Hi, ik ben Sare, psycholoog en loopbaancoach.

Ik startte mijn carrière binnen de wereld van HR, daar merkte ik al snel dat ik volledig tot mijn recht kwam wanneer ik één-op-één kon coachen. Ik besloot dan ook om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Sindsdien werk ik als therapeut in een psychologenpraktijk.

Daarnaast ben ik ook aan de slag als loopbaancoach. Ik werkte regelmatig rond arbeidsgerelateerde thema’s met oplossingsgerichte therapie dus loopbaanbegeleiding geven kwam haast vanzelf op mijn pad. Ondertussen geniet ik er al 4 jaar van om mensen binnen loopbaantrajecten te begeleiden in hun zoektocht.

Je kan bij mij terecht met zowel duidelijk als met minder duidelijk omschreven vragen die betrekking hebben op je loopbaan. Ik hou ervan om mensen aan het denken te zetten. Dit doe ik door samen met hen in gesprek te gaan en verschillende oefeningen uit te werken. Mijn coachingstijl zou ik omschrijven als praktisch en actiegericht waarbij ik op een ondersteunende en toch enigszins confronterende manier te werk ga.
Ik kijk er alvast naar uit om samen met jouw loopbaanvraag aan de slag te gaan!

 

Mijn ‘credentials’:

 • Master in Psychologie (erkenningsnummer psychologencommissie 872111280), 2010
 • 4-daagse Acceptance & Commitment therapie ACT-academie, 2016
 • Postgraduaat Oplossingsgerichte cognitieve therapie (Korzybski instituut), 2017
 • Frequente intervisie en supervisie

   

   Sare

   Sare

   +32 472 58 56 25
   Dendermondesteenweg 189 – 9070 Destelbergen

   Charles de Kerchovelaan 17 – 9000 Gent

   Annelies De Weirdt

   Een confronterend traject maar ik zou het zo opnieuw doen

   Ik ben met een klein hartje begonnen en met een gedacht van we zien wel, misschien brengt dit niets op maar dan heb ik het toch eens geprobeerd. Maar dit was tegelijkertijd confronterend als openbarend. Ik heb echt veel geleerd over mezelf en over hoe ik situaties aanpak,… en dat op 4uren. Het is weliswaar een rollercoaster van emoties en een confronterend traject geweest, maar ik zou het zo opnieuw doen!

   Kathleen Van Eeghem

   Een grote hulp

   Blij dat dit bestaat. Een grote hulp voor als je het zelf even niet meer weet.

   Pin It on Pinterest