Kirsten Winnelinckx

Kirsten Winnelinckx

Coach, trainer en communicatiemedewerker

kirsten@makemefly.be

Hollestraat 32 – 3020 Veltem-Beisem (Herent)

+32 486 36 09 87

instagram @kirstenwinnelinckx

Hallo! Ik ben Kirsten.

Mensen laten gloeien en groeien, da’s mijn missie. En dat doe ik als loopbaanbegeleider. Van opleiding ben ik sociaal werker, toen al een bewuste keuze vanuit mijn passie voor mensen. Sinds ik afstudeerde, werkte ik in de sociale sector als o.a. vormingswerker, arbeidstrajectbegeleider en HR-verantwoordelijke. Het gaf me de gelegenheid om mensen in diverse contexten te leren kennen én te coachen: in het vrijwilligerswerk, op de werkvloer of in hun zoektocht naar werk. Ik werd een fervent voorstander van de waarderende benadering: geen focus op problemen, maar een focus op mogelijkheden! En ik leerde in iedere mens mogelijkheden ontdekken (ook wanneer anderen die niet meer zagen). Deze ervaring zet ik in tijdens de loopbaangesprekken.

Talent zit in elk van ons. Dat talent ontdekken én activeren, daar gaan we samen voor. Want, je hebt altijd een keuze – niet in de dingen die je overkomen, maar wel in hoe je er op reageert. Wanneer je je bewust bent van jezelf, kan je kiezen om te handelen vanuit je hart. En dat is geen overbodige luxe in een maatschappij waar work-life balance en burn-out standaardtaal zijn geworden. Als mama van 3 + 1 heb ik aan den lijve ondervonden dat je keuzes moét maken want dat ‘alles’ geen optie is. We worden niet geboren als Superwoman. Na een eigen zoektocht naar mijn talenten, naar wat me energie geeft én naar wat ik niet (meer) wil, heb ik de keuze gemaakt om als freelance coach en trainer aan de slag te gaan.

Ik ga voor down-to-earth coaching die vertrekt vanuit jouw dagelijkse praktijk. We gaan samen op zoek naar waar jij goed in bent én plezier uit haalt. We creëren en positief toekomstbeeld en maken een concreet stappenplan dat je aanzet tot actie in het hier en nu. Zo ga je gloeien én groeien!

“Don’t deny your fire, my dear. Just be who you are and burn.”- Marcus Antonius

groetjes,

Kirsten

‘t Leven is te kort om dingen te doen waar je niet blij van wordt. Om je tijd te verdoen aan nutteloosheden. Om jezelf anders voor te doen in de hoop toch te passen in wat er van je verwacht wordt. 

I learned that the hard way… 

Daarom help ik mensen om het beste in zichzelf naar boven te brengen. Om met plezier te werken en te leren. En om met volle teugen te genieten van het leven.

Kirsten

Kirsten’s expertise:

  • Bachelor Sociaal Werk – optie sociaal cultureel werk (UCLL, 2003)
  • Coaching methodes zoals Vuurwerkt (gebaseerd op appreciative inquiry), solution focused coaching, cognitive behavior therapy, kindercoaching, stress & burn-out coaching
  • 2007: opleiding tot loopbaanbegeleider door GTB
  • Postgraduaat Public & Social Profit Management (2013-2015, UHasselt)
  • Lerend Netwerk Innovatieve Arbeidsorganisatie (2016, Flanders Synergy)
  • Appreciative Inquiry Certificate in positive business and society change (2016-2017, Case Western Reserve University Cleveland )
  • Master program tot certified trainer Semco Style Institute (2018, Semco Style Institute). Dit is een vernieuwende HR-aanpak waarbij democratische bedrijfsvoering centraal staat.
  • Black Belt Lean Six Sigma (2019, The Lean Six Sigma Company)
  • Licensed Practitioner Insights Discovery (2020, Insights Benelux)

Dit zeggen klanten over Kirsten:

Kirsten is iemand met een open blik. Ze kan goed luisteren en pikte in op mijn verhaal. Soms zag ze dingen die ik niet zag of waar ik niet aan dacht. Toen ik het zwaar had op het werk en vocht tegen een burn-out heeft de coaching van Kirsten me geholpen. Ze heeft me vooral goed laten nadenken over wat ik wel en niet wil.
– Nicole – 
Twijfel je over je sterktes en wil je meer weten over je eigen waarden en drijfveren dan is loopbaancoaching echt een aanrader! Kirsten heeft me doen beseffen hoe belangrijk het is om vast te houden aan je eigen persoon en te kiezen voor wat voor jou belangrijk is.
– Melody – 
Ik vond het een leuk en vlot contact met Kirsten als coach. Ze gaf mij inzicht in de psychologische aspecten van bepaalde gedragingen. Daar heb ik heel veel uit geleerd. Ik voelde mij op mijn gemak en begrepen. Kirsten stelde terechte en open vragen zonder te oordelen. Ik voelde dat ik mocht zeggen wat ik voelde en wilde ook al was dit soms confronterend voor mij. 
– Emily – 
De expertise, empathie, vlotte omgang en positiviteit van Kirsten in combinatie met de zeer nuttige en verdiepende oefeningen zorgden ervoor dat de mist boven mijn loopbaanpad verdween. Ik raad het iedereen aan om loopbaanbegeleiding te volgen bij Make me Fly!.
– Nele – 
Dankzij de loopbaanbegeleiding staat mijn neus weer in de juiste richting, heb ik een beter en juister beeld van wie ik ben en durf ik beslissingen nemen. Bedankt Kirsten!
– Hans – 

Kirsten neemt ruim de tijd voor de gesprekken, en kan zeer subtiel sturen, met een scherp luisterend oor. Ze zorgt voor een open en hartelijke ontvangst, en een ongedwongen setting. Ze geeft ook elke keer een duidelijke kadering over hoe de sessie zal verlopen. Ik heb er erg veel aan gehad.

– Kathleen – 

Pin It on Pinterest