Sare De Caster

Sare De Caster

Coach

sare@makemefly.be

Dendermondesteenweg 189 – 9070 Destelbergen

Charles de Kerchovelaan 17 – 9000 Gent

+32 472 58 56 25

Hi, ik ben Sare,

psycholoog en loopbaancoach.

Ik startte mijn carrière binnen de wereld van HR, daar merkte ik al snel dat ik volledig tot mijn recht kwam wanneer ik één-op-één kon coachen. Ik besloot dan ook om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Sindsdien werk ik als therapeut in een psychologenpraktijk.

Daarnaast ben ik ook aan de slag als loopbaancoach. Ik werkte regelmatig rond arbeidsgerelateerde thema’s met oplossingsgerichte therapie dus loopbaanbegeleiding geven kwam haast vanzelf op mijn pad. Ondertussen geniet ik er al 4 jaar van om mensen binnen loopbaantrajecten te begeleiden in hun zoektocht.

Je kan bij mij terecht met zowel duidelijk als met minder duidelijk omschreven vragen die betrekking hebben op je loopbaan. Ik hou ervan om mensen aan het denken te zetten. Dit doe ik door samen met hen in gesprek te gaan en verschillende oefeningen uit te werken. Mijn coachingstijl zou ik omschrijven als praktisch en actiegericht waarbij ik op een ondersteunende en toch enigszins confronterende manier te werk ga.

groetjes,

Sare

Ik kijk er alvast naar uit om samen met jouw loopbaanvraag aan de slag te gaan!

Sare

Sare’s expertise:

  • Master in Psychologie (erkenningsnummer psychologencommissie 872111280), 2010
  • 4-daagse Acceptance & Commitment therapie ACT-academie, 2016
  • Postgraduaat Oplossingsgerichte cognitieve therapie (Korzybski instituut), 2017
  • Frequente intervisie en supervisie

Dit zeggen klanten over Sare:

Naar een coach gaan vond ik spannend omdat ik niet wist of het wat zou opleveren. Nu ben ik heel blij dat ik de stap zette! De coaching bij Sare was tegelijkertijd confronterend en openbarend. Ik heb zoveel geleerd over mezelf en over hoe ik situaties aanpak! En dat op maar 4 uur tijd… Het coachingstraject weliswaar een rollercoaster van emoties geweest, maar ik zou het zo weer opnieuw doen!
– Annelies – 
Wat ben ik blij dat dit systeem van loopbaanbegeleiding bestaat en dat ik bij Sare terecht kon. Het was een grote hulp voor als je het zelf even niet meer weet.
– Kathleen – 

Sare is zacht en tegelijkertijd to the point. Ze durft dingen aangrijpen en mezelf net die stap verder laten zetten zonder dat het verplicht voelt. Sare geeft ook heel duidelijke tips en dingen om effectief met aan de slag te kunnen gaan.

– Annelies –

Sare stelde gerichte vragen die m’n ogen openden. Ik kreeg nieuwe inzichten. Mocht je twijfelen om te starten met loopbaanbegeleiding: doen!

– Nina –

Pin It on Pinterest