Veerle Servaes

Veerle Servaes

Coach

veerle@makemefly.be

Ferdinand Verstraetenlaan 23/1 – 1910 Kampenhout

+32 493 79 34 58

Hi, ik ben Veerle!

Buikdenker. Sterkte-architect. Positivo. En ook: yoga & wine lover, traveller, “wanna-be goestingdoener” 🙂

Na een loopbaan van vijftien jaar in verschillende HR rollen – zoals werving en selectie, training en ontwikkeling, coaching en consultancy – en uiteenlopende werkomgevingen was ik op een punt beland met meer vragen dan antwoorden. Dit is het niet meer, maar wat dan wel? Hoe wou ik verder? En, hoe en wanneer ging ik die antwoorden in godsnaam vinden? De motor sputterde. De voeling met mijn innerlijk kompas was zoek. In die periode heb ik mogen ervaren hoe krachtig coaching kan zijn, en ik pluk er tot op vandaag nog steeds de vruchten van. De nieuwe inzichten die ik doorheen mijn coachingtraject heb verworven, hebben me ertoe aangezet mijn loopbaan een andere wending te geven, nog meer gebaseerd op mijn talenten en noden. Zo werk ik vandaag als freelance loopbaancoach, onder de vleugels van Make Me Fly!, en als life coach en HR interim manager via mijn eigen bedrijfje “Talent Compass”.

Ik wens jou toe dat je minstens evenveel voldoening en vreugde in je werk (en bij uitbreiding in je hele leven) mag ervaren en ga graag samen met jou op zoek naar jouw talenten en energiegevers, naar mogelijke volgende stappen maar eveneens mogelijke obstakels. Bij mij kan je dus maatwerk verwachten, vertrekkende van wie jij bent en wat jij op dit moment nodig hebt. Dit alles overgoten met warmte en een vleugje humor.

En vergeet niet: “You don’t have to have it all figured out to move forward – just take the next step.

Ik begeleid je hier graag bij!

Groetjes,

Veerle

We gaan samen aan de slag vanuit veiligheid en vertrouwen. Ik bied je een klankbord, een fikse dosis empathie en warmte, een pragmatische aanpak en creëer voor jou de ruimte om tot inzichten te komen.

Wees welkom!

Veerle

Veerle’s expertise:

  • Opleiding “Solution Focus” methode – Make Me Fly! (2020)
  • Gecertificeerd coach “Ontwikkelingsgericht coachen” – Het Ontwikkelingsinstituut (2020)
  • 15 jaar ervaring in de bedrijfswereld in verschillende HR rollen (Rekrutering, Training, Talentontwikkeling, Coaching)
  • Master Tolk Nederlands-Frans-Italiaans – Vlekho (2002)

Dit zeggen klanten over Veerle:

Bij Make me Fly! krijg je echt persoonlijke begeleiding. De coach past je traject aan aan je persoonlijke nood, ze volgen geen vast programma. Veerle luistert goed en vat zeer goed samen. Ze zorgt voor de nodige conclusies en belangrijkste punten om mee te nemen.

– Melody – 

Pin It on Pinterest