonlijkheidsverschillen (MBTI). Sindsdien ben ik als freelancer verbonden aan organisaties in zowel de profit als de non-profit sector.

Ik geef opleidingen en begeleid mensen in allerhande thema’s: resultaatgericht en coachend leidinggeven, MBTI, participatief werken met mensen, assertiviteit, vergaderen en onderhandelen, time management, loopbaanontwikkeling. Maar het allerliefst ga ik aan de slag met jouw vraag.

Ik heb zelf ervaren dat je als mens continu verandering doormaakt. Net zoals jij groeit, doen ook organisaties dat. Het is dan ook goed om je blik open te houden en op tijd eens te checken of je nog wel in de gewenste richting aan het groeien bent. Daar help ik jou graag bij. Mijn ervaring als trainer leerde mij dat heel wat misverstanden op te lossen zijn door helder en eerlijk te praten met elkaar. Het is die communicatie die mijn stijl van coachen typeert. Ik vind het fantastisch om mensen te mogen begeleiden in dit proces van zelfontdekking en kijk er naar uit om met jou aan de slag te gaan!

 

Mijn ‘credentials’:

  • Trainer in allerhande thema’s: resultaatgericht en coachend leidinggeven, MBTI, participatief werken met mensen, assertiviteit, vergaderen en onderhandelen, time management, loopbaanontwikkeling.
  • 10 jaar ervaring in het buitengewoon onderwijs
  • Oplossingsgericht coachen (Il Faro)
  • ROOT-opleiding (coaching square)
  • Voortgezette Training Leidinggeven (Instituut voor Communicatie)
  • MBTI® (Meyers Briggs Type Indicator) Step I Kwalificatietraining, OPP, België
Annemie

Annemie

+32 497 378 059
annemie@makemefly.be
Lange Pastoorstraat 59 – 2600 Berchem
Ijzerlaan 52, 2500 Lier

Pin It on Pinterest