Sigi Klerckx

Sigi Klerckx

Coach

sigi@makemefly.be

Aarschotsesteenweg 651 – 3012 Wilsele

+32 492 41 20 21

Hey, ik ben Sigi.

Ik ben getrouwd en mama van 2 jonge kinderen. In mijn professioneel leven heb ik een boeiend leertraject meegemaakt. Zo heb ik 15 jaar ervaring als leidinggevende in de openbare sector en ben ik bovendien geschoold in de social profit, als creatief therapeut en als professioneel coach. In mijn laatste functie als departementshoofd werd ik ondergedompeld in groepsdynamica en leiderschap. Ik leerde er dat ik een passie had voor het begeleiden, inspireren en motiveren van anderen.

In 2017 besloot ik mij toe te leggen op die passie. Zodat ik volop kon focussen op verbinden, coachen en ondernemen. Ik ben er door mijn opleidingen en jobs van overtuigd geraakt dat je weldegelijk van je passie een job kan maken. Mijn eigen inzichten groeiden door mijn interesse in het werken met mensen. Mensen kunnen zelf actie ondernemen om dingen te ontdekken, te beleven en te voelen. Dat wil ik jou in het coachingtraject meegeven. Want wat is er fantastischer dan te beseffen dat je kan groeien en dat je jouw dromen mag leven?

Soms staren we ons blind op bepaalde thema’s, raken we moeilijk vooruit,  willen we veranderen en groeien maar weten we niet hoe. En kruipen we terug in onze comfortabele schulp. Als coach ben ik jouw extern klankbord en help ik jou uit je schulp te kruipen zodat jij jouw dromen kan najagen.

Ik heb er alvast veel goesting in!

Sigi

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!“ – Pippi Langkous

Tijdens onze sessies laat ik jou anders naar de dingen kijken, spiegel en herkader ik jouw realiteit zodat jij meer verdieping en inzicht kan vinden. Ik werk op maat van je talenten, je drijfveren, je waarden en jouw tempo.

Kom eens kennismaken!

Sigi

Sigi’s expertise:

 • 15 jaar ervaring met teams, social profit en openbare sector
 • 2002: Bachelor in de sociale readaptatiewetenschappen – vrijetijdsagogiek
 • 2004: Creatief therapeut
 • 2012: Voortgezette lerarenopleiding
 • 2017: The root Coaching ACSTH Training programme, TCS Zellik
 • 2018: The grow Coaching ACSTH Training programme, TCS Zellik
 • 2018: Opleiding enneagram, integrative9
 • 2019: Mental coach groepspraktijk Zarakine Wilsele
 • 2019: Opleiding talentluisteraar (Luk Dewulf)
 • 2019: Sensitief opvoeden – Sensitief Sterk, thuis en op je werk – Kus de Kikker
 • 2020: Systemisch coachen – Training en coaching square

Dit zeggen klanten over Sigi:

Bij Sigi heb ik die hoognodige duw gekregen die ik nodig had op weg naar verandering. Het was heel inspirerend en ipv te piekeren en stil te blijven staan, ben ik nu in staat om in actie te komen! Een zeer persoonlijke en inspirerende aanpak, die glashelder maakt wat je sterktes en talenten zijn maar ook wat je tegenhoudt om te veranderen. Een aanrader voor iedereen die op een kantelpunt in zijn of haar carrière staat en helder wil krijgen voor zichzelf waar hij of zij naartoe wil gaan en welke stappen hij of zij daarvoor kan nemen. Gewoon doen!
– Sjoera – 

Het was een leerrijk coachingstraject waarbij ik Sigi haar stijl, openheid en directe communicatie enorm waardeerde. Door de interactie en haar opbouwende kritische feedback, leerde ik mijn oogkleppen af te zetten. Voor mezelf staat alles nu terug open, ik herontdekte mijn talenten, durf weer dromen en zaken opentrekken. Het geeft me terug energie en goesting!

– Walanka –

Ik hou een fijn gevoel over aan de loopbaancoaching bij Sigi. Mijn gedachten en bezorgdheden werden helderder en kregen structuur. Er werd naar mij geluisterd en er werd meegedacht. Ik heb nu meer zicht op mijn talenten, krachten en ook op mijn valkuilen. Met een portie geduld en een luisterend oor, in een aangename en rustige omgeving, werd ik gemotiveerd om zelf te reflecteren.

– Bieke –

Ik hou een fijn gevoel over aan de loopbaancoaching bij Sigi. Mijn gedachten en bezorgdheden werden helderder en kregen structuur. Er werd naar mij geluisterd en er werd meegedacht. Ik heb nu meer zicht op mijn talenten, krachten en ook op mijn valkuilen. Met een portie geduld en een luisterend oor, in een aangename en rustige omgeving, werd ik gemotiveerd om zelf te reflecteren.

– Bieke –

Pin It on Pinterest