Ruben Achtergaele

Ruben Achtergaele

Coach

ruben@makemefly.be

Deinsesteenweg 73 – 9770 Kruisem

+32 479 03 90 17

Hallo, ik ben Ruben.

Mijn leven heeft me al een beetje overal geleid. Vooral “de sales” was mijn passie op professioneel vlak.  Een job die me goed lag, tot ik merkte dat ik nog een andere passie had, omgaan met kinderen, jongeren, mensen… en ook hier ben ik gepassioneerd aan de slag gegaan.

Wat is nu je goed voelen in je job? Erkenning, het gevoel dat je je steentje bijdraagt in onze maatschappij, met plezier uit bed stappen om aan je dagtaak te beginnen. Een goed gevoel hebben bij alles wat je doet, je weg vinden…. Ook ik heb er een ware zoektocht opzitten. Loopbaanbegeleiding heeft me tot inzicht gebracht wat mijn talenten zijn en hoe ik die kan ontplooien. 

Terug studeren, cursussen volgen,… hebben me ertoe geleid dat ik het diploma kinder- en jongerenpsychotherapeut behaald heb. Hoe meer ik me in de inhoud verdiep hoe meer honger ik krijg naar hulp bieden aan mensen. De honger om mensen te helpen zoeken naar wat voor hen nu echt belangrijk is. In het leven wil ik vooral vooruit denken.

Wil je vooruit, je eigen talenten ontdekken, om net zoals mij het roer even om te gooien, wacht dan niet om contact met me op te nemen.

“The secret of change is to focus all of your energy not on fighting the old but on building the new.” (Socrates)

Soms zijn mensen even het spoor bijster. Welke richting wil je uit met je leven? Zowel op werk- als persoonlijk vlak help ik je op de rails.

Met de nodige portie empathie, geduld en energie vinden we samen de weg naar jouw geluk.

Ruben

Ruben’s expertise:

  • 2019-2020: Integratieve kinder- en jeugdtherapie (AIHP)
  • 2019-2020: Oplossingsgericht coachen (Oplossingsgerichtcentrum CVD)
  • 2020: Masterclass ‘coachen op loopbaanvragen’ (Make me Fly!)

Dit zeggen klanten over Ruben:

De actieve rol waarin je gezet wordt om naar jezelf en de context te kijken, kreeg ik zicht op de beperkingen maar nog meer over de mogelijkheden. Door de manier van vragen kom je zelf tot de inzichten die je nodig hebt.

– Sabine –

Pin It on Pinterest