Marleen Strubbe

Marleen Strubbe

Coach

marleen@makemefly.be

Jagersdreef 6 – 3210 Linden

+32 476 34 39 34

Hallo, ik ben Marleen,

psycholoog van opleiding en coach door passie. Al meer dan 15 jaar werk ik met bedrijven om hun ambitieuze doelen te bereiken en help ik hen om een nieuwe weg te vinden en veranderingen door te voeren. Elke verandering in een bedrijf werkt alleen als er mensen zijn die mee veranderen, want mensen zijn het DNA van elk bedrijf. Ik sta nog steeds versteld van wat mensen allemaal kunnen. Tegelijk zag ik zeeën aan onontgonnen potentieel op de werkvloer. Talent dat er is en dat niet benut wordt. Ik ontdekte mijn talent om mensen te helpen inzien dat beperkingen niet blokkerend hoeven te zijn.

 Dit alles bracht me bij loopbaanbegeleiding: mensen helpen om hun potentieel te bereiken, hen de ‘tools’ en de moed laten hervinden om met goesting te gaan werken. Ik heb een onwrikbaar geloof in mensen en hun potentieel. Mensen hun sterktes helpen ontdekken en ze te zien groeien, is waarom ik elke dag met zin werk. De methodologie van Make me Fly! is me op het lijf geschreven, want zoeken naar mogelijkheden en reële oplossingen komt voor mij heel natuurlijk. Ik hou van een heldere aanpak en ben erg positief gericht.

“The secret of change is to focus all your energy, not on fighting the old, but on building the new” – Socrates

groetjes,

Marleen

Als coach ben ik iemand die luistert, je uitdaagt en je helpt je eigen weg te vinden. Samen ontdekken we wat jou (terug) gelukkig maakt en hoe jij stappen kan zetten naar dat geluk.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Marleen

Marleen’s expertise:

  • 2019: Opleiding tot Professioneel Coach (Make me Fly!)
  • 2020: Post Graduaat “Coachen met paard als spiegel” (Hoge School West-Vlaanderen)
  • Opleiding Coachen van Hoogbegaafden
  • Customer Experience Expert
  • Change facilitator
  • 2002: Master in Psychologische wetenschappen (Vrije Universiteit Brussel)

    Dit zeggen klanten over Marleen:

    Pin It on Pinterest