Verkenningsmomenten ‘Word Professioneel Coach’
Kom gratis kennismaken!

 

Droom jij ervan om te coachen als een professional of om een professioneel coach te worden?

Wil je de kracht van coachen ontdekken en kunnen toepassen op groeivragen, loopbaan- en levensvragen, samenwerkingsissues? Aan de slag als life coach, of andere tak van coaching?

 

We richten ons op:  (aspirant) coaches, HR-professionals, leidinggevenden, bedrijfsinterne coaches, iedereen die zich wil professionaliseren in het coachvak, en iedereen die zichzelf beter wil leren doorgronden en nog beter met anderen wil verbinden.

Je kan de opleiding GRATIS komen verkennen op verschillende data in Leuven. Wel vooraf hier inschrijven

  • Dinsdag 18/2, 18u tot 20u
  • Dinsdag 17/3, lunch 12u tot 14u
  • Dinsdag 21/4, 18u tot 20u
  • Dinsdag 26/5, lunch 12u tot 14u
  • Maandag 15/6 van 18u tot 20u

Lees hier het volledige programma van de opleiding ‘essentiële vaardigheden‘ en ‘bootcamp‘. 

Wil je liever een persoonlijk intakegesprek? Ook dat kan! Contacteer Rilla en zij geeft jou graag vrijblijvend uiteg en antwoord op al jouw vragen. 

Tot gauw!

Schrijf nu nog in voor de 9-daagse in 2020 (start op 19 maart)!

Dit vertellen onze deelnemers over het zomerbootcamp…

Deze week gaf me de vertrouwensboost om te durven springen.
Gunther Ritsmans

Deze opleiding is een aanrader voor zowel startende coaches als mensen die al wat ervaring hebben. Een fijne mix van theoretische kaders en gelegenheid tot oefenen. Het interactieve aspect zorgt voor een leuke flow en levert vaak grappige momenten op. De bootcamp-formule is zijn naam waardig, maar ik had het voor geen geld willen missen.

Nathalie Tuch

Het was een verfrissend bad vol kennis en ervaring waarin ik mij heel graag heb laten onderdompelen. Ik leerde de methode van Solution Focus en ontdekte dat die zeer goed bij mij past. Ik besefte ook dat je als coach gezellig overbodig bent eens de klant in zijn of haar verhaal zit. Dat deed deugd en ontspande me als coach. Els en Rilla zijn een schitterende tandem.
Nele Van Eyken

Pin It on Pinterest