Toen ik deze ochtend opstond werd ik begroet door een stralende zon. Een teken dat de zomer nu echt wel gaat beginnen. En bij zomer denk ik altijd spontaan aan vakantie. Hopelijk kan jij ook even de tijd nemen om volledig tot rust te komen om nadien met nieuwe goesting weer aan de slag te gaan.

Vakantie is ook het uitgelezen moment om even te reflecteren. Doe ik mijn job nog wel met plezier, hoe is het gesteld met mijn stressniveau en als ik alles zou kunnen doen wat zou ik dan willen doen… Dit zijn maar enkele vragen de je jezelf kan stellen. Om je met deze vragen op weg te helpen bieden we je graag wat vakantielectuur aan!

Mijn e-book: “bye bye burn-out” (Nederlandstalig) is een praktische gids die je doet nadenken over en leert omgaan met stress, om zo een potentiële burn-out te vermijden. Ten slotte is er voor diegenen die graag nog meer tips & tricks krijgen ook het boek “Goesting” opnieuw plezier vinden in je werk én in je leven.  Een praktisch job- en lifecrafting boek waar je meteen mee aan de slag kan. Te bestellen in onze webshop aan 24,99. Ik wens jou alvast veel leesplezier!

Twijfel je of je op het juiste spoor zit? Loopbaanbegeleiding met de loopbaancheques is er voor werknemers en zelfstandigen. Je betaalt slechts 40 euro voor 4u individuele en professionele begeleiding! Het kennismakingsgesprek is altijd gratis. 
Aarzel dus niet om ons te contacteren!

Geniet van de zon, de zomer en de welverdiende vakantie,
Els

Pin It on Pinterest