Lisa Devisé

Lisa Devisé

Coach

lisadv@makemefly.be

Martelarenplein 20E (Regus Railway Station) – 3000 Leuven

Diestsesteenweg 531 – 3010 Kessel-Lo

+32 468 12 55 80

 

Dag, ik ben Lisa.

Ik ben Lisa, loopbaan- , organisatie- en teamcoach. Mensen coachen zodat ze kunnen leren en groeien, is mijn passie.

Ik heb 18 jaar ervaring op vlak van projectmatig werken, coaching en HR advisering.

Ik werk deeltijds bij de VDAB, waar ik diverse veranderingen begeleid. Het ondersteunen van leidinggevenden in het maken van keuzes, het coachen van mensen en teams in tijden van verandering en onzekerheid staan hierbij centraal.

Ik geloof in de sterktes en talenten van mensen. Gerichte vragen stellen, waardoor ze hun eigen oplossingen voor hun carrière– en levenskeuzes vinden, is wat me boeit in mijn job.

Als coach ben ik gefascineerd door het complexe proces van communicatie en interactie. Het denken in aandeel en beïnvloeding en steeds vertrekken vanuit de context, vormen uitgangspunten in mijn benadering. Kwalitatieve dienstverlening, gelijkwaardigheid en respect zijn kernwaarden in mijn werk. Ik hanteer steeds een globale aanpak op maat van de klant.

Ik ben getrouwd met Bert en mama van 2 zonen, Timo & Bent. Ik geniet ervan om tijd door te brengen samen met mijn familie en vrienden. Humor is een belangrijk ingrediënt voor mij.

Binnen Make me Fly! ga ik samen op zoek naar oplossingen voor jouw vraagstukken. In verbinding bekijk ik met jou je loopbaanvraag vanuit andere perspectieven en gaan we samen op zoek naar nieuwe evenwichten. 

“The wise man doesn’t give the right answer, he poses the right question”- Claude Lévi-Strauss

Altijd welkom!

Lisa

Mijn enthousiaste, oplossingsgerichte manier van coachen bracht me bij het Make Me Fly! team. Centraal in mijn aanpak staan: authenticiteit, verbinding en waardering.  

Wil je meer plezier uit je werk halen? Heb je vragen over de samenwerking met je baas of team? Ben je op zoek naar nieuwe evenwichten? Wil je weten welke job écht bij je past? Wil je een sollicitatie voorbereiden? Heb je andere werkgerelateerde vragen? Ik ga graag met je op pad. Vanuit een positieve, hoopvolle en waarderende benadering zoeken we samen naar antwoorden.

Tot binnenkort!  

Lisa

Lisa’s expertise:

  • 2019: oplossingsgericht coachen (Il Faro)
  • 2019 : systemisch coachen (Training & Coaching Square)
  • 2016 : teamcoaching (Training & Coaching Square)
  • 2015 : feedback gestuurde veranderingsprocessen (Interactie-Academie)
  • 2006 – 2014 : oplossingsgericht coachen, stress & burn-out, processen begeleiden, conflicten hanteren (VDAB)
  • 2004-2006: systeemtheorieën, driejarige opleiding in communicatie, interactie en processen binnen systemen (C.S.G.)
  • 1995-2000: master in de toegepaste economische wetenschappen (UHasselt)

Dit zeggen klanten over Lisa:

Samen met Lisa heb ik in kaart gebracht wat ik wil en wat niet. We hebben ook de verdere mogelijkheden bekeken. Ze geeft aandacht voor jouw verhaal en kan je echt oprecht in jouw talenten zetten. Ik heb snel een andere job gevonden.

– Sandrine –

Loopbaanbegeleiding is voor mij eerder een moment van overschouwing geweest. Waar sta ik nu en waar wil ik naartoe. En ben ik dan al juist aan het gaan, of moet ik bijsturen? Het is fijn om eens met een nieuw paar ogen daar naar te kijken. 🙂

– Patrick –

Lisa heeft een heel scherp inzicht in een persoon. Ze kan goed tussen de lijnen lezen en een mooie analyse geven van wat ik soms niet kon samenvatten. Ze is ook een heel medelevend en motiverend persoon. Lisa heeft mij echt geholpen om in te zien welke kwaliteiten ik allemaal in mijn rugzak heb. Ook heeft ze mij inzicht gegeven wat voor mij echt belangrijk is in een werkomgeving.

– Annelien –

Ik ben met een klein hartje gestart met de loopbaanbegeleiding, maar al snel voelde het goed aan. Zelf blijf je ronddraaien in hetzelfde cirkeltje van probleemsituatie en geen (of slechts één) oplossing zien. Dankzij het sámen nadenken met Lisa én het benoemen van alles, kwam ik tot fijne conclusies! Ook gaf het mij energie om actie te ondernemen en mijn eigen randvoorwaarden telkens mee te nemen.

– Lotte –

Pin It on Pinterest