Ik ben Véronique, prestarters- en loopbaancoach, counselor en trainer in Brussel. Ik coach in het Nederlands, Engels en Frans.

Ik heb 20 jaar ervaring als coördinator van (inter)nationale projecten rond o.a. interculturele diversiteit en participatie (Koning Boudewijnstichting, Vlaams Minderhedencentrum, Stichting P&V), en rond vrouwelijk en senior ondernemerschap (Markant, Zenitor, Integraal). Als creatieve generalist heb ik steeds loopbaankeuzes gemaakt die me de kans gaven om bij te leren, mijn blik te verruimen en bij te dragen aan de samenleving. In deze boeiende periode heb ik mijn intern kompas gefinetuned om te groeien naar de job die helemaal bij me past. Loopbaanbegeleiding gaf me op beslissende momenten een duwtje in de goeie richting.

Sinds 2010 begeleid ik vol goesting werknemers, starters en ondernemers bij het herontdekken van hun unieke veerkracht bij het maken van professionele keuzes en het omgaan met stress, verandering en herstel. Ik ben opgeleid als ontwikkelings- en oplossingsgerichte coach, en specialiseer me verder in stress- en burnout coaching. Ik ben psychotherapeut in opleiding en volg de 4-jarige opleiding Oplossingsgerichte Cognitieve en Systemische Therapie aan het Korzybski Instituut te Brugge. Daarnaast volg ik de 4-jarige opleiding Sensorimotor Psychotherapy tot lichaamsgericht psychotherapeut voor traumaverwerking en herstel van gehechtheid aan het Institut Parole d’ Enfant in Luik.

.Ik geloof dat iedereen het antwoord op zijn of haar ontwikkelingsvragen reeds in zich draagt en terug connectie kan maken met de polsslag van het eigen leven. Mijn sterkte ligt in het oog hebben voor wat mensen nodig hebben en voor wat hen drijft. Ik hou van betekenisvol contact met een vleugje lichtheid en humor. Mijn omgeving waardeert me om mijn open, empathische houding en zorgzaamheid.

Wat vind je bij mij? Nuttige gesprekken op jouw tempo. Je hoop op verandering groeit, je blik op mogelijkheden verruimt, je voelt je terug in je kracht staan en je weet welke volgende stappen je wil zetten naar jouw gewenste toekomst.

How we spend our days is, of course, how we spend our lives – Annie Dillard

Mijn ‘credentials’

 •  Oplossingsgerichte coach, counselor en trainer
 • 20 jaar ervaring als coördinator van (inter)nationale projecten rond interculturele diversiteit en participatie (Koning Boudewijnstichting, Artsen zonder Grenzen, Pax Christi Vlaanderen, Vlaams Minderhedencentrum, Stichting P&V, Volwassenenonderwijs…) en rond vrouwelijk en senior ondernemerschap (Markant vzw, Zenitor vzw).
 • Licentiaat Oost-Europese Talen en Culturen en postgraduaat Zakelijke Taalbeheersing KULeuven
 • 2018: Sensorimotor Psychotherapy Level 1 – Association Parole d’Enfant Liège
 • 2018: Stress- en Burn-out coach – Better Minds at Work
 • 2018: 4e jaar Oplossingsgerichte Cognitieve en Systemische Therapy – Korzybski Instituut Brugge
 • 2014: 6-daagse opleiding Acceptance and Commitment Therapy – ACT Academy 
 • 2010: Intensieve training Solution Focused Coaching – Ilfaro
 • 2009: Jaaropleiding Ontwikkelingsgericht Coachen – Het Ontwikkelingsinstituut
 • 2009: Mastercourse Oplossingsgericht Management & Coaching – Korzybski Instituut Nederland
 • 2008: Positive Psychology, Tahar Ben Sharar – vrij student Harvard University USA
Véronique

Véronique

+32 499 58 07 45
Philippe Dewolfsstraat 9/1 – 1170 Brussel
en
StressLabo, Jan Van der Vorstlaan 22, 3040 Loonbeek 

Björn De Keyser

Haalt je even uit de dagelijkse sleur

Wanneer je het moeilijk hebt kan een loopbaancoach je even uit dageliijkse sleur halen en dit doorbreken door vragen te stellen welke je andere inzichten geven.

Annelies De Vos

Gewoon doen

Gewoon doen, het loont altijd de moeite!

A.

Fantastische loopbaanbegeleider

Véronique is een fantastische loopbaan begeleider! Ze heeft humor, haar oefeningen zijn zeer toepasbaar en haar insteek is heel bijzonder.

Angelo van der Linden

Had ik veel eerder moeten doen

De loopbaanbegeleiding laat toe om jezelf op een positieve manier in vraag te stellen en om terug in contact te komen met jezelf, je eigen competenties, je eigen dromen en ambities. Om dan te komen tot een plan waarmee je weer zelf meer controle kunt krijgen over je professionele carrière. Had ik al veel eerder moeten doen…

E.D.

Spreid je vleugels

Véronique geeft je echt opnieuw de kans om in te zien dat je uw vleugels kan spreiden!

Sofie Pierreux

Ik ben zelf regisseur van mijn professioneel verhaal

Deze tweede sessie loopbaancoaching was erg nuttig op dit kantelpunt in mijn carrière. Het is me duidelijk geworden dat ik zelf regisseur kan zijn van mijn professioneel verhaal en hoe die zich verhoudt tot mijn privéleven.

Pin It on Pinterest